Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Quote:
Originally Posted by
leobou
Σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου,μπορω να σε ρωτησω και κατι ακομα?ποια ειναι η σημασια των μοιρων και των λεπτων?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...;););)
Αγαπητή leobou,
η ακριβής θέση του ωροσκόπου κυρίως έχει να κάνει με μία πιο ενδελεχή ανάλυση του κάθε ωροσκοπίου, όπου κοιτάμε και υπολογίζουμε όψεις, βλέπουμε τί ερμηνεία έχει η συγκεκριμένη μοίρα κ.λπ.
Quote:
Originally Posted by
VanillaSky
Έχω γεννηθεί στις 15/10/1974 στις 10:00 π.μ. στην Αθήνα.Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου?
Αγαπητή VanillaSky,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 2 μοίρες και 13 λεπτά του Τοξότη.
Quote:
Originally Posted by
GELLO
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27 - 09- 1978 ΣΤΙΣ 2.00 ΠΜ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26-07-1966 ΣΤΙΣ 5.30 ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Αγαπητή GELLO,
αν και ήδη σου έχω δώσει τους χάρτες σας, όπου μπορείς να δεις και τη θέση του ωροσκόπου, μπορώ να σου πω και από εδώ:
για την 1η ημερομηνία, ο ωροσκόπος βρίσκεται στις 9 μοίρες και 21 λεπτά του Λέοντα.
για την 2η ημερομηνία, ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 1η μοίρα και 26 λεπτά του Λέοντα.
Quote:
Originally Posted by
necky
Γεννήθηκα 30 Μαρτίου 1978, βραδυνή ώρα μεταξύ 10 και 12 στην Αθήνα δυστηχ'ως δεν 'εχω λεπτομερή ώρα΄γέννησης.
Ευχαριστώ
Αγαπητή necky,
δυστυχώς η ώρα γέννησης παρουσιάζει τεράστια απόκλιση και ειδικά για το θέμα της εύρεσης του ωροσκόπου, η ακριβής ώρα παίζει τον πιο βασικό ρόλο. Αν έχεις γεννηθεί μέχρι τις 11 παρά δέκα, ο ωροσκόπος σου είναι στον Σκορπιό. Από τις 11 παρά δέκα και μετά πάει στον Τοξότη.
Quote:
Originally Posted by
vicky84
15/12/1984
Ώρα: 21:15
Χώρα-Πόλη: Ελλάδα-Αγρίνιο
Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου???
Αγαπητή vicky84,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 15 μοίρες και 41 λεπτά του Λέοντα.
Quote:
Originally Posted by
angelicasoui
γειά σας και παλι!!!!! ευχαριστώ πολύ που βρήκατε τον οροσκοπο μου!!!!=]=] αυτή τη φορά θα ήθελα να μου πείτε το οροσκόπο του αδερφού μου είναι γεννημένος 09.03.1991 στο μαρούσι αττικής στις 11.10 το πρωί και της μαμάς μου 22.03.1959 Αθήνα και ώρα τα ξημερώματα 4.00 με 6.00....ευχαριστώ πολύ και πάλι για το χρόνο σας...!!!!!!=]=]=]
Αγαπητή angelicasoui,
ο ωροσκόπος του αδερφού σου βρίσκεται στις 18 μοίρες και 14 λεπτά των Διδύμων
και ο ωροσκόπος της μαμάς σου, επειδή υπάρχει απόκλιση στην ώρα, αν έχει γεννηθεί μέχρι τις 5 και τέταρτο είναι στον Υδροχόο. Μετά πάει στους Ιχθύς...
Quote:
Originally Posted by
ed1
Παρακαλώ, να μου βρείτε τον ωροσκόπο μου:
Μήνας: 6ος, Ημέρα: 4, Έτος: 1970, Ώρα: 16:15 ή 16:30, Τόπος γέννησης: Κοζάνη - Ελλάδα:idea: [/FONT]
Αγαπητή ed1,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στην πρώτη μοίρα και 14 λεπτά του Σκορπιού.
Quote:
Originally Posted by
marilenitsa
καλησπερα!εχω γεννηθει 29 απριλιου 1984 στην αθηνα και ωρα 9.55 μετα μεσημβριας.τι ωροσκοπο εχω?????:amuse:
Αγαπητή marilenitsa,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στην 00 μοίρα και 45 λεπτά του Τοξότη.
Quote:
Originally Posted by
IPOLITH
καλησπέρα σας 1ΜΑΡΤΊΟΥ1959 ημερομηνία γεννησεως μου ώρα 12.15 εως 12.30 τα μεσάνυχτα στην Αθήνα μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου και ποιος πλανήτης επηρεάζει τον 1ο οικο μου ;
Αγαπητή IPOLITH,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 23 μοίρες και 45 λεπτά του Σκορπιού.
Quote:
Originally Posted by
έρωτας
γεννήθηκα στις 1 1 1970 στις 7.00 το πρωι στη μυτιλήνη λέσβου τι ωροσκόπο έχω γιατί μέχουν μπερδέψει
έχω ωροσκοπο αιγοκερω ή τοξότη?
Quote:
Originally Posted by
έρωτας
έχω ωροσκοπο αιγοκερω ή τοξότη?
γιατί δεν μου απαντάτε έχω κάνει την ερώτηση μου εδώ και έναν μήνα
Quote:
Originally Posted by
έρωτας
γιατί δεν μου απαντάτε έχω κάνει την ερώτηση μου εδώ και έναν μήνα
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή έρωτας,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στην πρώτη μοίρα του Αιγόκερω.
Από ό,τι βλέπω ήδη έχει απαντηθεί η ερώτηση σας σχετικά με τον ωροσκόπο σας
23 ΙΟΥΛΙΟΥ 1979 ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ 20:45 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Γεια σας!!
Θα μπορουσα να μαθω τον ωροσκοπο μου? Ειμαι Κριός γεννημενη στις 18 / 04 / 1982 και ωρα 05:00 το πρωι στη Πατρα.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.
Φιλικά,
GEN Y
Γεια σας!Εχω γεννηθει στις 17/6/81 και ωρα 20.10(βραδυ),στην Αθηνα.Μου εχουν πει οτι εχω ωροσκοπο Λεοντα.Αυτο σημαινει οτι πρεπει να διαβαζω και τις προβλεψεις για το Λεοντα;
Quote:
Originally Posted by
tweenkat
Γεια σας!Εχω γεννηθει στις 17/6/81 και ωρα 20.10(βραδυ),στην Αθηνα.Μου εχουν πει οτι εχω ωροσκοπο Λεοντα.Αυτο σημαινει οτι πρεπει να διαβαζω και τις προβλεψεις για το Λεοντα;
Ναι αγαπητή φίλη. Ένας συνδυασμός των προβλέψεων του ηλιακού σου ζωδίου και του ωροσκόπου σου θα σου δώσει πιο ολοκληρωμένη εικόνα.:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
ΕΛΙΑΝ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ 1979 ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ 20:45 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Αγαπητή ΕΛΙΑΝ,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 29 μοίρες και 11 λεπτά του Αιγόκερω.
Quote:
Originally Posted by
GEN Y
Γεια σας!!
Θα μπορουσα να μαθω τον ωροσκοπο μου? Ειμαι Κριός γεννημενη στις 18 / 04 / 1982 και ωρα 05:00 το πρωι στη Πατρα.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.
Φιλικά,
GEN Y
Αγαπητή GEN Y,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 09 μοίρες και 46 λεπτά των Ιχθύων.