Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Λοιπόν χαιρετώ τα πλήθη και ναι, είμαι νέο μέλλος, αλλά παλιά καραβάνα στην αστρολογική μανία και ως ψάρι προτιμώ τα παρασκήνια, αλλά σας παρακολουθώ και σας καμαρώνω! Το νου σας! Γερνάω μαθαίνοντας από όσα γράφετε και το κακό δεν είναι που μαθαίνω, αλλά που γερνάω! Λέτε για τον διακριτικό μου υπαινιγμό περί ηλικιακού άγχους να φταίει ο Κρόνος που ασελγεί αδιακρίτως σε όλους τους γωνιακούς μου οίκους; Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Προσέξτε καλά τι θα μου πείτε γιατί έχω ¶ρη στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με το ζενίθ μου από γενέθλια θέση και μαντέψτε!... Ο διερχόμενος Πλούτωνας του κάνει μια ωραιότατη σύνοδο που είναι όλη δική μου! Τα ξεσπάσματα οργής που έχω, δεν έχουν ταίρι! Υπόκωφη οργή. Είναι και ο ¶ρης κυβερνήτης του ωροσκόπου μου… Όσοι γνωρίζουν με καταλαβαίνουν βαθιά και με συμπονούν ακόμα βαθύτερα. Όπως έλεγε και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης: «…αλλάζουνε εντός μου τα σύνορα του κόσμου…»
Και επειδή το είχα καημό να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου… «Το πεπρωμένο του ανθρώπου, είναι ο χαρακτήρας του» (Ηράκλειτος)
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Λοιπόν χαιρετώ τα πλήθη και ναι, είμαι νέο μέλλος, αλλά παλιά καραβάνα στην αστρολογική μανία και ως ψάρι προτιμώ τα παρασκήνια, αλλά σας παρακολουθώ και σας καμαρώνω! Το νου σας! Γερνάω μαθαίνοντας από όσα γράφετε και το κακό δεν είναι που μαθαίνω, αλλά που γερνάω! Λέτε για τον διακριτικό μου υπαινιγμό περί ηλικιακού άγχους να φταίει ο Κρόνος που ασελγεί αδιακρίτως σε όλους τους γωνιακούς μου οίκους; Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Προσέξτε καλά τι θα μου πείτε γιατί έχω ¶ρη στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με το ζενίθ μου από γενέθλια θέση και μαντέψτε!... Ο διερχόμενος Πλούτωνας του κάνει μια ωραιότατη σύνοδο που είναι όλη δική μου! Τα ξεσπάσματα οργής που έχω, δεν έχουν ταίρι! Υπόκωφη οργή. Είναι και ο ¶ρης κυβερνήτης του ωροσκόπου μου… Όσοι γνωρίζουν με καταλαβαίνουν βαθιά και με συμπονούν ακόμα βαθύτερα. Όπως έλεγε και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης: «…αλλάζουνε εντός μου τα σύνορα του κόσμου…»
Και επειδή το είχα καημό να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου… «Το πεπρωμένο του ανθρώπου, είναι ο χαρακτήρας του» (Ηράκλειτος)
καλως μας ηρθες!!!
καλη συνεχεια ευχομαι στο :horoscope:
Καλώς σας βρήκα!
Διακρίνω μια αισιοδοξία κι ένα κέφι Δεσποινάκι. Δεν σε κόβω για Τοξότη των τελευταίων ημερών που τρώνε την αντίθεση Ουρανού- Κρόνου. Αλλά τι ανάγκη έχουμε εμείς τα μεταβλητά που εδώ και κάτι χρόνια τετραγωνίζουμε τον κύκλο; Στρώσαμε τετράγωνη λογική! Δεν ξέρω αν στρώσαμε και χαρακτήρα, αλλά σίγουρα κοιμηθήκαμε όπως στρώσαμε. Αυτό δεν είναι και το καρμικό μάθημα του Κρόνου; Προσωπικά, έχω μαύρους κύκλους από την αϋπνία!
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Προσωπικά, έχω μαύρους κύκλους από την αϋπνία!
Mήπως τους μαύρους κύκλους τους έχεις επειδή είδες τον Μητσουλίδη και σκιάχτηκες; Ή επειδή δεν τον είδες και "έκανες μαύρα μάτια" που λένε;
Χαίρομαι που έγραψες έστω και σε αυτό το θέμα Κάτια. Η γραφή σου ήταν πάντοτε αφοπλιστική.
Μου "χρωστάς" ένα κείμενο, δεν το έχω ξεχάσει το ναι σου :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Καλώς σας βρήκα!
Διακρίνω μια αισιοδοξία κι ένα κέφι Δεσποινάκι. Δεν σε κόβω για Τοξότη των τελευταίων ημερών που τρώνε την αντίθεση Ουρανού- Κρόνου. Αλλά τι ανάγκη έχουμε εμείς τα μεταβλητά που εδώ και κάτι χρόνια τετραγωνίζουμε τον κύκλο; Στρώσαμε τετράγωνη λογική! Δεν ξέρω αν στρώσαμε και χαρακτήρα, αλλά σίγουρα κοιμηθήκαμε όπως στρώσαμε. Αυτό δεν είναι και το καρμικό μάθημα του Κρόνου; Προσωπικά, έχω μαύρους κύκλους από την αϋπνία!
Καλώς τηνα και ας άργησε :love:
Αγαπημένε Σωκράτη δεν θα εκφραστώ δημόσια για τον αγαπητό Μητσάκο. Έχουμε και οι δυο μας ¶ρη στις ίδιες μοίρες του ίδιου ζωδίου και αυτή την δύσκολη ώρα μας κάνει σύνοδο ο Πλούτωνας! Ποιο είναι το ζώδιο που έχουμε τον ¶ρη μας; Θα μπορούσε να είναι και κουίζ! Πάντως, αν μπλέξουμε τα κέρατά μας τα τράγια, δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα! Εγώ αγόρι μου, έχω σελήνη στο ζυγό και θέλω αρμονία και ειρήνη.
Όσο για τα δικά μας, θα σου γράψω αγοράκι μου! Τώρα που πήρα μπροστά θα σου γράψω. Μην ξεχνάς ποτέ ότι έχω Ερμή τετράγωνο Κρόνο. Η αγάπη άργησε μια μέρα! Για μένα γράφτηκε. Σε φιλώ Πλουτώνια και έχει σημασία αυτό γιατί ο Πλούτωνάς μου κυβερνάει 8ο και κάνει τετράγωνο με τον ¶ρη μου. Καταλαβαίνεις…
To θέμα με τις σκέψεις σου και τα γεγονότα μετά την Έκλειψη μεταφέρθηκε εδώ
http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%...%DD%F1%E1.html
ως νέο θέμα συζήτησης
Καλησπερα σε ολους και ευχομαι υγεια....
Ξεκινησα πριν λιγο καιρο την μελετη και προσπαθω σιγα σιγα να μπω στο κλιμα. Δεν τα καταλαβαινω ολα αλλα πιστευω οτι περασα το αχαρο σταδιο του εντελως ασχετου και εφτασα στους αρχαριους.
Ευχαριστω για τα εξαιρετικα αρθρα και γενικοτερα για την ιστοσελιδα. Μεσα απο το myhoroscope καταφερα να δωσω καποιες εξηγησεις σε γεγονοτα που συνεβησαν και δεν υπηρχε λογικη εξηγηση.
Καλη συνεχεια σε ολους ;)
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Καλώς σας βρήκα!
ρε παιδια τι γινετε;;:nuts:
τι εχω χασει;
βλεπω οτι σε εκτιμουν πολυ !!:bigsmile::love:
λοιπον
απο αισιοδοξια αλλο τιποτα δοξα το Θεο!!!!
οχι δεν ειμαι των τελευταιων ημερων σε αφηνω να μαντεψεις!!χαχαα!!!
Οσο για τον αρη του μητσακου ξερω ακριβως που ειναι:bigsmile:
οι μαμαδες μας κοντα κοντα μας εκαναν!:laugh:
καλε καρμικο ητανε σου λεω:laugh::cheesy:
καλως ηρθες και παλι
καλη μου:bigsmile:
κουκακι:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
ρε παιδια τι γινετε;;:nuts:
τι εχω χασει;
βλεπω οτι σε εκτιμουν πολυ !!:bigsmile::love:
λοιπον
απο αισιοδοξια αλλο τιποτα δοξα το Θεο!!!!
οχι δεν ειμαι των τελευταιων ημερων σε αφηνω να μαντεψεις!!χαχαα!!!
Οσο για τον αρη του μητσακου ξερω ακριβως που ειναι:bigsmile:
οι μαμαδες μας κοντα κοντα μας εκαναν!:laugh:
καλε καρμικο ητανε σου λεω:laugh::cheesy:
καλως ηρθες και παλι
καλη μου:bigsmile:
κουκακι:bigsmile:
Κουκάκι… Δεν ξέρω αν με εκτιμούν για να με τιμήσουν ή αν με «εκτιμούν» για να με πουλήσουν. Από αυτούς όλα τα περιμένω! (επειδή μας βλέπουν και παιδιά, να πω ότι όλο αυτό είναι το κακό, μαύρο και καυστικό χιουμοράκι των ανθρώπων που έχουν πλανήτες στο σπίτι του Κρόνου) Ο Μητσάκος και ο Σωκράτης είναι τα καλύτερα παιδιά! (Σσσσσς… Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα με ράμματα και γούνες!) Χμ… Τι λέγαμε; Αυτάαααααα….