-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια σας!ονομάζομαι Ασπασία. παρακολουθω τακτικά την σελίδα σας! ενδιαφέροντα άρθρα!
Στον χάρτη μου 05-04-1984, 21:45 η αφροδίτη είναι στους ιχθείς στις 27 μοίρες, στον 5ο οίκο και η ακμή του 5ou οίκου είναι πάλι στους ιχθείς!
Μήπως μιλάμε για ένα ''μεγάλο τρίγωνο'';
ευχαριστώ
-
Γειά σου Ασπασία, καλωσήρθες.
Όχι, δεν μιλάμε για μεγάλο τρίγωνο αφού αυτό αναφέρεται σε όψεις μεταξύ πλανητών. Εδώ αναφέρεται ένας πλανήτης, η Αφροδίτη.
Η Αφροδίτη στους Ιχθείς όμως είναι σε έξαρση, δίνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της.
Θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα στη βιβλιοθήκη του site σχετικά.
Καλωσήρθες και πάλι:)
-
-
Quote:
Originally Posted by
zetoulini
ονομαζομαι Ζωη, ειμαι ταυρος με καρκινο
Quote:
Originally Posted by
Ritakiangel
Καλησπέρα σε όλους ! :D
Καλημεςρα και καλώς μας ήρθατε :)
-
Καλησπέρα σε ολους, ειμαι η Εφη, πρωτη φορα μπαινω σε διαδικασία ερωτησης, δεν ξερω αν πρεπει να το κανω μεσα απο το συγκεριμμενο μηνυμα , αλλα καπου διαβασα για καποιο κληρο τυχης καθως πως μπορω να "βγαλω τον χαρτη μου", ολα καλα και ωραια μονο που εγω δεν ξερω που ακριβως να "μπω" για να τα δω ολα αυτα .... ειμαι και λιγο εως πολύ αρχάρια και.....αν μπορει καποιος να με βοηθησει .....
Ευχαριστω πολύ !!!!! :lost::lost:
-
Καλώς τη Έφη, το γενέθλιο χάρτη σου μπορείς να τον δεις αφού πρώτα καταχωρήσεις τα στοιχεία γέννησής σου.. Στο πάνω μέρος της σελίδας, υπάρχει μια μπάρα επιλογών.. Δωρεάν ωροσκόπιο -> Υπολογίστε ένα νέο χάρτη, και μετά μεταφέρεσαι στην προσωπική σου βάση δεδομένων (Οι χάρτες σας) για να δεις τον/τους χάρτη/ες που έχεις καταχωρήσει, να διαβάσεις τη δωρεάν γενέθλια ανάλυση και πολλά ακόμα.. Παίξε λιγάκι με τις επιλογές που έχεις στη βάση σου και θα δεις πως δεν είναι δύσκολο.. Και κάτι ακόμα, εφόσον είσαι αρχάρια όπως λες, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από τα βασικά, δηλαδή αρχικά να γνωρίσεις τι εστί χάρτης και πώς "μιλά" μέσω των ζωδίων, των πλανητών και των οίκων.. Αν θέλεις, μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας άρθρα από το forum Γενέθλια Αστρολογία..
Καλή συνέχεια :)
-
Γεια σου EFAKI73! To χάρτη σου μπορείς να τον δεις στο Δωρεάν Ωροσκόπιο - Υπολογίστε ένα νέο χάρτη, βάζεις τα στοιχεία που σου ζητάει (ημ γέννησης ώρα και τόπο και φύλλο) και μετά μπορείς χτυπώντας τον αριθμό βάση του οποίου καταχωρήθηκε (ID) στο special γενέθλιο ωροσκόπιο να δεις την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου. Αρχικά έχει το χάρτη και μετά ακολουθεί ανάλυση.
Ο γενέθλιος χάρτης σου είναι ουσιαστικά οι θέσεις των πλανητών τη χρονική στιγμή που γεννήθηκες. Εάν δεν ξέρεις ώρα γέννησης βάλε μία τυχαία αλλά να ξέρεις ότι η Σελήνη και οι όψεις που αυτή σχηματίζει μπορεί να είναι λανθασμένη (ίσως στο ίδιο ζώδιο αλλά ίσως και σε διαφορετικό εάν η σελήνη αλλάζει ζώδιο κατά τη διάρκεια της μέρας. Επίσης σε παρόμοια περίπτωση δε θα λάβεις υπόψιν σου τον Ωροσκόπο καθώς και τις όψεις που σχηματίζονται με τον Ωροσκόπο σου - που είναι η ακμή του 1ου οίκου σου).
Ο κλήρος της τύχης ή αλλιώς Point of Fortune είναι σημείο όχι πλανήτης και εξάγεται με βάση τη θέση του Ήλιου σου (το ζώδιό σου) της Σελήνης σου και του Ωροσκόπου σου. Φυσικά η ώρα γέννησης πρέπει να είναι ακριβής. Στο μενού που επιλέγεις το γενέθλιο ωροσκόπιο - Γενέθλιος Special - υπάρχουν κάτω από το πεδίο ID διάφορα κουτάκια. Κλικάρεις το P. of Fortune που είναι στην προτελευταία στήλη κάτω κάτω και μετά βάζεις το ID του χάρτη σου και βλέπεις τους πλανήτες και τον κλήρο της τύχης που συμβολίζεται με ένα σταυρό μέσα σε ένα κύκλο.
Αυτά! Φυσικά υπάρχουν διάφορα άρθρα για να διαβάσεις εδώ και η αναζήτηση θα γίνει η σωτήρια λύση για ότι δεν καταλαβαίνεις. Όποιον όρο θελεις,...θα σου βγάζει από άρθρα μέχρι συζητήσεις που έχουν γίνει επί του θέματος. Καλώς μας ήρθες!
-
Γεια σας ονομάζομαι Σούλα, είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη. Μου αρέσει πάρα πολύ το site σας!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
gsoula
Γεια σας ονομάζομαι Σούλα, είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη. Μου αρέσει πάρα πολύ το site σας!!!!
Καλώς μας ήρθες Σουλα
καλη συνέχεια σου ευχομαι λοιπον!!!
-
Καλησπέρα και από μένα. Λέγομαι Καλλιρόη και πάντα πίστευα ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτά που μπορούμε να δούμε και το οποίο επηρρεάζει με κάποιο τρόπο την πορεία της ζωής μας.
-
Καλημερα,ειμαι απουσα παροτι νεο μελος,Σημερα 1η μερα ανοιξη,ας παρουμε ανασα με προσπαθεια.
:lol:
-
Quote:
Originally Posted by
ΚΑΛΛΙΡΟΗ
Καλησπέρα και από μένα. Λέγομαι Καλλιρόη και πάντα πίστευα ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτά που μπορούμε να δούμε και το οποίο επηρρεάζει με κάποιο τρόπο την πορεία της ζωής μας.
Quote:
Originally Posted by
mamoudaki
Καλημερα,ειμαι απουσα παροτι νεο μελος,Σημερα 1η μερα ανοιξη,ας παρουμε ανασα με προσπαθεια.
:lol:
Καλως ήρθατε στο My horoscope!:)
-
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ.
ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΕΡΜΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΠΑΙΔΙ!!:lol:ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΩ!!!!:):)
-
Γειά σας,
εγώ και αν έχω απορίες.........:confused:
Για να είμαι ειλικρινείς προς το παρών προσπαθώ να διαβάζω όταν βρίσκω χρόνο διότι δεν είμαι και πολύ σχετική με την αστρολογία αλλά προσπαθώ να μάθω!
Οι δικές μου απορίες θα πέσουν μαζεμένες μάλλον.:o
Καλή συνέχεια και ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τα τόσο ενδιαφέρωντα άρθρα που ανεβάζετε.
-
Πρεπει να μπω στο πνευμα τηςεπικοινωνιας μαζι σας .Τωρα ακουω το ραδιοφωνο απο το my horoscope.Αληθεια οταν ο Διας (αρχες Απριλιου)κανει συνοδο με τον Δια μου στον 10ο λες να μου συμβει κατι συμπαθητικο;ετσι για να χαρω;Αλλα δεν φθανει μονο αυτη η οψι θα μου πεις....
-
Quote:
Originally Posted by
vivibra
Καλησπερα!
Quote:
Originally Posted by
meripopins
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ.
ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΕΡΜΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΠΑΙΔΙ!!:lol:ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΩ!!!!:):)
Quote:
Originally Posted by
noelani
Γειά σας,
εγώ και αν έχω απορίες.........:confused:
Για να είμαι ειλικρινείς προς το παρών προσπαθώ να διαβάζω όταν βρίσκω χρόνο διότι δεν είμαι και πολύ σχετική με την αστρολογία αλλά προσπαθώ να μάθω!
Οι δικές μου απορίες θα πέσουν μαζεμένες μάλλον.:o
Καλή συνέχεια και ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τα τόσο ενδιαφέρωντα άρθρα που ανεβάζετε.
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη:)
Ευχομαι καλή πλοήγηση να εχετε στο καλύτερο αστρολογικο σαιτ!!!!
-
Γεια σας παιδιά!!Πολύ ενδιαφέρον το site σας εκ πρώτης όψεως βέβαια γιατί δεν έχω προλάβει να το ερευνήσω ακόμα...Ελπίζω να βρω απαντήσεις σε κάποιες αστρολογικές απορίες μου!:D
-
γειά σας με λένε inamorata και μου αρέσει πολύ η αστρολογία, προσπαθώ μέσα από βιβλία και site να εμπλουτίσω όσο μπορώ τις γνώσεις μου... ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτό το site γιατί είναι από τα καλύτερα που έχω βρεί!!!έχει πολλά υπολογιστικά προγράμματα και πραγματικά με έχει βοηθήσει πολύ!!:)
-
Αχ τι ωραίο nickname!
Καλωσήρθες!:D
-
καλησπέρα σας ιχθύς με ωροσκόπο ζυγο ας βρουμε και τα υπολοιπα απο εδω.. :)
-
γεια σας...πολυ καλο site μπραβο...!
-
Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με τον Υπολογισμό Χαρτών στα Δωρεάν Ωροσκόπια. Εισάγω την ημερομηνία 23-7-1970 ώρα 01:00 και παίρνω ως αποτέλεσμα ζώδιο Καρκίνος ενώ απ' ότι ξέρω θα έπρεπε να παίρνω ζώδιο Λέων (23-7 / 22-8). Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει λίγα πράγματα και για τη ζώνη ώρας ;
-
Καλώς μας ήρθες Raphael_22.
Δεν ξέρω βέβαια αν χάρηκες που στο Site αυτό έμαθες ότι είσαι Καρκίνος αντί για Λέοντας αλλά έτσι είναι. Οι ημερομηνίες του κάθε ζωδίου είναι γενικές και όταν έχεις γεννηθεί πάνω στην αλλαγή, το ζώδιο σου εξαρτάται από την ώρα γέννησης. Δηλαδή μπορεί η μισή μέρα να είναι στο ένα ζώδιο και η άλλη μισή στο άλλο. Εσύ γεννήθηκες στην αρχή της μέρας και ο Ήλιος δεν είχε προλάβει να αλλάξει ζώδιο.
Η ζώνη ώρας για την Ελλάδα είναι +2 ώρες (από τον ισημερινό του Γκρήνουιτς) ενώ όσο ισχύει η θερινή ώρα (όχι στην περίπτωση σου) είναι +3 ώρες.
-
Quote:
Originally Posted by
freedom23
καλησπέρα σας ιχθύς με ωροσκόπο ζυγο ας βρουμε και τα υπολοιπα απο εδω.. :)
Quote:
Originally Posted by
liontarouli
γεια σας...πολυ καλο site μπραβο...!
Καλώς ήρθατε στην μεγάλη παρέα του myhoroscope:love:
καλη πλοήγηση σας εύχομαι!
-
Mια καλησπέρα να πω..μιας και έχω πολύ καιρό να γράψω...διαβάζω όμως κάθε μέρα....προσπαθώ να βρω και γω άκρη με τη ζωή μου...μάλλον οι λάθος επιλογές μου θα με κυνηγούν μια ζωή...Είμαι δυστυχισμένη...πάλι... Ας ελπίσω όταν αλλάξει φορά ο Ερμής και ο Άρης..να δω λίγο φως εγώ και ο σύντροφός μου...Δίδυμος εγώ..Παρθένος εκείνος...Φοβάμαι για το μέλλον...:confused:
-
Δίδουμοι /Παρθένος είναι σίγουρα ή του ύψους ή του βάθους για να πω την αλήθεια μου.
-
γειά σας , ελπίζω να γνωριστούμε και να βγάλουμε κάποια άκρη με τους πλανήτες που μας πλανεύουν..:lost:
-
Κανείς πλανήτης δεν πλανεύει κανέναν. Οι πλανήτες βοηθούν στο να εξηγήσουμε το πεπρωμένο μας, και αν βρούμε τις άκρες μας και να λύσουμε τα υπαρξιακά μας ερωτηματικά. Μιας και είσαι καινούριο μέλος, θα πρότεινα να δεις τους πλανήτες ως εργαλείο και όχι ως πλανεύτερες μάγισσες ................
-
σήμερα εξεπλάγην μιας και ανακάλυψα πως ο κυβερνήτης μου είναι ο Ποσειδώνας , μέχρι τώρα θεωρούσα ως κυβερνήτη μου τον Δία που βρισκόταν αγκαλιασμένος με άλλους τέσσερις πλανήτες στον 9ο οίκο για τον Ποσειδώνα δεν γνωρίζω και πολλά και τον έχω στον 1ο οίκο έχετε κάτι να μου πείτε για αυτόν; θα με βοηθούσατε πολύ!
-
Κι όσον αφορά την πλάνη των πλανητών απλά χρησιμοποίησα την εννοιολογία της λέξης πλανήτης που δόθηκε απο τους αρχαίους αστρολόγους . Ίσως για αυτό οι Χαλδαίοι να δίναν μεγάλη σημασία στους απλανείς αστέρες για την αληθινή φύση των ανθρώπων .
-
Ναι έτσι ιδωμένη η πλάνη λαμβάνει άλλη σημασία. Και συμφωνώ μαζί σου. Απλώς στα γρήγορα ειπωμένα κάποια πράγματα ακούγονται και εννοούνται ενίοτε αλλιώς.
Φιλ - Χρ
-
-
Καλησπέρα ! καλώς σας βρήκα.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρυσάνθη Σπίγγου
Δίδουμοι /Παρθένος είναι σίγουρα ή του ύψους ή του βάθους για να πω την αλήθεια μου.
Ευχαριστώ για την αλήθεια σας....Και οι δυο παραδεχόμαστε πως είναι του ύψους..μα...δεν έχω φτερά για να πετάξω...αν τύχει και πέσω...και φοβάμαι..φοβάμαι μήπως είναι ένας αδύναμος άντρας που δεν μπορεί να πάει παρακάτω τη σχέση μας και κολλάει σε καταστάσεις ..μέχρι να είναι κατάλληλες....
-
Ελευθερία όνομα και πράγμα!
Ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο φόβος! Τι θα γίνει αν τώρα φοβάσαι όσο λες, αύριο έρθουν τα πραγματικά δύσκολα;
Μήπως είναι ώρα να το πάρετε το τιμόνι και λιγάκι αλλιώς;
-
Tι όμορφα λόγια..μάλλον επιτρέψτε μου να πω σοφά λόγια...!!! Καμιά φορά αυτό που φοβόμαστε περισσότερο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε τελικά...και μιλάω για τον Παρθένο μου....αυτό το τιμόνι αλλιώς προσπαθεί να πάρει...εδώ και 1 ολόκληρο χρόνο...βλέπει..έχει αποφασίσει ....είναι σίγουρος για το ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα...αλλά υπάρχει αυτός ο ρημαδοφόβος...κι εγώ τον αγαπάω..πόσο πολύ τον αγαπάω...και αναμένω..αναμένω...ξέρω πως δεν καταλαβαίνεται τι λέω ακριβώς μα..είναι λεπτό το θέμα...για να βγει δημοσίως...Ευχαριστώ πολύ που ασχολείσται μαζί μου...το χρειάζομαι...:)
-
kalhspera ! eimai ena kainourgio melos onomazomai Sofia !!!!! xeromai para polu pou eimai pia melos tou my horoscop
-
Lahtara αν δυό μου λόγια σε ανακουφίζουν, τσάκωσε και ένα Παρθενίσιο απόφθεγμα μου.
«Δεν ματιάζεται όποιος δεν θέλει να ματιαστεί, παρά μόνον εκείνος που θέλει να τον ματιάσουν».............ξέρω πως ίσως δεν με καταλαβαίνεις, είμαι όμως βέβαιη ότι θα με καταλάβεις.........φιλιά
-
Ευχαριστώ...!!!....νομίζω πως καταλαβαίνω....μα...όσο αφορά εμένα...η αγάπη που νιώθω..με ξεπερνάει και δεν μπορώ ..ποτέ δεν μπορεσα..να αφήσω τη λογική να ορίσει την καρδιά μου....Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα αν καταφερνα να βάλω πιο πάνω τη λογική από το συναίσθημα...τότε μαλλον δε θα ήμουν "εγώ"....Ασε που κάτι έχω ακούσει για τους γεννημένους στις χρονιές '64-'68...έχουν ένα θέμα με τους χωρισμούς...έχω το έχω στο ζενίθ...κι έτσι αναμένω στο ακουστικό μου..πότε θα αποφασίσει να τακτοποιήσει..την εκκρεμότητά ..που μας ταλαιπωρεί...Χαζορομαντική. .ευαίσθητη...ξύπνα....ίσως χάνεις χρόνο...που είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ...(με βρίζω μόνη μου...)Καλό μήνα.....και να περνάμε όλοι καλά...