Χρονια Πολλα και απο εμενα στην Lelou και στην Μυρσινη ! Οτι επιθυμειτε κοριτσια ...... !!!
Printable View
Χρονια Πολλα και απο εμενα στην Lelou και στην Μυρσινη ! Οτι επιθυμειτε κοριτσια ...... !!!
Χρόνια Πολλά Lelou και Μυρσινη!
Να είστε πάντα
χαρούμενες
και
χαμογελαστές !!
:love::love::love:
Με αγάπη
Σόφη
Χρόνια πολλά στην ΛέΛου, που τα είπαμε κι από χθες, όμως η Μυρσίνη μας δεν γιορτάζει γιατί είναι αλλοιώς το όνομά της...
Αντίθετα, αν δεν κάνω κάποιο λάθος, γιορτάζει η flame!!!! :nuts::nuts::nuts: Της Αγίας Αμέρσσας σήμερα! Οπότε να μεταφέρουμε εκεί τις ευχές μας!
:love:
Δεν πειραζει!!! Οι ευχες που δωσαμε στην Μυρσινη ας θεωρηθουν ... προκαταβολη!!:bigsmile::bigsmile::bigsm ile:
Το Αμερσσα ειναι χαϊδευτικο της Μυρσινης??
Αν λοιπον δεν κανεις λαθος να ευχηθουμε και στην Φλογα του site ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και φλογερά!!!:bigsmile::bigsmile:
Αμέρισσα είναι το μικρό όνομα της flame, το είχε πριν λίγο καιρό στην υπογραφή της. Η δε Μυρσίνη είχε την ονομαστική της γιορτή πριν 10-15 μέρες. Οπότε εάν ισχύει το... ευχητικό σαρανταήμερο, οι ευχές μας ακόμα την πιάνουν και να της ευχηθούμε και αυτής!!! :cheesy: :bigsmile:
Xρόνια πολά σε όλους :nuts: τους εορτάζοντες http://www.clicksmilies.com/s1106/pa...smiley-010.gif:love:
Παιδια,σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες,αλλα εχει δικιο ο Γιαννης.Γιορταζα στις 11Σεπτεμβριου.Δεν εχω ενημερωσει το προφιλ μου, ειναι μια εκκρεμοτητα που πρεπει να ρυθμιστει...Να δω ποτε θα καθισω να το "νοικοκυρεψω"!!! Το ονομα μου ειναι Ευη.Σας ευχαριστω οπως και να΄χει,ουτως η' αλλως γιορταζα πριν απο μερες.bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Χρόνια πολλά τότε αφού γιόρταζες:love:
Χρονια Πολλα και για τις 11 Σεπτεμβρη λοιπον Μυρσινη !!! :bigsmile::love:
παιδια να ρωτησω κατι πολυ ασχετο ομως ? δεν ηξερα που να το γραψω .... :unsure: εσεις τα αβαταρ τα βλεπετε ? γιατι εγω δεν τα βλεπω .. εννοω στα φορουμς .. πχ εγω το δικο μου και των φιλων μου τα βλεπω στην σελιδα του προφιλ μου , αλλα στα forums δεν τα βλεπω - τωρα θα μου πειτε .. απορια και μενα που μου καρφωθηκε χαχαχαχα
Αμέρισσα χρόνια σου πολλά!!!:love::love:
Καλά που το ..ανακάλυψε ο Γιάννης γιατί εμείς..δεν:laugh:
Και το δωράκι σου για να μην ξεχνιόμαστε :cheesy:YouTube - Alvin Ailey - Love Stories 2
:love::love:
ουπς συγνώμη...χρόνια πολλά και στην Μυρσίνη