Re: Παρόντες και παρούσες...
Παρούσα και εγώ!!!!!Πρ'ολαβα?Δεν πήρα απουσία ε?:nuts:
Quote:
Originally Posted by
GeorginaV
Παρούσα και εγώ!!!!!Πρ'ολαβα?Δεν πήρα απουσία ε?:nuts:
:bigsmile:Οχι φυσικά...... από μας τουλάχιστον!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:Γειά σας!!!!!:love:Παρούσα και Χαρούμενη!!!!:laugh:
:w00t:
:banana
Παρούσα κι εγώ αστροφιλενάδες :love:, αλλά κάποια όψη μέχει λίγο down:unsure:, έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Αστερόσκονη :bigsmile: γρήγορα να πετάξουμε ψηλά :bigsmile: :love: :bigsmile: όπως ο Πήτερ Παν.............. Πάμε!!!
Quote:
Originally Posted by
parkat
Παρούσα κι εγώ αστροφιλενάδες :love:, αλλά κάποια όψη μέχει λίγο down:unsure:, έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Αστερόσκονη :bigsmile: γρήγορα να πετάξουμε ψηλά :bigsmile: :love: :bigsmile: όπως ο Πήτερ Παν.............. Πάμε!!!
Εγώ φοβάμαι μην στουκάρω στο ταβάνι.... αφηνω τις πτήσεις για τις εμπειρες :nuts:
Quote:
Originally Posted by
parkat
:bigsmile:.......Πάντα μετά απο μια .....περίεργη όψη έρχεται μια πολύ καλή,:cheesy: σύμφωνα με την θεωρία των .....διελεύσεων που ως άπειρο μέλος είμαι .......σε θέση να γνωρίζω.....:wacko:
Αρα είναι και αυτές (οι όψεις)είναι απαραίτητες έτσι ώστε εν συνεχεία να εκτιμούμε τις καλές......:bigsmile:
Μην σε εκπλήσω με την αισιοδοξία μου σε βεβαιώ πως είναι παροδική!!!:laugh:
Αχ αυτές οι όψεις μου.......:laugh::laugh::laugh::love:
:Santa1:Παρόντες και Παρούσες.......πως παν τα κέφια?:clapping: Θέλω να πιστεύω πως όλοι είναι καλά και ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να χαλάσει την διάθεση τους.!!:banana
Ελπίζω να είναι έτσι!!:love:
[/I]Απο κέφια άλλο τίποτα!!!!!!!!Τί να λέμε τώρα.:sad:Καλησπέρα και απο εμε'να..........Διάθεση είναι θα αλλάξει:blink:
Quote:
Originally Posted by
genoula
[/I]Απο κέφια άλλο τίποτα!!!!!!!!Τί να λέμε τώρα.:sad:Καλησπέρα και απο εμε'να..........Διάθεση είναι θα αλλάξει:blink:
:bigsmile:Ασφαλώςκαι θα αλλάξει!!!!! Μην ξεχνάς ψαράκι πως σε λίγες μέρες μπαίνει ο καλός Δίας στο ζώδιο σου......:toung:
Και που ξέρεις μπορεί να βοηθήσει αρκει βέβαια να θέλεις και συ!:bigsmile: