-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλημέρα και καλή περιήγηση.
Η χιαστί θεωρείται μια από τις δευτερεύουσες όψεις.
Στην προκειμένη περίπτωση η όψη αυτή λέγεται yod.
Ρίξε μια ματιά εδώ.
Eντίθ Πιάφ: Χιαστί, η όψη της δυσπροσαρμογής
H φιγούρα Yod στον αστρολογικό χάρτη
-
Εξαιρετικά χρήσιμη ιστοσελίδα , ευχαριστουμε πολύ!
-
Quote:
Originally Posted by
1994
Εξαιρετικά χρήσιμη ιστοσελίδα , ευχαριστουμε πολύ!
Kαλωσόρισες 1994
καλη συνεχεια να εχεις:)
-
γεια καρκινοσ 29-6-1965 με ωροσκοπο τοξοτη τι γινεται
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ!!!!!
:D
-
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει μέσα στο forum σχετική αναφορά για Νέα Σελήνη σε σύνοδο με γενέθλιο πλανήτη. Λυπάμαι αν ταλαιπωρώ αλλά δεν βρήκα κάτι!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
-
Καλησπερα, ειμαι καινουργιο μελος. Ευχομαι να περασουμε καλα. πολλα ενδιαφερον θεματα εχετε. Επειδη τα ψαχνω αυτα τα θεματα πιστευω θα σας κανω καλη παρεα. καλο βραδθ προς το παρον. Μια υδροχοο......
-
Quote:
Originally Posted by
Κεχρειες
γεια καρκινοσ 29-6-1965 με ωροσκοπο τοξοτη τι γινεται
Quote:
Originally Posted by
BANK
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ!!!!!
:D
Quote:
Originally Posted by
xariko
πολυ καλο site μπραβο.
Quote:
Originally Posted by
champagne bubbles
Καλησπερα, ειμαι καινουργιο μελος. Ευχομαι να περασουμε καλα. πολλα ενδιαφερον θεματα εχετε. Επειδη τα ψαχνω αυτα τα θεματα πιστευω θα σας κανω καλη παρεα. καλο βραδθ προς το παρον. Μια υδροχοο......
Καλώς ήρθατε στην μεγαλη παρεα του myhoroscope:)
-
Δεν έχω καταλάβει και πολλά σχετικά με το πως λειτουργεί το site,έως καθόλου... γι'αυτό δεν έγραψα κάτι πρίν.Δεν ξέρω τι να γράψω για τον εαυτό μου και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ.
Είμαι ζώδιο γκαντέμης με ωροσκόπο κατάρα..όπως μητσοτάκης ένα πράμα,γι'αυτό καλύτερα να με αποφεύγετε.
-
Quote:
Originally Posted by
zen
Δεν έχω καταλάβει και πολλά σχετικά με το πως λειτουργεί το site,έως καθόλου... γι'αυτό δεν έγραψα κάτι πρίν.Δεν ξέρω τι να γράψω για τον εαυτό μου και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ.
Είμαι ζώδιο γκαντέμης με ωροσκόπο κατάρα..όπως μητσοτάκης ένα πράμα,γι'αυτό καλύτερα να με αποφεύγετε.
Καλώς ήλθες και καλή περιήγηση.
Μην απαισιοδοξείς γιατί οι μαύρες σκέψεις, φέρνουν μαύρη τύχη.
Ρίξε μια ματιά στα φόρουμ των άρθρων και είμαι σίγουρη πως θα βρείς πολλά αισιόδοξα μηνύματα.
Αξίζει τον κόπο.
:)
-
Άρθρα για την διελευση σο ζώδιο των δυδύμων έχω διαβάσει απλά ρωτάω εγω που αν είναι θετικό το γεγονός ότι εχω σελήνη στους διδύμους και αν αυτό μου δίνει απο την εύνοια του Δια. Ευχαριστώ. :D
-
Γειά σας φίλοι και συνοδοιπόροι καλό καλοκαίρι.
-
Γεια σε όλους! Πειράζει που ξεκινώ με Αφροδίτη ανάδρομη;
-
Quote:
Originally Posted by
Adrianastars
Γειά σας φίλοι και συνοδοιπόροι καλό καλοκαίρι.
Quote:
Originally Posted by
arodamos
Γεια σε όλους! Πειράζει που ξεκινώ με Αφροδίτη ανάδρομη;
Καλως ήρθατε στο myhoroscope :)
-
καλησπέρα!!! αναρωτιέμαι πως γίνεται να είσαι αιγόκερως με ήλιο, σελήνη, ερμή, αφροδίτη στον αιγόκερω και ωροσκόπο στον υδροχόο και αυτός ο υπέροχος δίας να τελειώσει την πορεία του στον ταύρο και να μην σ΄αγγίξει καθόλου!!!! ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που μου δίνετε να εκφράσω τη σκέψη μου...
-
Quote:
Originally Posted by
farmville
καλησπέρα!!! αναρωτιέμαι πως γίνεται να είσαι αιγόκερως με ήλιο, σελήνη, ερμή, αφροδίτη στον αιγόκερω και ωροσκόπο στον υδροχόο και αυτός ο υπέροχος δίας να τελειώσει την πορεία του στον ταύρο και να μην σ΄αγγίξει καθόλου!!!! ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που μου δίνετε να εκφράσω τη σκέψη μου...
Μην ανησυχείς και δεν είσαι η μόνη...και εγώ σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό είμαι και ο Δίας απέναντι μου τίποτα απολύτως δεν μου έφερε και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί αφού δύσκολες όψεις στο χάρτη μου δεν έκανε!
Τι να πω; Ελπίζω ο Δίας στους Διδύμους να φέρει τίποτα καλό επιτέλους!
Αλλά εγώ δεν είμαι και ένα σύνηθες παράδειγμα, αφού μάλλον το σύμπαν δεν με πάει και πολύ....γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Και να πει ότι η δυστυχία κρατάει μόνο ένα χρόνο, να έλεγα θα το αντέξουμε, αλλά για πόσο ακόμη:(!
Και μου αρέσει που κάθε καινούργια χρονιά είμαι αισιόδοξη και κάθε χρονιά νομίζω ότι θα γίνει ένα θαύμα και όλα θα αλλάξουν μα πάντα τα ίδια μένουν!
Τι να πω εύχομαι να δεις κανένα καλό από το Δία στους Διδύμους! Ποτέ δεν ξέρεις...έχεις και ωροσκόπο Υδροχόο!:cool:
-
γεια σε ολους κ απο μενα....που με χτυπαει αλυπητα ο γενεθλιος κρονος στον ζυγο! Δεν μπορει, θα τελειωσει καποια στιγμη ευχομαι αυτο..
-
Quote:
Originally Posted by
vasilikivp
γεια σε ολους κ απο μενα....που με χτυπαει αλυπητα ο γενεθλιος κρονος στον ζυγο! Δεν μπορει, θα τελειωσει καποια στιγμη ευχομαι αυτο..
Γεια σου και σενα vasilikivp:)
Ευχομαι καλη συνέχεια στο καλύτερο αστρολογικο σαιτ
οπως θα δεις και εσυ ειμαστε μια μεγαλη και πολυ καλη παρεα
επισης σου ευχομαι καλο διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα και θεματα που εχει το myhoroscope!
-
σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! ας ελπίσομε ότι ο δίας από τους διδύμους θα ρίξει το βλέμμα του και σε μας τις παραπονεμένες!!!!!!;)
-
Γεια σε όλη την παρέα του myhoroscope!:)
-
Quote:
Originally Posted by
katata
Γεια σε όλη την παρέα του myhoroscope!:)
Kαλώς μας ήρθες katata:)
Ειμαστε μια μεγαλη παρεα που αγαπαμε πολυ το my horoscope:love:
μερικοι απο εμας υπερβολικα πολυ :love:
γιατι το αξιζει
καλη συνεχεια ευχομαι λοιπον!!!!!
-
Γεια σας. Μακάρι να μου βγουν έστω και το ένα πέμπτο από όλα όσα αναγράφονται στο ζώδιο μου γιατί έχει αρχίσει και μου την δίνει το σκηνικό. ΙΙ :mad:
-
είμαι νέο μέλος και απλά θέλω να πω ένα γεια!!
-
Quote:
Originally Posted by
Theo1973
Γεια σας. Μακάρι να μου βγουν έστω και το ένα πέμπτο από όλα όσα αναγράφονται στο ζώδιο μου γιατί έχει αρχίσει και μου την δίνει το σκηνικό. ΙΙ :mad:
Quote:
Originally Posted by
sweetharmony
είμαι νέο μέλος και απλά θέλω να πω ένα γεια!!
Καλώς μας ήρθατε και καλη συνεχεια ευχομαι!:)
-
καλησπέρα! ειμαι η Εllhkapa, λέων με ωροσκόπο καρκίνο και προσπαθώ να μάθω αστρολογία παρακολουθώντας κάθε σχετική συζήτηση και διαβάζοντας,αλλά δεν αντιλαμβάνομαι και πολλα πράγματα. εχω πάντως υπομονή κι επιμονή μεγάλη!
:rolleyes:
-
καλημερα!δεν εχω προσγειωθει ακομα απο τα ΑΣΤΡΑ...:rolleyes::lost::lost:
-
Quote:
Originally Posted by
ELLHKAPA
καλησπέρα! ειμαι η Εllhkapa, λέων με ωροσκόπο καρκίνο και προσπαθώ να μάθω αστρολογία παρακολουθώντας κάθε σχετική συζήτηση και διαβάζοντας,αλλά δεν αντιλαμβάνομαι και πολλα πράγματα. εχω πάντως υπομονή κι επιμονή μεγάλη!
:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
πλειας
καλημερα!δεν εχω προσγειωθει ακομα απο τα ΑΣΤΡΑ...:rolleyes::lost::lost:
Καλώς μας ηρθατε λοιπον!:)
Καλη συνεχεια σας εύχομαι!
-
λεγομε λιλλιαν ειμαι παρθενος κ εχω δια στους διδμους στο 10ο οικο στις 28 μοιρες ολα μου εχουν παει αναποδα κ που δυσκολα τον τελευταιο καιρο το οτι μπηκε ο διας στους διδυμους μπορω να περιμενω κατι καλυτερο κ αν μπορει καποιος ν με παραπεμψει σε καποιο κατατοπιστικο αρθρο ευχαριστω πολυ
-
ναι είναι αλήθεια. τα χω πάρει άσχημα και γω. με ήλιο, ερμή, αφροδίτη, κρόνο στους διδύμους και περιμένω να δω μια άσπρη μέρα απ αυτόν τον δία. μέχρι τώρα ...πίκρα. φύσηξε αέρας. πολλύς αέρας ρε παιδί μου.
-
:rolleyes::rolleyes:
- - - Updated - - -
-
-
Quote:
Originally Posted by
tatiana1
- - - Updated - - -
Quote:
Originally Posted by
ΜΑΡΙΑ1013
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SITE
Γεια σας και καλώς μας ήρθατε :)
Καλη συνεχεια να εχετε.
-
Μωρέ στεναχωριέμαι που ο Δίας δεν είναι πια στον Ταύρο:(:cry:..Τεσπά, μην είμαι αχάριστη περσύ το καλοκαίρι ήταν πολύ ωραία για μας σειρά έχουν τα διδυμάκια πλέον!Άν και shhh,μεταξύ μας έχω αφροδίτη στους διδύμους όποτε κάτι κάλο θα αποκομίσω και φέτος,αν δεν μου τα χαλάσει η σελήνη στον ζυγό!
-
καλημερα παιδια!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
-
:D Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει αρχείο με τις ραδιοφωνικές εκπομπές ώστε αν δεν ήταν δυνατο να τις ακούσει ζωντανα κάπιος να μπορεί να τις παρακολουθήσει ηχογραφημένες.
Ευχαριστώ.
-
Quote:
Originally Posted by
mstasinopoulou
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
καλως μας ηρθες!:)
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Καλώς μας ήρθες!
Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια! :bigsmile:
Γεια σας.Ασχολουμαι πολυ καιρο με την αστρολογια,αλλα εχω πολυ δρομο ακομα.Το site σας μου αρεσει πολυ.Ειναι σοβαρο και αξιοπιστο.!!!
-
Quote:
Originally Posted by
interflix
Γεια σας.Ασχολουμαι πολυ καιρο με την αστρολογια,αλλα εχω πολυ δρομο ακομα.Το site σας μου αρεσει πολυ.Ειναι σοβαρο και αξιοπιστο.!!!
Γεια σου interflix καλη συνεχεια ευχομαι:)
-
Καλησπέρα.
Καλως σας βρήκα