Re: Παρόντες και παρούσες...
Να μαι και γώ!!!!:bigsmile:Τι να σας πω ρε παιδιά με το που μπήκε ο καινούργιος χρόνος είμαι μες στην αισιοδοξία!!!:cheesy:,χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Να έτσι.....:bigsmile:
Που να μπει και ο Δίας στους Ιχθύεις!!!!......:nuts:
Παρουσία με αισιοδοξία!!!
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
Να μαι και γώ!!!!:bigsmile:Τι να σας πω ρε παιδιά με το που μπήκε ο καινούργιος χρόνος είμαι μες στην αισιοδοξία!!!:cheesy:,χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Να έτσι.....:bigsmile:
Που να μπει και ο Δίας στους Ιχθύεις!!!!......:nuts:
'Ετσι μπράβο, :bigsmile: πάμε γερά! :bigsmile: :bigsmile: Παρουσία με αισιοδοξία! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: Κι εγώ εδώ! Ποιό άλλος είναι μαζί μας;
Re: Παρουσία με αισιοδοξία!!!
Quote:
Originally Posted by
parkat
'Ετσι μπράβο, :bigsmile: πάμε γερά! :bigsmile: :bigsmile: Παρουσία με αισιοδοξία! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: Κι εγώ εδώ! Ποιό άλλος είναι μαζί μας;
:bigsmile:Μα φαντάζομαι πως......ΟΛΟΙ!!!!!!!!!:toung:
Να΄μαι και γω την τελευταία εορταστική αργία του 2010!!:toung:
Ελπίζω αυτές τις μέρες να περάσατε καλά!!:cheesy:
Εγώ πάντως γέμισα τις μπαταρίες:nuts:
Παρούσα στι site, παρούσα και στην εικονική τάξη των online μαθημάτων αστρολογίας και ο δάσκαλός μας κ..Γιάννης Ριζόπουλος γιορτάζει. Χρόνια του Πολλά! :bigsmile: :love: :bigsmile:
ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΓΩ.............ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ:unsure:
Quote:
Originally Posted by
genoula
ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΓΩ.............ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ:unsure:
Μάλλον εσύ φωνάζεις... γιατι κεφαλαια βρε? Δεν εχουμε πει όχι κεφαλαία? :embarrest
:bigsmile:Γειά σας!!!!!:love:Παρούσα και Χαρούμενη!!!!:laugh:
:w00t:
:banana