Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Γεια σας
ελπιζω οι γνωσεις μου να αυξηθουν
καλησπέρα σε όλους πολύ ωραίο το site, μ'αρέσει πολύ επειδή ασχολούμαι πολλές ώρες με τα ζώδια.
Quote:
Originally Posted by
hapolkim
Γεια σας
ελπιζω οι γνωσεις μου να αυξηθουν
Quote:
Originally Posted by
themakos
καλησπέρα σε όλους πολύ ωραίο το site, μ'αρέσει πολύ επειδή ασχολούμαι πολλές ώρες με τα ζώδια.
Καλώς μας ήρθατε και οι δυο.
Να είστε σίγουροι ότι θα αυξηθούν οι γνώσεις σας μέσα από τις τόσες συζητήσεις και άρθρα μας!:bigsmile:
Καλημέρα σε ολους, μόλις γραφτικα και θα κανω μια βολτα εξερευνησης του σαϊτ. τα λέμε συντομα
Quote:
Originally Posted by
flove
Καλημέρα σε ολους, μόλις γραφτικα και θα κανω μια βολτα εξερευνησης του σαϊτ. τα λέμε συντομα
Καλώς την! Καλή διαμονή!:bigsmile::love:
Καλησπερα και καλο καλοκαιρι αστερακια μου!!!!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
VINA
Καλησπερα και καλο καλοκαιρι αστερακια μου!!!!!:bigsmile:
Καλησπέρα!
:love:
ΓΕΙΑΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΑ Σ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ
Quote:
Originally Posted by
λιλλιαν
ΓΕΙΑΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΑ Σ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ
Καλώς μας ήρθες!
Εδώ δεν θα βρεις κανένα εμπόδιο από άποψη τεχνικών γνώσεων. Αρκεί να μην γράφεις με κεφαλαία... :toung:
Αφού σου αρεσει η αστρολογία θα βρεις πάρα πολύ πλούσιο υλικό για να διαβάσεις και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. :bigsmile:
Γεια σας. Ειμαι και εγω κακή χρήστρια του διαδικτύου αλλά αγαπώ πολύ την αστρολογία και θέλω να την μάθω καλύτερα. Σας ευχαριστώ για τα θέματά σας.:love: