Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Στο περιοδικο κ στους δημιουργικους του συνεργατες.
Η αλήθεια είναι ότι τόσο συγκεκριμένες ημερομηνιακά ευχές μόνο από τα μέλη του myhoroscope πήραμε :bigsmile:
Ευχαριστούμε αυτούς που μας θυμήθηκαν (αλλά και μας ...θύμισαν την ακριβή ημέρα της κυκλοφορίας μας :cheesy: ) και αντευχόμαστε :bigsmile:
Χρόνια πολλά πάντα πρώτοι! Για να μην χαθούμε....Εχω ψιλοχαθεί αλλά θα επανέλθω φιλιά σε όλους τους αστρομανείς!!!
Σε όσες και όσους έχουν γεννέθλια εύχομαι τα καλύτερα χρόνια τους από δω και μετά!
Γ:bigsmile:
¶ντε κι από μένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ' όλα τα Σκορπάκια (από αύριο όμως) -- καλά παιδιά είστε βρε... αν και παρεξηγημένα...
Quote:
Originally Posted by
leoma
¶ντε κι από μένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ' όλα τα Σκορπάκια (από αύριο όμως) -- καλά παιδιά είστε βρε... αν και παρεξηγημένα...
να πω ευχαριστω;μια που ο γαμος μου ειναι σκορπισιος!!!!!!!!!!!:laugh:
Πιανεται και αυτο στα γενεθλεια ε;;;;;τα 29 κλεινω 11\11:nuts::nuts:
φιλικα:love:
Χρόνια Πολλά στους Μήτσους και τις Μήτσες!!!
(Γιορτάζει και η πόλη μου, αλλά είναι Κυριακή και η αργία πάει χαμένη, γκρρρ!)
Quote:
Originally Posted by
e k
Χρόνια Πολλά στους Μήτσους και τις Μήτσες!!!
(Γιορτάζει και η πόλη μου, αλλά είναι Κυριακή και η αργία πάει χαμένη, γκρρρ!)
Ααααα Χρονια Πολλα στους Δημητρηδες και στις Δημητρες !!! Οτι επιθυμουν !!! :bigsmile:
Και φυσικα στον πολυαγαπημενο Μητσάκο να ευχηθουμε Χρονια Πολλα !!! :love::love::love:
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Ααααα Χρονια Πολλα στους Δημητρηδες και στις Δημητρες !!! Οτι επιθυμουν !!! :bigsmile:
Και φυσικα στον πολυαγαπημενο Μητσάκο να ευχηθουμε Χρονια Πολλα !!! :love::love::love:
Με σκλαβών(ι)εις :love::love::love:
Χρόνια πολλά Μητσάκο,
να χαίρεσαι την γιορτή σου http://www.clicksmilies.com/s1106/pa...smiley-005.gif
και ότι επιθυμείς :love: :love: