Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Λοιπόν χαιρετώ τα πλήθη και ναι, είμαι νέο μέλλος, αλλά παλιά καραβάνα στην αστρολογική μανία και ως ψάρι προτιμώ τα παρασκήνια, αλλά σας παρακολουθώ και σας καμαρώνω!
Και επειδή το είχα καημό να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου… «Το πεπρωμένο του ανθρώπου, είναι ο χαρακτήρας του» (Ηράκλειτος)
Quote:
Originally Posted by
Ribo
Καλησπερα σε ολους και ευχομαι υγεια....
Ξεκινησα πριν λιγο καιρο την μελετη και προσπαθω σιγα σιγα να μπω στο κλιμα. Δεν τα καταλαβαινω ολα αλλα πιστευω οτι περασα το αχαρο σταδιο του εντελως ασχετου και εφτασα στους αρχαριους.
Ευχαριστω για τα εξαιρετικα αρθρα και γενικοτερα για την ιστοσελιδα. Μεσα απο το myhoroscope καταφερα να δωσω καποιες εξηγησεις σε γεγονοτα που συνεβησαν και δεν υπηρχε λογικη εξηγηση.
Καλη συνεχεια σε ολους ;)
Quote:
Originally Posted by
irene_f
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Χριστίνα- Ribo και Ειρήνη καλωσήρθατε και σεις στον χώρο μας! :bigsmile:
Κάτια και συ καλώς ήρθες και από μένα! Ευτυχώς που εμφανίστηκες και τάραξες τα καλοκαιρινά νερά.... Συνέχισε......:love:
γεια σας ειμαι νεο μελος κι ευχομαι ο δρομος της αναζητησης να ειναι ευκολος μεσα απο εσας:love:
Quote:
Originally Posted by
magic_poison
γεια σας ειμαι νεο μελος κι ευχομαι ο δρομος της αναζητησης να ειναι ευκολος μεσα απο εσας:love:
καλώς μας ήρθες λοιπόν!
Όλοι στον ίδιο δρόμο είμαστε...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
magic_poison
Καλώς μας ήρθες! Ο δρόμος της αναζήτησης θα είναι πιο εύκολος μέσα από εσένα! Εμείς μάλλον θα σου κάνουμε παρέα και θα λέμε και καμιά κουβέντα βαδίζοντας προς αυτό που κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι είναι κι αν υπάρχει… Γιατί αλλιώς μας φαίνεται μοναχικός αυτός ο δρόμος. Κι αν όχι μοναχικός… Πατησίων, πάντως, δεν τον λες! :bigsmile:
καλημερά σε όλους..παιδιά να ρωτήσω κάτι υπάρχουν ζώδια πιο επιρρεπή στην αυπνία??χεχε.. :P
Χμμμ... Για ψάξε εδώ και πες μας :cheesy:
http://www.myhoroscope.gr/86-%F4%E1-...tml#post106360
Καλωσόρισες!
Γεια σε ολους...αλλο ενα μελος προστεθηκε στην παρεα και ελπιζω να περασουμε καλα. Ειμαι ο Στεφανος απο Θεσσαλονικη.
Γεια σου Κριαράκι μας χαρούμενο, άμεσο και ορμητικό! Καλώς σε βρήκαμε… Ή μας βρήκες… Τι σημασία έχει; Φιλιά στην θεά Θεσσαλονίκη και σε όλα τα καλά παιδιά της! :welcome: