Re: Παρόντες και παρούσες...
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:....Kαλησπέρα σε όλα τα μέλη!! Εχετε σκεφτεί ποτέ τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι η θάλασσα? Δεν είναι ποτέ η ίδια ακόμη και ήρεμη....Σίγουρα θα ήταν γυναίκα ποιού ζωδίου όμως?:unsure:
:bigsmile:.......Για να συνεχίσω και να τελειώσω την σκέψη μου καθότι και .......πεισματάρα:laugh: νομίζω πως θα ήταν Δίδυμος .....:cheesy:
[QUOTE=ladysasa;93373]pos grafo me ellinikous xaraktires?[/QU
Σύμφωνα με την αναζήτηση του αγαπητού Δείμωνα, μπορείτε να πάτε στην παρακάτω διεύθυνση
services.innoetics.com/greeklish/
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:....Kαλησπέρα σε όλα τα μέλη!! Εχετε σκεφτεί ποτέ τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι η θάλασσα? Δεν είναι ποτέ η ίδια ακόμη και ήρεμη....Σίγουρα θα ήταν γυναίκα ποιού ζωδίου όμως?:unsure:
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:.......Για να συνεχίσω και να τελειώσω την σκέψη μου καθότι και .......πεισματάρα:laugh: νομίζω πως θα ήταν Δίδυμος .....:cheesy:
Ίσως θα έπρεπε να επιμείνεις περισσότερο στις 4 βασικές κατηγοριοποιήσεις των ζωδίων, με βάση τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό), τις λεγόμενες και ιδιότητες των ζωδίων, ιδίως αυτές που αναφέρονται στα ζώδια του Νερού και σε αυτές του Αέρα... Εγώ θεωρώ τους Ιχθείς πιο κοντά σε αυτό που λες :love:
Επιπλέον, έχε στο νου σου ότι είμαστε και ...:offtopic:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ίσως θα έπρεπε να επιμείνεις περισσότερο στις 4 βασικές κατηγοριοποιήσεις των ζωδίων, με βάση τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό), τις λεγόμενες και ιδιότητες των ζωδίων, ιδίως αυτές που αναφέρονται στα ζώδια του Νερού και σε αυτές του Αέρα... Εγώ θεωρώ τους Ιχθείς πιο κοντά σε αυτό που λες :love:
Επιπλέον, έχε στο νου σου ότι είμαστε και ...:offtopic:
Απολυτως σωστος εισαι αγαπητε κ απολυτως off topic!!!
Eδω ειναι για να δηλωνουμε τη παρουσια μας κ οσον αφορα εμενα...δηλωνω απουσα ως προς την συμμετοχη μου ενεργα αλλα Ποτε δεν απεχω ουσιαστικα απο τουτο το καλο κ αγαπημενω σαιτ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΓς ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΜΕ:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
eris32
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΓς ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΜΕ:bigsmile:
:bigsmile:Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά!!!:bigsmile:
Aχ αυτά τα καταραμένα greeklish, ξεχάσαμε εντελώς την ελληνική γλώσσα ... Ξέρω, ξέρω...Εκτός θέματος ;)
Πρωτοχρονιά σήμερα και σημειώνονται απουσίες και παρουσίες! Ε λοιπόν σας εύχομαι ολόθερμα σε όλους σας να περνάτε super, να εκτιμάτε και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή και συνέχεια να εύχεστε τα καλίτερα και για σας και για τους άλλους. Από την καρδιά μου ολόψυχες ευχές για όλους μας.
Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!! και μην ξεχνάτε..............
Για το 2010 δηλώνω παρούσα γιατί το 2009 ήμουν μάλλον απούσα.........:bigsmile:
:bigsmile:Για το 2010 δηλώνω ΠΑΡΟΥΣΑ και με όρεξη για νέες αστρολογικές συγκινήσεις!!!:laugh:
Εχω την εντύπωση πως αυτό το έτος θα είναι συναρπαστικό για όλους μας!!!:bigsmile:
Καλή Χρονιά λοιπόν!!:cheesy: