Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!!!!
Printable View
Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!!!!
Το νέο έτος εύχομαι να γίνει για όλους μας εφαλτήριο αλλαγών, τυχερών συγκυριών και χαρούμενων στιγμών...;)
Χρόνια πολλά, δύναμη και αντοχή ;)
Αγαπημενη μου ΚΑΤΙΑΚΙς- Κατια μου :love::love::love::love:
χρονια πολλα να τα εκατοστησεις
γερη,δυνατη και παντα με χιουμορ!!!!
:love::love::love::love::love::xmas-smiley-026::xmas-smiley-026::xmas-smiley-026::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
χαχαχαα!!δεν σου ελειψαν λιγοοο ε;
Χρονια Πολλα και καλα Ψαρινα :nana1:
σε μπερδεψα με τα χριστουγεννιατικα ε; για πλακα τα εβαλα σημερα
γιατι μου αρεσε που με πειραζες που γεμιζα με φατσουλες τα ποστ :love::love:
και παλι να τα εκατοστησεις κοριτσι μου.
[σιγα μην σε ξεχναγα :love:]
Χρόνια Πολλά Κάτια με υγεία δύναμη και πολύ απ΄την μοναδική σου έμπνευση. Να χεις αυτό που πραγματικά θέλεις.
Ναι, είναι επίσημο πια, δεν είμαι η μόνη! Τώρα είσαι κι εσύ ένας τρελός-τρελός 40άρης!
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Altec40 ….
Δικό σας…:D
http://www.youtube.com/watch?v=ipYuaShUuA0
χρονια πολλα αγαπημενε φιλε μου Αλτεκ 40:p:love:
να σε χαιρομαστε ολοι οσοι σε αγαπαμε
υγεια σου ευχομαι και καλες εκπομπες[με Παολα,Γονιδη ,Κωστοπουλο ...ξερεις εσυ:D:D:rolleyes:]
Σε αγαπαμε πολυ:love:
κουκι
Ποια εχει γενεθλια σημερα;;:love:
Η αστρολογος και αγαπημενη φιλη η Τινα Ζαχαριαδου:love::love:
Τινακι μου σου ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου
υγεια,ευτυχια , καλες δουλειες και να χαιρεσαι την οικογενεια σου
Ευχομαι η εργατικοτητα σου ,οι ευστοχες προβλεψεις σου και η αγαπη σου για την αστρολογια να σε φτασουν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ:love::love::love::)
με αγαπη
Δεσποινα- κουκι:love::love:
Γενέθλια ακούω;;;
Χρόνια Πολλά κι από μένα Τίνα μου, με υγεία, πίστη και δύναμη!!! Σ'αγαπάμε και σ' ευχαριστούμε όλοι για την προσφορά σου! :love:
Χρονια πολλά Τίνα ό,τι μα ό,τι επιθυμείς με πολύ υγεία και πάντα ευτυχία στον δρόμο τον δικών σου και των αγαπημένων σου :love:
Να, κάτι τέτοια γράφετε κι ευαισθητοποιείτε τα άξεστα και σκληροτράχηλα Κριάρια :p
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, εύχομαι υγεία πάνω απ' όλα και πάντα αισιοδοξία :love:
Τίνα,
Εύχομαι από καρδιάς να είσαι πάντα γερή, δυνατή, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ....επί τουλάχιστον 100 χρόνια να γράφεις στο myhoroscope!!!!!!!!;)
Mε αγάπη,
η ταυρίνα
:love:
Να ευχηθώ καλή Ανασταση στις ψυχες μας !
Καλο Πασχα να ευχηθω στους ανθρωπους που υποφερουν στο κρεββατι του πονου
και στους ανθρωπους που υποφερουν απο την οικονομικη κριση ,την ανεργιακαι αλλα σοβαρα προβληματα.
Πρεπει να μην χανουμε την ελπιδα και να μην το βαζουμε κατω ποτέ!!
Ευχομαι καλο Πασχα
σε ολα τα μελη του My horoscope
σε ολους του αγαπημενους μου φιλους εδω στο σαιτ:love:
Καλο Πασχα αγαπημενε μου Σκρ
αγαπημενε μου Μητσακο :love:
αγαπημενοι
:love:Τινα Ζαχαριαδου ,Χρηστο Αρχο,κοραλλια Μοζζορα,Χρυσα Σπυρο,Δειμωνα Ελενα[βογκ]Ειρηνη [Γατι]Κατιακις :love:και πολλοι αλλοι ακομα
[αμα αρχισω να γραφω θελω πολλες σελιδες:D;)
με πολυ αγαπη
Κουκι:love::):):)
χρονια πολλα . ΑΓΑΠΗ ΓΑΛΗΝΗ στις ψυχες . καλη ανασταση και καλο πασχα σας ευχομαι :love::love::love:
χρονια πολλα στον αγαπημενο φιλο και μελος και παραγωγο του Ε-σταρ
Δειμωνα!!
να τα εκατοστησεις!!:love:
καλη Ηλιακη επιστροφηηη!
με αγαπη κουκι:love:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ:love:
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ:love:
Κουκι:love:
Αυτο ειναι το αγαπημενο μου τοπικ και θελω να γραψω εδω λιγα λογια
δεν κολαει το ''ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ''με αυτα που θα γραψω αλλα λιγη σημασια εχει....
Εψαξα να βρω ενα θεμα που ειχε βαλει ο Σκρ'' ποιο μελος ειναι πιο αγαπητο
''η ΚΟΥΚΙ Η'' Ο ΜΗΤΣΑΚΟς ;'Ψηφιστε'
θυμαμαι ειχαμε σκασει απο τα γελια με τα αστεια που γραφαμε ειχε γινει χαμος [εκει ηθελα να γραψω αλλα δεν το βρηκα]
------------------------------
Αχ βρε Σκρ ηξερες απο τοτε οτι ειμασταν μανουλα για τετοια εγω και ο Μητσακος!
--------------------------------
Τα νεα φιλοι μου ειναι ασχημα...:(
Εφυγε απο την ζωη ο αγαπημενος μου φιλος και αγαπημενο μελος του myhoroscope
''Μητσακος''μετα απο την δυσκολη μαχη που εδωσε με τον καρκινο
ο Μητσακος για μενα ηταν η αρχη για ολα εδω στο σαιτ να με βοηθησει και γενικα με οτι εχει σχεση με τον υπολογιστη και την χρηση του για την πλοηγηση μου κ.τ.λ....
Παντα διπλα μου σε μενα και σε οποιον αλλον του ζητουσε την βοηθεια του
γρηγορος,ευστοχος,κατανοητ ος και παντα φιλικος με ολους
και με τρελλο χιουμορ η Τοξοταρα μου
Αυτος ο ανθρωπος λοιπον μπηκε στην καρδια μου τον ενιωθα σαν αδερφο μου δεν ξερω γιατι...
καμμια φορα γινονται καποια πραγματα χωρις να ξερουμε το γιατι..
------------------------------------------
Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχεις φυγει Μητσακο μου φιλε μου..και γραφω τετοια λογια
Η αγαπημενη σου γυναικα Λινα και το ομορφο κοριτσακι σας
πως θα το αντεξουν;
Κουραγιο Λινα μου οι στιγμες ειναι δυσκολες και ακομα πιο δυσκολη η συνεχεια χωρις αυτον...
Καλο ταξιδι πολυαγαπημενε μου φιλε Δημητρη ποτε δεν θα σε ξεχασω ημουν τυχερη που σε γνωρισα.
Σε ευχαριστω για ολα
Δεσποινα-κουκι
Μέλος της χρονιάς
Ηταν μια δημοσκόπηση του 2009. Την είχα "στήσει". Είχα προσθέσει περισσότερους ψήφους σε σένα. Ο Δημήτρης το ήξερε βέβαια αλλά δεν μίλησε. Γελούσε.
:love:
το ξερωω Σκρ για μια στιγμη επεφταν βροχη οι ψηφοι
αχ Χριστε μου τι ωραια ηταν ...
ειχαμε λιωσει στα γελια..
και τωρα ...:(
Αυτό που ανθρώπινα θα ήθελα να πω, είναι πως η κατάληξη ενός μακρόσυρτου και άνισου αγώνα, όπως αυτός που έδινε ο Δημήτρης τα τελευταία 2,5 χρόνια με την ασθένεια, είναι μία ευτυχής κατάληξη. Μία λύτρωση.
Είναι καιρός να απαλλαγούμε από τα ανούσια ταμπού –φοβίες μας και να συμφιλιωθούμε με την αλήθεια που υπαγορεύει η φωνή της λογικής μας. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να υποφέρει.
Δεν λύγισε και δεν παραπονέθηκε σχεδόν ποτέ. Στο τελευταίο αντίο ενός γνήσιου Τοξότη, μπορούσες να δεις κάθε λογής ανθρώπους. Με τατουάζ, με ράστα, με σκουλαρίκια, με σκισμένα τζην , αλλά και όλους αυτούς που λέμε καθωσπρέπει. Η σύντροφός του και οι πνευματικοί του φίλοι, δεν ακολούθησαν κανένα συμβατικό πρωτόκολλο συμπεριφοράς. Όσοι τον έζησαν σε αυτό τον Γολγοθά, ήταν ήσυχοι και συμφιλιωμένοι , όπως ακριβώς θα ήθελε και ο ίδιος.
Ο Δημήτρης, την τελευταία φορά που τον είδα, μου είπε κάτι που τα λέει όλα και με αυτό θα ήθελα να κλείσω αυτό το σύντομο ποστ:
«Καλό το ταξίδι Κάτια, αλλά θέλω Ιθάκη πια».
Ανάπαυση…
Λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό που μόλις έμαθα από τις ανωτέρω καταχωρήσεις...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ MYHOROSCOPE:love:
:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
Χρόνια Πολλά Δέσποινα και μέλη!!!!!! :love:
Χρόνια Πολλά και Καλά με Υγεία, Αγάπη, Σοφία, Δημιουργικότητα και Αφθονία. Καλή Χρονιά.:)
Μας έκανες και "ποδαρικό" niccon, ελπίζω να είσαι καλότυχος :p Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία :love:
Ο σάκος του Άγιου Βασίλη ας κρύβει για το αγαπημένο myhoroscope όλες τις ξεχωριστές αναμνήσεις του χτες, ένα ευτυχισμένο σήμερα κι έναν κόσμο που θα το οδηγήσει σε ένα υπέροχο αύριο.
Καλή Χρονιά σε όλους !:love:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ MYHOROSCOPE
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
αγαπημενοι φιλοι μου και μελη
υγεια. αγαπη και αισιοδοξια ,να εχετε :love:με αυτα τα δυο κατακτας ολο τον κοσμο
:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
Τις θερμότερες ευχές μου για το 2014 που θα μας συντροφεύσει 12 ολόκληρους μήνες. Αυτοί οι 12 μήνες ας είναι η αρχή μιας νέας τάξης πραγμάτων που θα φέρει ελπίδα και προσμονή για ένα καλύτερο μέλλον, στους απογοητευμένους, πληγωμένους και κουρασμένους ανθρώπους αυτού του πλανήτη.
Καλή χρονιά σ' όλα τα μέλη!!!!!!!:Santa3:
χρονια πολλα καλη χρονιά με υγεια
Χρονια Πολλα στους Κωνσταντινους και στις Κωνσταντινες και στις Ελενες:love:
καλά χριστούγεννα σε όλα τα μέλη του σάιτ μας!!!!!
υγεία υγεία υγεία
:xmas-smiley-009::xmas-smiley-003::xmas-smiley-026:
Χρόνια Πολλά σε όλη την ομάδα, σε όλα τα παιδιά που αγαπούν και ερευνούν την Αστρολογία και "διαφωτίζουν" και μας τους υπόλοιπους!!
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία αγάπη και ευτυχία σε όλους
Χρονια πολλα αστεροπαιδα!να εχετε την αγαπη των δικων σας ανθρωπων,και να ειστε χαρουμενοι!:):):):)
Χρόνια πολλά με αγάπη και υγεία!!!!
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ :xmas-smiley-026::xmas-smiley-026::xmas-smiley-026::xmas-smiley-026::xmas-smiley-003::xmas-smiley-003::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
- - - Updated - - -
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ :xmas-smiley-026::xmas-smiley-026::xmas-smiley-026::xmas-smiley-026::xmas-smiley-003::xmas-smiley-003::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
- - - Updated - - -
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2015....ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!!!
:):love::xmas-smiley-003::xmas-smiley-032::xmas-smiley-040::xmas-smiley-026: