:clapping: :clapping: :clapping: :love: :love: :love: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Printable View
:clapping: :clapping: :clapping: :love: :love: :love: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Ευτυχισμένα γενέθλια Δημήτρη Μέλλο. Να είσαι υγιής και να χαίρεσαι την πανέμορφη οικογένειά σου. Είθε ο Δίας στον Τοξότη να λειτουργήσει ευεργετικά (με το ωροσκόπιό σου μη ελπίζεις αλλά είμαι καλός άνθρωπος)
Υ.Γ. Του χρόνου με το καλό θύμησέ μου το μια μέρα νωρίτερα :toung:
clovis, Artemis_, rubia, toxotis1812, mthomas1, sun1977, τοτo, christina20 χρόνια σας πολλά, να τα εκατοστήσετε! :clapping: :clapping:
DrMaroulita:clapping: :clapping:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ :toung:
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΗ:love: :love: :love:
:xmas-smiley-024: :xmas-smiley-032: :xmas-smiley-024:
Χρόνια πολλά σε όλους, όσοι γιορτάζουν και ευχές για ευτυχισμένες γιορτές !:clapping:
DrMaroulita χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και αγάπη. Σου εύχομαι ό,τι ποθείς να το αποκτήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη ανάμεσα στους ανθρώπους που αγαπάς!:xmas-smiley-024:
Πολλά φιλιά και τις καλύτερες ευχές μου!:Holly2:
:Santa1:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους όσους εχουν τα γενέθλιά τους και ιδιαιτέρως στην
δοκτωρ μαρουλίτα!
ότι επιθυμείς να το πάθεις!;)
:kiss: :love:
:embarrest Σας ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυ!!!! :love: :love:
Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές και όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!!
Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα!
Χρόνια καλά και ευτυχισμένα σ' όσους έχουν σήμερα γεννέθλια, αλλά ιδιαιτέρως στη Dr. Maroulita. Μαρία, σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια γεμάτα χρώματα και ευχάριστες περιπέτειες. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.:heart:
Χίλια ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές!!!!!
Μου έχετε φτιάξει την ημέρα!!!!
:love: :love: :love: