Καλημερα marantr καλώς μας ήρθες!:)
Printable View
γεια σας,ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πολλα. γεννηθηκα 21-5-1967 ξημεροματα απο 3-7 τι ζωδιο ειμαι
- - - Updated - - -
γεια σας,ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πολλα. γεννηθηκα 21-5-1967 ξημεροματα απο 3-7 τι ζωδιο ειμαι
Καλημέρα Εμανουηλ και καλώς όρισες στο myhoroscope
Ακριβως πάνω στην σελιδα λεει Δωρεαν ωροσκοπιο εκει θα πατησεις και θα σου βγαλει διαφορες εφαρμογες υπολογισμου για χαρτες
πατα υπολογισμος νεου χαρτη και βαλε τα στοιχεια σου οπως μου τα γραφεις παραπανω οπως και την πολη που γενηθηκες ,ομως πρεπει να ξερεις και την ωρα για να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα .
καλη συνεχεια ευχομαι
Παντως απο οτι ειδα εισαι στο ζωδιο Ταυρος στην 29 η μοιρα !
καλημερα καλη κυριακη πρωτη φορα σασ γραφω :love:
Γεια χαρά. Το site είναι το ποιό ενδιαφέρον, σχετικά με την αστρολογιά. Εύχομαι να παραμείνει έτσι.
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Νάστια και είμαι καινούριο μέλος. Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι πιο διεξοδικά με την αστρολογία και έχω αρχίσει λίγο λίγο να μπαίνω στο κλίμα. Μέχρι πρότεινως μου ήταν αρκετό να ξέρω το ζώδιο του άλλου. Τώρα θέλω να ξέρω όλο τον χάρτη! :D:D
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και τα μέλη του "myhoroscope" ονομάζομαι Αγγελική και είμαι εδώ όλη "αυτιά" για να ενημερώνομαι καθημερινά για αυτόν τον τόσο ενδιαφέρον τομέα!! Διαβάζω καθημερινά αναλύσεις του ζωδίου μου (Τοξότης) αλλά και δικών μου αγαπημένων προσώπων! Καλώς σας βρήκα! :D
geia se olous
to site sas einai kataplhktiko me polles plhrofories k poly endiaferonta arthra! tha hthela na sas eyxaristhsw gia ta osa prosferete k na eyxhthw oti kalytero se olous sas!!!!:)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗΣ ΣΑΣ, ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Καλώς μας ήρθες!
Γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα.Σορρυ ου γραφω εδω αλλα δε ξερω σε ποια ενοτητα ακριβώς να απευθυνθω ούτε πως βρισκω τις ενότητες.....Λοιπον...είμαι γεννημενη 30-10-1984 ωρα 10+20(πρωι).Σκορπιος με ωροσκοπο τοξοτη και αφροδιτη τοξοτη...Τα αναφερω αυτα για ενα λογο...Επιστροφη κρονου στο σκορπιο...οκ εχω διαβασει περιπου τι σημαινει...ομως για τους τοξοτες ο κρονος μπαινει στο 12ο οικο που παλι εσωστρεφεια ψιλοκαταθλιψη τελος παντων κατι οχι και τοσο θετικο σωστα?
Εγω δηλαδη τι να περιμενω????υπαρχει καμια αχτιδα πουθενα??
Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια! :bigsmile:[/QUOTE]
εισαι παρθενος στο ζωωδιο κ εσυ η απλα στο χαρτη εχεις πολυ αερα γιατι ο δικος μου χαρτης πρεπει ναναι ανεμοδαρμενος:cry:
Καλησπέρα σας, είμαι off topic συγνώμη γι αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να ανοίξω θέμα μετά την αλλαγή του site και δεν μπορώ. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ;
γεια σας.μολις εγινα μελος.πολυ ωραιο site!
polles astrokalhmeres...:) kalws sas vrhka kai euxomai my horoscope na mou ma8eis kai na ''dida3eis''para polla dioti eimai pa8iasmenh me thn astrologia edw kai 3 xronia...kai akomaaaa ma8ainw...auth loipon einai h astrologia gia mena mia episthmh! sas euxaristw polu pou me dexthkate!!! :love:
Γεια! Μπαίνω αρκετό καιρό εδώ κυρίως για τα ενδιαφέροντα άρθρα που συχνά είναι πραγματικά χρήσιμα στην προσωπική μου αναζήτηση και προσπάθεια εξέλιξης, αλλά σήμερα μόνο κάνω γνωστή την παρουσία μου. Η αλήθεια είναι πως έχω πολλά ερωτήματα και θέματα που δουλεύω. Πιστεύω πως υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα με τους ίδιους προβληματισμούς. Ίσως η ύπαρξη κάποιου διαλόγου βοηθήσει...
virtue71 προς στιγμή οι παρεούλα είναι των δυο μας....Συμφωνω με το σκεπτικό σου...μαθαίνεις πάρα πολλά και οι συνεργατες του forum είναι πολύ πρόθυμοι για βοήθεια και στήρηξη στην δική μας διάθεση για ενημέρωση και μαθητεία...Καλή Κυριακή
:)καλησπερα!!!!
- - - Updated - - -
:)καλησπερα!!!!
συγχαρητηρια για το φορουμ!!! και καλη πορεια σε ολους μας
καλημερα σε ολους....πολυ καλο το site παιδια...μπραβο σας
Καλησπερα σας. Ειμαι καιρο στο φορουμ διαβαζω τα αρθρα σας ,τωρα με το facebook ακομα πιο πολυ.Ειναι η πρωτη φορα που σας γραφω και ειναι μια καλη ευκαιρεια να σας συγχαρω για την καταπληκτικη δουλεια που κανετε.:love:
καλως σας βρισκω και παλι!!!!! μετα απο δυο χρονια απουσιας περιπου,επιστρεφω παλι και θελω τη βοηθεια σας για να βρω ενα αρθρο σχετικο με την Δήμητρα ( Ceres ) στα ζώδια και τους οίκους!![:))]
Καλή σας μέρα!!
Είμαι μια Υδροχόα με μεγάλη αγάπη στην Αστρολογία, ιδίως στην ωριαία και με δύσκολο γενέθλιο χάρτη!!
Ελπίζω μέσα από αυτόν τον ιστότοπο να μάθουμε περισσότερα και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!!!
καλημέρα! έχω γενηθεί στις 26/3/68 στις 7πμ, χώρισα χθες .......μπορεί κάποιος να μου κάνει μια πρόβλεψη για το μέλλον?
Γειά σας!είμαι η Γιώτα και χάρηκα πολύ που έγινα μέλος!
βέβαια,μέχρι τώρα,38 χρόνια,μου είχαν βρεί τον ωροσκόπο (Υδροχόο),αλλά με τα στοιχεία που μου ζητήσατε,βγήκε τελικά Τοξότης!!!
θα σας παρακολουθώ για να μάθω περισσότερα! :)
Καλησπέρα σε όλους! Με σεβασμό και αγάπη για την αστρολογία, που όσο την ανακαλύπτω τόσο περισσότερο γίνεται η ανεξάντλητη δύναμη που τα συνδέει όλα, η γνώση της και η αλήθεια της δεν τελειωνουν ποτέ, που όσο τη μαθαίνω, τόσο τιποτα δεν ξέρω.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 37. ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΕΙΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΙΧΘΥ.
Γειά σας!είμαι καινούργια εδώ...! έχω ασχοληθεί με την δυτική αστρολογία και με την κινέζικη αστρολογία.!..απλά η σελίδα σας είναι υπέροχη καθώς και τα θέματα σας..:)
:confused: Καλησπέρα σε όλους σας. Γράφω για πρώτη φορά στο form, ονομάζομαι Αντώνης, είμαι μαθητής στην Αστρολογία, ασχολούμαι πολλά χρόνια, όχι επαγγελματικά, είμαι μηχανικός πληροφορικής και μηχανικός ηλεκτρονικός, και έχω κι εγώ τις ανησυχίες μου...
Ανακάλυψα το forum πριν από λίγο παρά του ότι μπαίνω συχνα-πυκνά στα διάφορα συνδεδεμένα sites..
καλώς σας βρήκα λοιπόν..
Καλησπέρα,
λέγομαι Ελένη και είμαι καινούργια τόσο στο forum όσο και στον κόσμο της αστρολογίας... κατα λάθος έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο το οποίο διάβασα και μου τράβηξε την προσοχή. Ενδιαφέρομαι να μάθω κάποια παραπάνω πράματα και νομίζω πως το site σας θα με βοηθήσει πολύ...
Γεια σας,δεν ξερω πολλα από αστρολογια,να σας ρωτήσω αν τοετήσιο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι σε νέα σελήνη, αλλά η ώρα γέννησης σε κενή πορεία ,τι ακριβώς σημαίνει;