:)καλώς σας βρήκα....λοιπόν
Printable View
:)καλώς σας βρήκα....λοιπόν
Ευχαριστώ πολύ....ελπίζω να με βρουν καλύτερες μέρες...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
καλησπερα ειμαι η ελενη
ενδιαφερομαι σε ποια σημεια του ωροσκοπιου μπορουμε να βρουμε τις προηγουμενες ζωες μας το φυλο μας τα χαρακτηριστικα μας
Καλημέρα παρά τις όποιες αντίξοες πλανητικές συνθήκες. Μιλάω βλέπετε σαν μία Παρθένος που βάλετε από παντού. Αλλά χρειαζόμαστε την ψυχραιμία. Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος του 2012 όσοι από μας μας θα θελήσουν να δουν τα μαθήματα που μας δίνει το πλανητικό σύστημα, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Προχωράμε λοιπόν και αντιμετωπίζουμε την κάθε επιρροή με ηρεμία και νηφαλιότητα.
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥ ΗΛΙΟ?:
kalimera!!!kalos sas vrika!!!:)
Καλημέρα Μαγδαληνή και maria psaraki:)
Καλώς ήρθατε στο my horoscope
σας ευχομαι καλη περιήγηση και καλό διαβασμα στα καταπληκτικά αρθρα που εχει η βιβλιοθήκη του σαιτ .
Αγαπητη Μαγδαληνή πανω ακριβως στην σελιδα εχει το Δωρεαν Ωροσκόπιο θα πατήσεις εκει και θα δεις διαφορες εφαρμογες
οπως'' Υπολογιστε ενα νεο χαρτη''
εκει λοιπον θα πατησεις και θα σου ζητησει τα στοιχεια σου
οπως θα δεις και εσυ μπορεις να βγαλεις τον γενεθλιο χαρτη σου
οπως μπορεις να βγαλεις τον προοδευτικο,ηλιακο τοξο,ηλιακη επιστροφη και αλλα πολλα προγνωστικα συστηματα
ευχομαι καλη συνεχεια αγαπητο νεο μελος!
:love:
κουκι
Καλησπέρα, οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι ελάχιστες. Ομως πιστεύω στη σοφία της επιστήμης της αστρολογίας. Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε. Καλή δύναμη σ' όλους.
Καλησπέρα αγαπητό νέο μέλος 2011 και καλώς μας ήρθες!
Ευκαιρία λοιπόν να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και μάλιστα στο έπακρο.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
Γειά σας,
Αυτό το ωραίο παρεάκι παίρνει ακόμα έναν Νίκο σαν και μένα;
Εύχομαι να με δεχτείτε και σας εύχομαι καλή Σαρακοστή.
Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!!
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι μέλος εδώ και μερικούς μήνες και διαβάζω σχεδόν καθημερινά τα ενδιαφέροντα άρθρα που έχετε αναρτήσει.
Συνεχίστε την ωραία αυτή προσπάθεια.
Εύχομαι καλή σαρακοστή σε όλους !
Καλά από που ξεφύτρωσες εσύ. Πολεμιστής του φωτός, του σκότους, του ύψους ή του βάθους είσαι εσύ;
Καλώς ήρθες πάντως στην παρέα μας από όποιο πολεμικό τάγμα και εάν κατάγεσαι! Ωραίο ψευδώνυμο Γουστάρω πολύ.
καλησπέρα χαίρομαι πολύ που θα μπορώ να συνομιλώ και να ανταλλάσσω αποψεις με την ομαδα ! ευχαριστω για την αποδοχη !
Γειά σας παιδιά !!!!! Δεν γνωρίζω πάρα πολλά για την αστρολογία αλλά πιστεύω σε αυτήν μέσα από την μικρή εμπειρία μου... ρουφάω κάθε άρθρο που διαβάζω... και από όλα τα site που έχω επισκεφτεί, είστε το πιο ενδιαφέρον, με άρθρα που δεν τα βρίσκεις εύκολα.... Είμαι Αιγόκερος με ωροσκόπο Κριό και είμαι περήφανη και για τα δύο !!!!! (Το Εγώ όπως καταλάβατε τονισμένο!!! χα χα χα) Ο ωροσκόπος μου με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου,σελήνη και κρόνο επίσης στον Κριό(καλό ή κακό αυτό;;;) αφροδίτη στον Τοξότη και άρη στον υδροχόο (νιώθω λίγο τσιγγανάκι) ..... Τι φταίει και δεν βάζω ρίζες πουθενά στην ζωή μου;;;;;;
Ο ωροσκόπος μου με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου,σελήνη και κρόνο επίσης στον Κριό(καλό ή κακό αυτό;;;) αφροδίτη στον Τοξότη και άρη στον υδροχόο (νιώθω λίγο τσιγγανάκι) ..... Τι φταίει και δεν βάζω ρίζες πουθενά στην ζωή μου;;;;;:lol:
Ιδού οι υπαίτιοι!Χαρού και κοίτα να τσιγγανοαγναντεύεις σε όλη σου την ζωή! Αξίζει, είναι σούπερ, είναι σπέσιαλ. Ειδικα αφού σου αρέσει.
Αγαπητή Χρυσάνθη , δεν ξέρω εαν η απάντηση πήγαινε σε εμένα ! Χεχε!
Χμμ , το τάγμα μου μάλλον πρέπει να είναι Ally με το δικό σας τάγμα :D , οπότε ελπίζω να αλληλοσυμπράξουν τα τάγματα μας !
Παρεπιπτόντως λέγομαι Στέλιος και ειμαι 27 ετών , Καρκίνος με ωροσκόπο Λέοντα.
Ουφφ συγνώμη για το διπλό μήνυμα , αλλά το πρώτο στάλθηκε απο το κινητό μου αλλά έβγαλε σφάλμα ! Ελπίζω να είναι οκ τώρα.
γεια σας παιδια.ειμαι νεοφωτιστη,και θαθελα να μαθω ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος υπολογισμου του χρονου θανατου μας;
Καλημέρα Ally,
Οχι δεν εννοούσα εσένα αλλά κάποιον/α ονόματι Thor!
Κατά τα άλλα τάγμα να είναι και πολεμικό .....................
Ει εσύ, θα κατέβεις στον επόμενο πόλεμο πλατείας συντάγματος;
Αντε με τον ωροσκόπο που έχεις να δω τι ήρωας είσαι!
Γειά σου lalani,
Τρέχεις χρόνο με το χρόνο το χάρτη σου στον υπολογιστή. Οταν φτάσεις στην χρονολόγια που δεν θα σου ξαναεμφανιστεί τίποτε με τίποτε από αυτό το χάρτη, αυτή και η χρονιά του οριστικού τέλους................χα,χα,χα,
Πλάκα κάνω. Καλά πλάκα μας κανείς;
Τι ερώτηση και αυτή.
Ακόμα δεν μπήκες στα χωρικά ύδατα της αστρολογίας, και θες να μάθεις πότε θα την κάνεις για το υπερπέραν;
Μπες στην βιβλιοθήκη, διάβασε, ψάξε, παρατήρησε, και τότε θα τα μάθεις όλα.
Ααα εντάξει !
Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου μου βρίσκεται στον 12ο οίκο! Δεν είμαι εγώ για τέτοια! Healing διαμέσου υποσυνείδητου!
Παρ'όλα αυτά κάνω οτι μπορώ για να πολεμήσω :)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟς ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)
Γεια σας! Εξαιρετική δουλειά το site!
Γεια σας καλώς σας βρίσκω!!!
Γεια σας παιδια καλως σας βρισκω!!!
Καλωσήρθες...:cool:
Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει οταν εχεις στον γενεθλιο χαρτη σου την οψη Πλουτωνας χιαστι Δια και γενικοτερα πως ερμηνευεται το χιαστι.Ευχαριστω πολυ.
γεια σας καλως σας βρηκα...
ονομαζομαι Ζωη, ειμαι ταυρος με καρκινο