Καλησπέρα,θα μπορούσατε να μου πείτε για το γιο μου?22-2-94 Πειραιά 14:55.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Το site γίνεται κάθε φορά και πιο ωραίο.
Printable View
Καλησπέρα,θα μπορούσατε να μου πείτε για το γιο μου?22-2-94 Πειραιά 14:55.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Το site γίνεται κάθε φορά και πιο ωραίο.
Καλησπερα και απο εμενα
θα ηθελα να μαθω για τισ θεσεισ των πλανητων
για τα παιδια μου.
8/12/77 αθηνα 9.00 το πρωι
19/9/79 αθηνα 3.45 τη νυχτα
ευχαριστω εκ των προτερων
'''SILKA'''
Καλησπερα
Θα ηθελα να μαθω τις θεσεις των πλανητων μου, τους πλανητοειδης και που βρισκεται η λίλιθ. Ελπιζω να μην ειναι μεγαλος κοπος και σας ευχαριστω προκαταβολικα. Ημερομηνια γεννησης:11-11-1972, ωρα 13.10,Αθηνα
Ευχαριστω πολυ
Ευχαριστώ πολύ Αγγελική,να'σαι καλά!!!
Καλησπέρα! Λόγω διαφόρων προβλημάτων με τον Η/Υ αποκόπηκα από την κοινότητά μας για κάποιο διάστημα :cry: και έχασα και το χάρτη που μου είχε βρει η Αγγελική παλαιότερα.... Γεννήθηκα στις 22/07/1985 στις 15.20, αν μπορούσατε να μου το ξαναανεβάσετε θα ήμουν ευγνώμων!
Καλησπερα,
σας ξαναστελνω γιατι ο χαρτης που μου στειλατε ειναι εντελως ακατανοητος για μενα κ δεν μπορω να καταλαβω τιποτα:sad: .Αν γινεται να μου πειτε χωρις χαρτες κλπ τη θεση των πλανητων μου.Ειμαι γεννημενη 22 αυγουστου 1980 στην Αθηνα κ ωρα 08.35 το πρωι.Ευχαριστω κ παλι.:)
Αν γινεται κι εσυ με τη σειρα σου να κλικαρεις επανω σε δυο link που εμφανιζονται στην υπογραφη μου και να προσπαθησεις να "διαβασεις" το χαρτη σου, σου υποσχομαι οτι θα το κανω εαν δεν σου λυθουν οι αποριες!:)