Ο καλός Δίας μπαίνει........αλλά απο οψείς γενέθλιους?/??//?????:unsure:
Printable View
Ο καλός Δίας μπαίνει........αλλά απο οψείς γενέθλιους?/??//?????:unsure:
:bigsmile:Αν εννοείς πως έχεις βρεί όλες τις γενέθλιες όψεις του Ωροσκοπίου σου(μπράβο πάντως)
:clapping:,και θεωρείς πως δεν είναι καλές, υπάρχει η γνωστή"διαχείρηση κρίσεων" όπου γνωρίζοντας τις προσωπικές σου αδυναμίες θα μπορέσεις να διαχειριστείς τα προβλήματα,ταυτόχρονα και τις αδυναμίες του εαυτού σου έτσι ώστε να βγείς αλώβητη απο τις δοκιμασίες:pleasantry:
Ακούγονται εύκολα όλα αυτα ,σίγουρα δεν είναι τόσο απλά,όμως προσπάθησε γιατί αυτό αξίζει πάνω απο όλα είναι σίγουρο!!!:bigsmile:
Κι εγώ παρούσα είμαι!!!!!!
Κι ας μη φαίνομαι και πολύ συχνά στο site :embarrest... 'Eχει πέσει πίεση τους τελευταίους μήνες (και προβλέπεται να ενταθεί κιόλας...)!!!! Μ' αρέσει όμως πολύ η δουλειά σας και σας διαβάζω κάθε μέρα (κι ας μην προλαβαίνω να γράφω)!
Παρόντες και παρούσες ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!!:bigsmile:
Ησυχες για μένα οι πρώτες Κυριακές του 2010!!!:cheesy:
Υποθέτω πως είναι καλύτερα έτσι ,:unsure:αν κρίνω απο αυτό που πολλοί εστερνίζονται"NO NEWS,GOOD NEWS"........:laugh:
Είμαι παρούσα!!! :bigsmile: Σχεδόν καθημερινώς. :bigsmile: Σήμερα μεταξύ άλλων διάβασα το εξαιρετικό άρθρο του μέλους μας Τόνια " η γενιά του 1965". :bigsmile: Πολύ διαφωτιστικό! :bigsmile: :love: :bigsmile: Και μου μπήκαν ιδέες να γινόταν να γράφαν οι σοφοί και για τα παιδιά μας, πχ της χρονιάς του 1993 που είναι και ο δικός μου γιός ?????... Καλά παιδιά, αλλά τόσο διαφορετικά από μας, που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :bigsmile: Μήπως η αστρολογία ( παρούσα και αυτή στη ζωή μας ) έχει να πει κάτι να μας φωτίσει και να μας δυναμώσει;
:bigsmile::laugh::laugh::laugh::laugh:Εγω πάλι .....(.επειδή ξέχασα να .....μεγαλώσω κι αν με γυρέψετε.......είμαι ακομα στην .......αλάνα) θα ήθελα να μάθω για την γενιά του 70 δεν ξέρω αν αισθανονται έτσι και οι αλλοι ,πάντως εγώ μερικές φορές συμπεριφέρομαι πιο "παιδικά" απο ότι τα παιδιά μου....:laugh:
:bigsmile:Παρούσα και κουρασμένη σήμερα.......:wacko: Ομως θα ήταν αδύνατο να μην σας πω ένα ΓΕΙΑ!!!!:toung:
Καλό βράδυ σε όλους!!!!:bigsmile:
Παρούσα και Εγώ!!! Καλή Χρονιά σε όλους! Με περισσότερες αναλύσεις ωροσκοπίων και οψεων!
κ εγώ εδώ είμαι..αν και λίγο αργά ...
Παρουσα και αυπνη αλλα δεν παει αλλο! Σας ευχομαι ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση.
Καληνυχτα παιδια!:toung: