Re: Παρόντες και παρούσες...
Quote:
Originally Posted by
parkat
:Holly2: Χαίρετε όλοι σας και να περνάτε καλά! Μάλλον είναι η ώρα του χριστουγεννιάτικου φαγητού:bigsmile: Σας στέλνω τις ευχές μου!!!!!!!
:bigsmile:Το φαγητό τελείωσε.....νωρίς ήταν νόστιμο γιαυτό αρα παμε για άλλα....τώρα ας πούμε βρίσκομαι στο γλυκό:cheesy: ελπίζω να μην τελειώσει και αυτό τόσο γρήγορα!!1:laugh:
:Holly2: Χριστουγεννιάτικα :amazed: είμαστε εδώ στο Αστρολογία ωροσκόπιο ζώδια myHoroscope. ¶ραγε τι έχουν να μας πουν τα άστρα γιαυτό?:σφύριγμα:wink2::lol:
Μάλλον ότι πρόκειται για την ιδανική συναστρία :nuts::love:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μάλλον ότι πρόκειται για την ιδανική συναστρία :nuts::love:
:bigsmile::laugh::laugh::laugh::laugh:Συμφων ώ!!:::laugh::laugh:
:bigsmile: Καλησπέρα παιδιά!:snowball: Πως πάνε τα κέφια?
Πως περνάτε?:snowfight1: Ελπίζω και εύχομαι πολύ καλά......:Snow: Τα λέμε!!
:love::xmas-smiley-024:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Αν και γνωρίζουμε :rolleyes: ας κάνουμε και το απαραίτητο τεστ για να σιγουρευτούμε. Γυναίκες και άντρες του MyHoroscope που είτε είστε ενεργά μέλη είτε το σνομπάρετε :p λιγουλάκι, δηλώστε παρόντες και παρούσες αναλόγως του φύλλου σας για να διαπιστώσουμε τελικά ποιοι το στηρίζουνκαι να "πέσει" το απαραίτητο σφυροκόπημα!
Παιδιά! κι εγώ εδω ειμαι... και ανυπομονώ να διαβασω, να μάθω, να ενημερωθώ...
για να δούμε!
Quote:
Originally Posted by
kaitoyla13
Παιδιά! κι εγώ εδω ειμαι... και ανυπομονώ να διαβασω, να μάθω, να ενημερωθώ...
για να δούμε!
:bigsmile:Η αρχή είναι το πάν!! Καλή περιήγηση!!!:toung:
:bigsmile:....Kαλησπέρα σε όλα τα μέλη!! Εχετε σκεφτεί ποτέ τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι η θάλασσα? Δεν είναι ποτέ η ίδια ακόμη και ήρεμη....Σίγουρα θα ήταν γυναίκα ποιού ζωδίου όμως?:unsure:
pos grafo me ellinikous xaraktires?
Quote:
Originally Posted by
ladysasa
pos grafo me ellinikous xaraktires?
Πατώντας τα πλήκτρα Shift και Ctrl ταυτόχρονα στο πληκτρλόγιό σου και ύστερα μία φορά το πλήκτρο Caps Lock, πιθανότατα θα μπορείς να γράψεις στο φόρουμ στα ελληνικά!:bigsmile: