Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
akadimia
για σας! με λενε αιμιλια.
:bigsmile: Καλώς μας ήρθες Αιμιλία!!!:bigsmile: Θα μάθεις πολλά πράγματα στο site,όρεξη να έχεις και διάθεση για διάλογο!!!
Καλή ΄περιήγηση:cheesy:
:mad: :horoscope:
Γεια χαρά, σε όλους!!!!!!
Συγγνώμη, αλλά είμαι πολύ νευριασμένη γιατί δεν μπορώ να δω το γεννέεθλιο χάρτη μου, επειδή δε γνωρίζω το γεωγραφικό πλάτος και μήκος με την ακρίβεια που το ζητάει..!!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?????
Ποιας χώρας
Ποιας Πόλης
Quote:
Originally Posted by
gloria25
:mad: :horoscope:
Γεια χαρά, σε όλους!!!!!!
Συγγνώμη, αλλά είμαι πολύ νευριασμένη γιατί δεν μπορώ να δω το γεννέεθλιο χάρτη μου, επειδή δε γνωρίζω το γεωγραφικό πλάτος και μήκος με την ακρίβεια που το ζητάει..!!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?????
Γειά σας!είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να δημοσιεύσω κάποιο θέμα στο site. Ευχαριστώ
Quote:
Originally Posted by
kynthia2005
Γειά σας!είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να δημοσιεύσω κάποιο θέμα στο site. Ευχαριστώ
καλως ορισες στο:horoscope:
Γεια σας.ειμαι ο εξαδακτυλος.τωρα ανακαλυψα το site και ακομη το ψαχνω.νασται ολοι καλα!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
εξαδακτυλος
Γεια σας.ειμαι ο εξαδακτυλος.τωρα ανακαλυψα το site και ακομη το ψαχνω.νασται ολοι καλα!!!!!!!!!!!!!
Καλώς μας ήρθες εξαδακτυλε!
Εχει πολλά να εξερευνήσεις εδω, οπότε καλές.... ανακαλύψεις. :bigsmile:
Λεων με ωροσκοπο Σκορπιο Σεληνη Υδροχοο:blink:
κατω απο τα στοιχεια σου που σου βγαζει στο αριστερο μεροσ εχει ενα αριθμο αυτο πρεπει να βαλεισ σε ενα κουτακι πιο κατω και να κανεισ υποβολη μην ανησυχεισ κ εγω δυο μερεσ παιδευτηκα καλη τυχη
Quote:
Originally Posted by
anna2006
Λεων με ωροσκοπο Σκορπιο Σεληνη Υδροχοο:blink:
:bigsmile:Καλώς ήρθες στο site και καλή περιήγηση!!!:bigsmile: Εχεις πράγματι ενδιαφέρον αστρολογικό συνδιασμό....... Εδώ θα βρείς πολλά πράγματα να διαβάσεις σχετικά!!!:cheesy: