Re: Τα καλα και συμφεροντα!!
Το θεμα .... αναζωπυρωθηκε!!! :nuts::toung:
Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου οτι θα επεφταν τοσοι μυδροι πανω στους Παρθενους! Μεχρι και πετροκτιστο σπιτι μπορουμε να φτιαξουμε σε συνεργασια με τα καβουρακια και τα κρι-κρι!! :toung::toung:
Οταν το ξεκινησα, ηταν η απορια για ενα συγκεκριμενο τροπο συμπεριφορας που με εξεπληττε. Κι αυτη η συμπεριφορα ηταν η εξης: Ολες οι κοινωνικες σχεσεις αυτων των ατομων, ειχαν να τους "προσφερουν" πρακτικης φυσης βοηθεια. Και φαινοταν να υπαρχουν κυριως γι αυτον το λογο.
Quote:
Originally Posted by
panther
Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω ή Καρκίνο ή Ταύρο.
PerfectPerfectPerfectVerneigung
Καμένος από γούνα ΛΕΜΕ!
Ενισταμαι!!!!!!!!!!!!:noworry::noworry:
Κυριοι δικασται, βρισκομαστε στο ελεος των συκοφαντων μας και ολων αυτων που απατωνται απο τα φαινομενα!!!:cry::cry:
Θ ασκησουμε εφεση, θα καταφυγουμε στο Ευρωπαϊκο δικαστηριο, οντας βεβαιοι οτι θα ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!!! :notrust: [Αρκει να εξαιρεθουν της διαδικασιας ολοι οι προκατειλλημενοι δικαστες!!];);)
**Αληθεια, το Καρκινακι που επιμενουν να το εμφανιζουν ως Λεοντα, τι ωροσκοπο εχει;:toung: [Μηπως βρουμε ραματα για τη γουνα του!:nuts::toung::toung:]
Quote:
Originally Posted by
starfish
**Αληθεια, το Καρκινακι που επιμενουν να το εμφανιζουν ως Λεοντα, τι ωροσκοπο εχει;:toung: [Μηπως βρουμε ραματα για τη γουνα του!:nuts::toung::toung:]
Και δεν σε έκοψα για Καστοριανή! Ένιγουέϊ, Δίδυμος.;)
Quote:
Originally Posted by
e k
Γιατι δεν ειμαι!!:toung:
Χμ!! Διδυμος ε; Δεν προλαβαινεις ν αποφασισεις τι σε συμφερει κι εχεις ηδη αλλαξει συμφεροντα;:toung::toung: Η, θελεις, αλλα δεν προλαβαινεις να γινεις συμφεροντολογος!:toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
e k
Μόλις αυτοκτόνησεςζζζζ:laugh:Ο χριστόοοοοοςςςςςςς:wacko:
Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε άκομψους χαρακτηρισμού ή βαριές βρισιές.
¶κου Δίδυμος.... :toung:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε άκομψους χαρακτηρισμού ή βαριές βρισιές.
¶κου Δίδυμος.... :toung:
:laugh::laugh:
Ε, τι να κάνουμε... δεν είχε τίποτε σε τρίδυμο....:laugh:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Γιατι δεν ειμαι!!:toung:
Χμ!! Διδυμος ε; Δεν προλαβαινεις ν αποφασισεις τι σε συμφερει κι εχεις ηδη αλλαξει συμφεροντα;:toung::toung: Η, θελεις, αλλα δεν προλαβαινεις να γινεις συμφεροντολογος!:toung::toung:
Διαβίου ένα συμφέρον και μόνον μου τριβέλιζε το μυαλό! Τα εξής δύο: Μουσική και Χαρούμενοι Συνοδοιπόροι-ες!;)
Quote:
Originally Posted by
e k
Διαβίου ένα συμφέρον και μόνον μου τριβέλιζε το μυαλό! Τα εξής δύο: Μουσική και Χαρούμενοι Συνοδοιπόροι-ες!;)
Τα -διπλά- καλα και συμφεροντα!!
Στο "χαρουμενοι" ποια εννοια δινεις; Να τραγουδατε μαζι χαρουμενα τραγουδια;;):toung:
Κριτικαροντας καλοβουλα...:bigsmile: