-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Δεν θα σου βάλω βέβαια like γιατί με αναποδυγύρισες με εκείνο το έχω ακούσει ότι οι 64 -68 έχουν θέμα με τους χωρισμούς!
Κάτι χρονάκια αν κοιτάξω πίσω, στο σινεμά στις ιστορίες με νεραίδες και πρίγκιπες και βοσκοπούλες ο χωρισμός και τότε, και τώρα έδινε και έπαιρνε.
Ούτε θα συμφωνήσω ότι υπάρχει αγάπη που ξεπερνάει κάποιον. Η αν αυτός/αυτή πιστεύει κάτι τέτοιο, πληρεί πλήρως υπό την επήρεια της εξάρτησης!
Στατιστικά και ψυχολογικά και αστρολογικά δε, τα σημάδια δείχνουν πως οι έρωτες τύπου εξάρτησης έχουν σίγουρη ημερομηνία λήξης.
Αν και κακιά που στα λέω αυτά, -ξέρω πως απόψε θα με μισήσεις - όμως καλύτερα να μισήσεις εμένα, παρά να βασανίζεσαι.
Καλό μήνα, και και μια όμορφη άνοιξη. Ανοιξη και καλοκαίρι εύχομαι να φέρουν την άνοιξη στην καρδιά σου.
Φιλ -Χρ
-
kalispera me lene tzoyli moy aresi poli i astrologia:p
-
Ευπρόσδεκτα τα όσα λετε... έφτασα στα ... 43 ... για να αναποδογυρίσουν όλα και για μένα... Ερωτέυτηκα.. όχι για πρώτη φορά.. αλλά τώρα είναι αλλιώς.. και λόγω ηλικίας.. εμπειριών.. τώρα πια μπορώ να πω.."Βρήκα το άλλο μου μισό.. "Και όταν είσαι ερωτευμένος νοιώθεις ανίσχυρος.. αδύναμος.. εξαρτημένος... αλλά επίσης έχεις μια άλλη αυτοεκτίμηση.. έχεις ενέργεια.. και μη ξεχνάμε πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός... Ε.. όλα αυτά... εχουν επηρρεάσει τη ζωή μου... και αν δεν " έπαιρνα " από κείνον αυτά που παίρνω.. όχι δε θα με άφηνα να αφεθώ... μα είναι αμοιβαίο... απλά η δυσκολία και η αδυναμία του λόγω χαρακτήρα μας κολλάει να περάσουμε έναν σκόπελο... Αχ.. εμείς οι Δίδυμοι.. πολυλογάδες.. ε...? την άνοιξη και το καλοκαίρι... αναμένω.... Ευχαριστώ για τις ευχές... Καλό βράδυ.... :)
-
το σαιτ αυτο ειναι πολυ τελειο κ το παρακολουθω συχνα συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανετε μου διεγειρατε το ενδιαφερον να μαθω αστρολογια οταν εχω χρονο διαβαζω πολλα αρθρα σασ επισησ οι χαρτεσ που μασ δινετε με διευκολυναν να μαθω πολλα πραγματα για το χαρακτηρα μου σασ ευχαριστω πολυ πιστευω να υπαρχει αυτο το σαιτ γιατι περναω μια πολυ δυσκολο περιοδο τησ ζωησ μου κ μου κραταει συντροφια μετα τιμησ λιλλιαν
-
Καλημέρα λίλλιαν,
Ως μέλος αυτής της ιστοσελίδας που συμβάλλω ενίοτε με διάφορα άρθρα, αισθάνομαι χαρουμένη όταν και όποτε νέα μέλη εισπράττουν τα καλά και θετικά της αλλά και ότι επωφελούνται απο τις προσπάθειες μας.
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Μείνε συντονισμένη και απόλυτα βεβαιωμένη πως ο εμπλουτισμός αυτής ειδικά της ιστοσελίδας δεν θα πάψει ποτέ να υφίσταται.
Καλή σου μέρα και καλό μήνα
-
αχ ειστε φοβεροι αλλα δεν εχω πολυ χρονο για να ασχοληθω με την ποικιλη υλη που διαθετετε:o:o μονο μια απορια, στον ωροσκοπο μου εχω παντελης ελλειψη του στοιχειου του νερου, αυτο πωε ερμηνευεται γενικα? Με εχετε βοηθήσει πολλες φορες και σας ευχαριστω πολυ. Κανετε απιστευτη δουλεια!!!
-
και μαι ζεστη καλημερα και απο μενα.!!!
:D
-
Quote:
Originally Posted by
anemos77
αχ ειστε φοβεροι αλλα δεν εχω πολυ χρονο για να ασχοληθω με την ποικιλη υλη που διαθετετε:o:o μονο μια απορια, στον ωροσκοπο μου εχω παντελης ελλειψη του στοιχειου του νερου, αυτο πωε ερμηνευεται γενικα? Με εχετε βοηθήσει πολλες φορες και σας ευχαριστω πολυ. Κανετε απιστευτη δουλεια!!!
Τα άτομα με υδάτινα στοιχεία είναι συνήθως ιδιαίτερα συναισθηματικά και συμπονετικά και είναι δεκτικά και συμπονετικά στα προβλήματα και τη διάθεση των άλλων γύρω τους.
Συνήθως διαθέτουν ισχυρή φαντασία και μία φυσική προσκόλληση σε πνευματιστικά και αποκρυφιστικά θέματα.
Η έλλειψη πλανητών στο στοιχείο του νερού δείχνει μια δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων τους και μπορεί να τα οδηγήσει να σχετίζονται με άκρως συναισθηματικά άτομα ή να προσπαθούν να αποδείξουν με άλλους τρόπους(π.χ. με τη φροντίδα της περιποίησης ή του φαγητού) ότι έχουν ευαισθησίες.
Μπορείτε να δείτε αν υπάρχουν πλανήτες σας σε υδάτινους οίκους ή πλανήτες σε όψη με Ποσειδώνα (όπως Σελήνη, Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης). Υπάρχει με αυτό τον τρόπο κάποια εξισορρόπιση της έλλειψης του εν λόγω στοιχείου.
-
Quote:
Originally Posted by
annapap
καλησπερα!!!!
Quote:
Originally Posted by
katerina17
Καλησπέρα ! καλώς σας βρήκα.
Quote:
Originally Posted by
Vasofi
kalhspera ! eimai ena kainourgio melos onomazomai Sofia !!!!! xeromai para polu pou eimai pia melos tou my horoscop
Quote:
Originally Posted by
lilith45
kalispera me lene tzoyli moy aresi poli i astrologia:p
Quote:
Originally Posted by
valia66
και μαι ζεστη καλημερα και απο μενα.!!!
:D
Καλως ηρθατε στο myhoroscope:)
Εύχομαι καλη συνεχεια !
-
Δεν είμαι και πολύ καινούργιο μέλος, αλλά η έλλειψη χρόνου με κρατά συνήθως μακριά από το δίκτυο. Ενδιαφέροντα άρθρα και κατατοπιστικά για να καταλάβει κανείς καλύτερα τον εαυτό του.
Εντούτοις, πάντα "σκαλώνω" στις διελεύσεις. ως τοξότης με ωροσκόπο σκορπιό έχω να περιμένω καλά νέα με την έλευση της αφροδίτης στους διδύμους;
Ευχαριστώ για την παρέα σας ούτως ή άλλως!:D
-
καλημερα καλο μηνα θα ηθελα να σασ ζητησω μια χαρη θα μπορουσατε να γραψετε ενα αρθρθο σχετικα με τισ αυτοκτονιεσ που διαδραματιζονται το τελευταιο διαστημα στην ελλαδα πωσ μπορει να εξηγηθει αυτο σε συναρτηση με αστρολογικουσ συλλογισμουσ ευχαριστω καλημερα
-
Το συντομότερο που θα μπορούσα να πω από πλευράς μου είναι η διαδρομή του Πλούτωνα μέσα από τον 8ο του χάρτη της Ελλάδας.
Υστερα πως να μην αυτοκτονήσει κανείς, και πως να μην περιμένουμε και πολλές άλλες ακόμα, όταν με μαθηματική ακρίβεια δεν θα έχουμε ούτε τα πιο βασικά για την επιβίωση μας!
Ας μου απαντήσει κανείς γιατί αν δεν αυτοκτονήσω σίγουρα θα σκάσω.
-
αναφορικα σασ το λεω χωρισ να θελω να εκμαιευσω καμμια τυπου προβλεψη απο σασ στο χαρτη μου εχω τον πλουτωνα στον αιγοκαιρο στον 5ο αληθεια μουχει περασει απτο μυαλο να μπω στη βουλη ζωσμενη με χειρομβομβιδεσ αν ηταν ναυτοκτονησω θα αφηνα κ ενα καλο πισω μου θα ειχα φαει κ μερικουσ απο αυτουσ που μασ εφτασαν στην εξαθλιωση χωρισ ελπιδα κ με καταθλιψη αλλα απτην αλλη ειμαι μανα κ εχω ποιο ιερο σκοπο να επιτελεσω σκεψεισ ομωσ του τυπου αυτου κανω ευχαριστω που με ακουσατε κ για την απαντηση σασ
-
Quote:
Originally Posted by
λιλλιαν
καλημερα καλο μηνα θα ηθελα να σασ ζητησω μια χαρη θα μπορουσατε να γραψετε ενα αρθρθο σχετικα με τισ αυτοκτονιεσ που διαδραματιζονται το τελευταιο διαστημα στην ελλαδα πωσ μπορει να εξηγηθει αυτο σε συναρτηση με αστρολογικουσ συλλογισμουσ ευχαριστω καλημερα
Quote:
Originally Posted by
λιλλιαν
αναφορικα σασ το λεω χωρισ να θελω να εκμαιευσω καμμια τυπου προβλεψη απο σασ στο χαρτη μου εχω τον πλουτωνα στον αιγοκαιρο στον 5ο αληθεια μουχει περασει απτο μυαλο να μπω στη βουλη ζωσμενη με χειρομβομβιδεσ αν ηταν ναυτοκτονησω θα αφηνα κ ενα καλο πισω μου θα ειχα φαει κ μερικουσ απο αυτουσ που μασ εφτασαν στην εξαθλιωση χωρισ ελπιδα κ με καταθλιψη αλλα απτην αλλη ειμαι μανα κ εχω ποιο ιερο σκοπο να επιτελεσω σκεψεισ ομωσ του τυπου αυτου κανω ευχαριστω που με ακουσατε κ για την απαντηση σασ
Αγαπημενο μελος Λιλιαν :)σε αυτο το τοπικ γινονται οι συστασεις για τα νεα μελη
και τα καλωσορισματα:love::)
Αν θελεις ανοιξε νεο θεμα για να το συζητησετε και με αλλα μελη αυτο που σε προβληματιζει εσενα και ολους μας πιστευω...
Υ.Γ
Νομιζω οτι επειδη μας διαβαζουν και ατομα σε νεαρη ηλικια αν μου επιτρεπεις και ζητω συγνωμη
αυτο με την αυτοκτονια και τις χειρομβοβιδες ισως ειναι καπως
βαρυ .Εμεις οι πιο μεγαλοι καταλαβαινουμε την αγανακτηση και τον τροπο που το λες αλλα ισως καποιο αλλο μελος οχι...
με αγαπη
κουκι:)
-
hi!!!!!! k egw kainouria:) molis graftika........
-
Quote:
Originally Posted by
ntemi86
hi!!!!!! k egw kainouria:) molis graftika........
Καλωσόρισες στο myhoroscope:)
-
δεν θελω να προκαταβαλω κανεναν με τισ σκεψεισ μου αλλα μηπωσ μπορεισ να μου υποδειξεισ που πρεπει να πατησω κουμπι για να μιλαω με καποια μελη γιατι ειδα το κουτι με την απαντηση απο κατω κ το πατησα κ εγραψα
-
-
Quote:
Originally Posted by
Zodiak ring
hello!:love::love::love:
Καλημέρα και καλώς μας ήρθες;)
-
Σαν καλό Κριάρι που είμαι από πλευρά ωροσκόπου, και Αρη στον Κριό την ίδια σκέψη την είχα κάνει και εγώ πολύ καιρό πριν.
Η αφεντομουτσούνα μου βλέπεις ήθελε και στον θάνατο να έχει κατά προτίμηση και την πρωτιά της!
Αυτές τις σκέψεις τις έχει κάνει τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας πρέπει να σου πω.
Ομως πέρα από το ότι η αυτοκτονία είναι απεχθές θέμα για οιονδήποτε και για όποιο λόγο το κάνει, -και μακριά από όλους μας και κυρίως από όλους τους συμπατριώτες μας - το κάρμα είναι κάρμα.
Ατομικό ή συλλογικό το ίδιο κάνει. Εχουμε μπει για καλά στο χορό και πρέπει να τον χορέψουμε. Και κοίτα όχι ότι και ότι. Πυρρίχιος χορός και τι στο κόσμο! Αυτός είναι ο πασίγνωστος αρχαίος χορός των πολεμιστών.
Πόντιοι που είστε βγείτε να μας τα πείτε και εσείς. Ετσι λοιπόν που λες. Δοκιμαζόμαστε και ατομικά και συλλογικά. Καλώς ή κακώς, οφείλουμε να παλέψουμε και με τον εαυτό μας, και για τους άλλους, τα παιδιά τους φίλους και όλοι προς όλους.
Βαρύ κάρμα δεν λέω. Αλλά άλλο να το λέω, και άλλο να αποφασίσει κανείς να πιστέψει πως στην άλλη άκρια του τούνελ θα φανεί το φώς!
Ολα τώρα πια είναι θέμα θέλησης και αλλαγής στο κουρδιστήρι που έχουμε στο μυαλό μας.
Λίλλιαν πες αντίο στις αρνητικές σκέψεις, αλλιώς χάνεις πολύ φαιά ουσία για το τίποτε!
Φιλικά
-
Quote:
Originally Posted by
Χρυσάνθη Σπίγγου
Και κοίτα όχι ότι και ότι. Πυρρίχιος χορός και τι στο κόσμο! Αυτός είναι ο πασίγνωστος αρχαίος χορός των πολεμιστών.
Πόντιοι που είστε βγείτε να μας τα πείτε και εσείς.
Φιλικά
Κάθε φορα που βλεπω να χορευουν τον Πυρρίχιο ριγη διαπερνουν την ραχοκοκαλιά μου
και δακρυα γεμιζουν τα ματια μου ...
Ουρλιαζω και εγω γεματη απο παθος που βλεπω τους αγερωχους πολεμιστες Ποντιους αντρες να πατανε δυνατα τα ποδια τους στην γη ετοιμοι για τον πολεμο και τον αγωνα βγαζοντας ιαχες και παραγγελματα .
Κοιτάχτε ,νιωστε ελεγα και λεω στα παιδια μου αυτες ειναι οι ριζες σας
Ναι κυρια Χρυσανθη ριζες απο την Τραπεζουντα
και φυσικα εχετε μπροστα σας μια Ποντια!!!:):love:
Τους Ποντιους τους λενε και Λαζούς
απο τα παλαιά χρονια στην Τουρκια για να μην ξεχασουν την πατριδα Ελλαδα
ελεγαν παντα'' η Ελλάς Ζει'' αυτο περνουσε απο γενια σε γενια
και εμεινε το Λαζοι .
:)
-
Πάντα το έλεγα εγώ μέσα μου κοριτσάρα μου - η διαίσθησης μου εννοείται δεν έκανε καθόλου γκελ παρότι γέρασα - ότι κρατιέσαι απο γεννοφάσκια άξια να τιμούνται, να υπενθυμίζονται και κυρίως να προβάλλονται!
Εφεξής λοιπόν και με την ευγενική σου συγκατάθεση θα σε αποκαλώ -αν συμφωνείς φυσικά - Λαζή ή Λαζούλα μου. Αστους να πάνε να ξεστραβωθούν μπας και μάθουν και το τι εστί πυρρίχιος χορός και τι άντρακλες τον χορεύεουν. Αχ και να είχα έναν τώρα δίπλα μου και τι στο κόσμο. Καλέ χορό εννοώ. Ε, αν είναι και Λαζός και άντρακλας δεν θα πω ουδόλως όχι .χα,χα,χα,χα,......
Επιτέλους ας αναταθούν τα πνεύματα τους γιατί βαρέθηκα το μιρ, μιρ μιρ.........Ουξτ από εδώ.
Πυρρίχιο και φύγαμε λοιπόν. Ξέρεις εσύ τι εννοώ. Φιλάρες
-
Φυσικα και μπορειτε
Δεσποινα-κουκι-Λαζου
μια χαρα με βρισκω:woot:
:love::)
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΡΙΑΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Κ ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ:rolleyes:
-
-
Καλησπέρα.τα θέματα είναι σούπερ!!!!εύγε παιδιά!!!:D
-
Quote:
Originally Posted by
gemi74
γεια σε ολους.
:)
Quote:
Originally Posted by
Mikroula Tct
Καλησπέρα.τα θέματα είναι σούπερ!!!!εύγε παιδιά!!!:D
Γειά σας και καλώς μας ήρθατε στο myhoroscope:)
-
γεια. ποτέ δεν έχω χρόνο για κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω αλλά έτσι είναι. και θα τονίσω πως ότι έχω διαβάσει απο σας για το ζώδιο μου γίνεται σχεδόν κατά γράμμα. απίστευτο;;;;;;;;;;;:)
-
γεια σας !!! Ειμαι η στελλα ειμαι αιγοκερινα και σας στελνω πολλα πολλα φιλια!!!Κανετε πολλη καλη δουλεια παιδια μπραβο σας συνεχιστε δυνατα:rolleyes:
-
mintik και Στέλλα καλωσήρθατε στο myhoroscope,
θα περάσετε καλά εδώ..μαθαίνοντας!:lol:
-
Γεια σαs.Θελω τη βοηθεια σαs.Δεν βρισκω τη συζητηση για το καρμα που ειχε ανοιξει η κα.Μοζορα. Συμβαινει κατι η εχω κανει καμμια βλακεια με τον υπολογιστη? Ευχαριστω και καλο μεσημερι!
-
καλημερα σας και χρονια πολλα.πριν ενα χρονο περιπου ξεκινησα να ψαχνω αστρολογικα θεματα και απο τοτε η διψα μου για αυτην την αναζητηση μεγαλωνει συνεχως.Ευχαριστω ολους τους συντελεστες του site για αυτην την δυνατοτητα που μασ προσφερουν,να μαθουμε,να ανταλλαξουμε αποψεισ για την αστρολογια.Μπραβο
-
Καλησπέρα σε όλους!! είμαι νέα στην παρέα αυτή αλλά πλέον σχεδόν καθημερινά διαβάζω τα πολύ διαφωτιστικά άρθρα σ' αυτό το site. Έχω όμως πολλέςςςςς απορίες και δεν ξέρω πού πρέπει να τις αναρτήσω. Πρέπει απαραίτητα να είναι κάτω από κάποιο σχετικό άρθρο;; Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων!
-
Χρόνια Πολλά σε όλους με Αληθινή Αγάπη,για τον συνάνθρωπό μας.
-
Quote:
Originally Posted by
bessie 1989
Καλησπέρα σε όλους!! είμαι νέα στην παρέα αυτή αλλά πλέον σχεδόν καθημερινά διαβάζω τα πολύ διαφωτιστικά άρθρα σ' αυτό το site. Έχω όμως πολλέςςςςς απορίες και δεν ξέρω πού πρέπει να τις αναρτήσω. Πρέπει απαραίτητα να είναι κάτω από κάποιο σχετικό άρθρο;; Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων!
Quote:
Originally Posted by
VOULAKI
Χρόνια Πολλά σε όλους με Αληθινή Αγάπη,για τον συνάνθρωπό μας.
Καλώς μας ήρθατε και χρονια πολλα!:)
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ!
-
Καλησπέρα Ελένη 1,
Πατώντας επάνω στο όνομα μου μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου σε προσωπικό και μη ορατό δημόσια μήνυμα. Εάν και εφόσον άπτεται των γνώσεων μου και του χρόνου μου ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Καλό απόγευμα
-
Είναι ένα από τα καλύτερα site αστρολογίας.
-
Quote:
Originally Posted by
ANDRIANA33
Είναι ένα από τα καλύτερα site αστρολογίας.
Καλώς όρισες λοιπόν Αντριανα:)
καλη συνέχεια !
-