Γεια σας,
Ειμαι η Ρανια,ειμαι Αιγοκερως και νεο μελος στη παρεα σας.
Χαιρομαι που μου δινεται η ευκαιρια να ενημερωθω για πολλα θεματα!!
Printable View
Γεια σας,
Ειμαι η Ρανια,ειμαι Αιγοκερως και νεο μελος στη παρεα σας.
Χαιρομαι που μου δινεται η ευκαιρια να ενημερωθω για πολλα θεματα!!
Γειά σου Ράνια,πολύ αστείο το ψευδώνυμο σου:lol:,έχεις χιούμορ.
Πάρα πολλά θα μάθεις,και είσαι στο πιο σωστό site..
γειας σας,διαβαζω εδω και πολυ καιρο τα αρθρα σας ειναι τελεια!!!προσπαθω να καταλαβω λιγο απο αστρολογια αλλα οσο διαβαζω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι :confused:
kalhspera sthn omada! me th voh8eia autou edw tou site arxisa na asxoloumai kapws pio emperistatwmena me thn astrologia kai den 3erw kata poso auto einai kalo gia mena, mias pou exw mia genikoterh tash "fughs" apo ta epigeia..! hehe.. kalh sunexeia se olous
καλησπέρα ,
λέγομαι Αφροδίτη διαβάζω καθημερινά τα άρθρα σας και είναι πολύ εποικοδομητικά !
Είμαι 4 χρόνια μέλος, αλλά δεν έχω γράψει ποτέ.
Μου αρέσουν όλα τα θέματα και ...χάνομαι ...σ αυτά!
:)
γεια σε ολους rily
Καλησπερα σε ολους ! Εξαιρετο το site , χαιρομαι να διαβαζω διαφορετικες και ποικιλες προσεγγισεις σε θεματα ασυνηθιστα και πολυ ενδιαφεροντα. Η εμβαθυνση και παιδευση επι των θεματων ειναι πηγη εμπνευσης,συγχαρητηρια σε ολους !
Καλησπέρα σε όλους!!!!!!!
γεια σας!Υπεροχο πραγματικα το σαιτ σας!
Kαλώς σας βρήκα!!:D
super αστροπροβλέψεις έχετε!!Μπράβο σας!!:love:
Keep going!!;)
E γεια σας!πολυ ωραια περναω εδω!
καλημερα και καλη εβδομαδα
:wacko::wacko::wacko:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΛΕΓΟΜΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ;ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΑΡΤΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!
Καλησπέρα πολύ ενδιαφέρον το site σας, να συνεχίσετε έτσι!
Καλημέρες κι από μένα! Καλώς σας βρήκα!!
Γεια σας ''αστερια'' .!!! ειμαι καιρο μελος κ η αληθεια ειναι πως εχω μαθει αρκετα πραγματα απο το σιτε σας.!!! καλη συνεχεια σε ολους....κ υπομονη σε οτι κανετε.!!! :D
γειά σας
το site σας είναι καταπληκτικό. Διαβάζω αστρολογία από το 1985 και κάθε φορά ανακαλύπτω οτι δεν ξέρω τίποτα παρ όλο που τα γεγονότα στην ζωή μου και των αγαπημένων μου τα βλέπω κατόπιν εορτής γραμμένα στα άστρα. φιλάκια Μαρία
Γειαααα σας!!!! ουφ..εκλειψη αναδρομη αφροδίτη...ό,τι είχα δεδομένο...το χάνω...νέα πράγματα αχνοφαίνονται στον ορίζοντα...αλλά εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω...να σκεφτώ ....φοβάμαι....ελπίζω όταν έρθει ο Δίας στο ζώδιο μου...να σώσει την κατάσταση...
:lost:
Λεγομαι Μαρία Ειμαι το ξοτης 23/11 με ωροσκοπο μαλλον παρθενο ωρα γεννησης 23.45 μμ.Θελω να ρωτησω ποτε θα δουμε ασπρη μερα επιτελους ολα στραβα πανε σε ολους τους τομεις.οσο αισιοδοξη και να θελω να ειμαι τα αποτελεσματα ειναι αντιθετα παντου.Οικογενειακα οικονομικα επαγγελματικα κτλ αν ξερει καποιος ας μου πει ευχ.
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!μια ερώτηση:έχω γεννηθεί
4/6/1985έχω ωροσκόπο σκορπιό και ήλιο,ερμη άρη στους διδυμους;περίπου 3xronia τώρα έχω πάθει διαφορα!δύσκολα!τώρα με την έκλειψη που έγινε τι γίνετετα!τα φώτα σας παιδιά!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!!!
Πω!πω!Καλως τους! Καλωσορισατε στο καλύτερο ατρολογικο σαιτ:)
Ευχομαι να περνατε καλα
και με εμας εδω τωρα παρεα ακομα καλύτερα αγαπητα νεα μελη:)
Καλη περιήγηση λοιπον και καλο διαβασμα σας ευχομαι!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ..ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!:D
Ευχαριστώ για την αποδοχή. Καλώς σας βρήκα να είστε όλοι πάντα καλά.Γεννήθηκα στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου και προσπάθησα να συμπληρώσω την φόρμα Ωροσκοπίου αλλα δεν ξέρω τι να βάλω στα east κ.τ.λ.
Είμαι απο αυτούς που πιάνουν χρυσάφι και γίνετε χώμα........Γεννήθηκα 25 Ιουνίου του 1945 στις 6μμ.Υπάρχει φως???
Καλώς μας ήρθατε alec, 25 Ιουνίου κι εγώ (αλλά αρκετά χρονάκια μετά). Όταν συμπληρώνετε τη φορμα εισαγωγής στοιχείων, αρκεί να γράψετε στο αντίστοιχο πεδίο τα πρώτα γράμματα από τη λέξη Alexandria και θα σας εμφανίσει μια μπάρα επιλογών για την πόλη που θέλετε.. Τότε θα συμπηρωθούν οι συντεταγμένες αυτόματα..
Αν θέλαμε να δούμε το καλό της υπόθεσης, είναι ότι έχετε βρει τουλάχιστον ένα μέταλλο που δεν πρέπει να αγγίζετε, υπάρχουν όμως τόσα άλλα που ίσως αποδειχθούν πολύτιμα.. Αφήστε που καμιά φορά στο χώμα μπορεί να βρούμε και θυσαυρό..:)
Καλή συνέχεια..
Καλώς σας βρήκα, πρέπει να πω οτί ανυπομονώ να διαβάσω περισσότερα στοιχεία για την ύπαρξη yod σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο σε κάποιο από τα επόμενα άρθρα..η ύπαρξη 6 yod, του ενός πάνω στο άλλο στο γένεθλιο χάρτη μου, με έχει κάνει να θέλω να βρω λίγα παραπάνω στοιχεία για το συγκεκριμένο σχηματισμό...ευχαριστούμε για τις αναλύσεις σας και καλή συνέχεια
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος να μου πει. Τώρα που είναι ο Διας στους διδύμους και εγω εχω σελήνη στους διδύμους στον αστρολογικό μου χάρτη επηρεάζομαι θετικά; Τι σημαίνει αυτό;
Γειά σας!!! Ωραίο κι ενδιαφέρον site
Σε κάποιες στήλες εδώ μπορώ να μάθω και πότε θα παντρευτούμε με αυτόν που θέλω αν σκέφτεται κάτι τέτοιο και αν με αγαπαει;
καλημερα σε όλους, ονομάζομαι γλαύκη. όλα αυτά που αναφέρονται στο site μου φαίνονται συναρπαστικά, δυστυχώς όμως δε ξέρω πολλά από αστρολογία και θα ήθελα βοήθεια προκειμένου να καταλάβω κάποια βασικά πράγματα. επίσης δε γνωρίζω και πολλά σε σχέση με τη συμμετοχή σε ομάδες συζήτησης. αρχικά θα ήθελα βοήθεια να κατανοήσω τη σημαίνει:
1. η όψη χιαστί της γενέθλιας σελήνης (στον 4ο οίκο) με τον γενέθλιο πλούτωνα μου (στον 9ο οίκο).
2. η όψη χιαστί της γενέθλιας σελήνης (στον 4ο οίκο) με τον γενέθλιο Ποσειδώνα μου (στον 12ο οίκο).
ευχαριστώ πολύ για όλα,
καλημέρα σε όλους σας