Αν ένιωσες άσχημα σου ζητώ συγνώμη :sad2: . Είμαι Τοξότης και πρέπει να δείξεις κατανόηση :bigsmile:
Η γαλέρα είναι ανοικτή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.
Printable View
Μπορούμε αν βεβαια θέλουμε να τα πάμε όλοι καλά μεταξύ μας.Αρκεί να υπάρχει θέληση.Σημασία δεν έχει η διαφωνία αλλά ο τρόπος αυτής.Ολοι έχουμε να μάθουμε πραγματα ο ένας από τον άλλο.Η γνώση κρύβεται παντού.
Αρκετά καλή προσέγγιση. Και πριν βιαστείς να γράψεις ότι ερχόμαστε στα λόγια σου, να σου πω ότι και η Φιλοσοφία(αγάπη προς τη σοφία), είναι μορφή της κοινωνικής συνείδησης, διδασκαλία σχετικά με τις γενικές αρχές του ανθρώπου προς τον κόσμο, επιστήμη σχετικά με τους γενικούς νόμους ανάπτυξης της φύσης, της κοινωνίας και της νόησης και αποσκοπεί στην επεξεργασία ενός γενικού συστήματος απόψεων για τον κόσμο και τη θέση του ανθρώπου προς τον κόσμο. Είναι δηλαδή κοσμοαντίληψη και εξελίσσεται συνεχώς. Δεν την απαξιώνουμαι όμως. Και ας υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισής της.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: το μέλος Μητσάκος αποτελεί συνεργάτη του περιοδικού και πολύ καλό μας φίλο. Η χρήση για την παρακολούθηση του site από λάθος τερματικό του δικτύου από τον Μητσάκο ίσως δημιούργησε παρανόηση. Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε με τον Μητσάκο (κατά κόσμον Χ. Ευγενίδη), αν διαφωνούσαμε δεν θα συνεργαζόμασταν άλλωστε!
(και πού να έρθει ο ανάδρομος! :bigsmile: )
Φιλικά
Δημήτριος Μέλλος
Χμ... ¶ρα δεν είναι απλό μέλος, ιδιώτης, όπως εγώ, ο Μητσάκος. Έχει οικονομικά συμφέροντα να υποστηρίξει σε αυτό το φόρουμ, "ίδιο συμφέρον".
Κατανοητό, και δεκτή η συγνώμη.
Αν όμως υπάρχει και κάποιο άλλο μέλος που έχει οικονομική εξάρτηση από περιοδικό ή επιχείρηση στο χώρο της αστρολογίας, να μου το πείτε για να ξέρω.
pentraks, σου προτείνω να πας και στο πρώτο ποστ αυτού του thread.
Δεν εννοω τίποτα παραπάνω απο αυτο που γράφω. Ο καθένας που θα διαβάσει το Thread θα καταλήξει στο δικό του συμπερασμα. ΠΟΥ το περίεργο?
Γιατι δέχομαι "επίθεση" ?
Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Συνεργατης ενος αστρολογικου περιοδικου σημαινει απαραιτητως αστρολογος με ιδια συμφεροντα;
Δεν εχω αγορασει ουτε διαβασει το περιοδικο, ουτε με οποιονδηποτε τροπο εχω καποιο "οφελος" απ αυτο ή απ το site! Επισης, δεν γνωριζω τον Μητσακο. Παρουσιαζεις ομως μια υποθεση ως βεβαιοτητα. Στην καλυτερη περιπτωση αυτο ειναι σοφιστεια, στην χειροτερη ειναι "χτυπημα κατω απ τη ζωνη" και προσβολη. Απο που λοιπον αντλεις το δικαιωμα να προσβαλλεις;
Σε σχέση με το site είναι απλό μέλος και όπως όλα τα μέλη έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, για την οποία είναι υπεύθυνος αυτός και μόνον. Σχέση με το περιοδικό δεν έχει, έχει όμως με άλλες δραστηριότητες της επιχείρησής μας ως φωτογράφος free lancer (δες mellistudio.com). Eκτιμούμε ότι οι παρεμβάσεις του δεν έχουν κίνητρο κάποιο οικονομικό συμφέρον, δεν είναι του τύπου μας ούτε του τύπου του τέτοιου είδους πρακτικές και οι μέχρι τώρα δραστηριότητές αμφοτέρων αντίθετη κατεύθυνση έχουν.
Λοιπάμαι αλλά είμαι αναγκασμένη να απαντήσω και πάλι με ερώτηση.
Δέχεσαι επίθεση? Πώς την εννοείς την επίθεση, γιατί εγώ σίγουρα δεν σου επιτέθηκα.
Όσο για το αν ο καθένας μας θα καταλήξει στο δικό του συμπέρασμα, νομίζω ότι εγώ αυτό ακριβώς υποστηρίζω από την αρχή της συζήτησης, όπως και πολλά άλλα μέλη του forum, την ελευθερία της επιλογής στο τί πιστεύει ο καθένας και όχι την αποδοχή της άποψης του άλλου ως εξ' ορισμού μοναδική αλήθεια.
Συζήτηση κάνουμε, όχι πόλεμο!
Αγαπητέ φίλε
Αν γνωρίζεις ποια είναι τα οικονομικά συμφέροντα να τα κατονομάσεις. Όπως σου έγραψα στην αρχή θαύμασα τη διαφορετική άποψη γιατί ταίριαζε περισσότερο με τα πιστεύω μου. Από κάποιο σημείο αδιαφόρησα για τον δογματισμό σου ο οποίος δε με αφορά, την επίθεση σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις με εμμονές, η οποία επίσης δε με αφορά αλλά τώρα τα ντου και τα γιούργια της οποια ομάδας σου κράτα τα για το καφενείο.
Να ανακαλέσεις για τα οικονομικά συμφέροντα ή να τα ονομάσεις. Αρχίζεις και θίγεις σκληρά πολύ κόσμο και δεν συγχωρείται πλέον καμία γραφικότητα.
Ο "πολεμος" αγαπητη marina771 ηταν σε εισαγωγικά. Γιαυτο τα έβαλα αλλα μάλλον δε έγινε κατανοητό. Εγραψα ένα απλο λιτο Post και εισέπραξα μια αποτομη απάντηση εκ μέρους σου που δεν μπόρεσα να την δικαιολογήσω. Ας μεινει εδω.
Οσο για το συμπερασμα συμφωνουμε (επι τέλους) σε κάτι αλλα αυτο δε σημαίνει πως έχει καλυφθει ενα μεγάλο μυστήριο κομμάτι, του μηχανισμού της Αστρολογίας. Δεχομαι τον "ορισμό" που έδωσα ποιο πάνω ο οποιος πηγάζει 100% απο τις τοποθετήσεις σας "ΩΣ ΕΧΕΙ" αλλα τίποτα παραπάνω.
Dell Piero,
Πραγματικά θα ήμουν πολύ ηπιότερος στην κριτική μου και θα απέφευγα το ειρωνικό ύφος αν ήξερα ότι υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα. ίσως δεν ασχολιόμουν καθόλου μάλιστα να γραφτώ μέλος στο φόρουμ αυτό. Στα φόρα που είμαι μέλος, είμαστε μόνο καθαροί ερασιτέχνες.
Πίστεψέ με, δεν είχα πρόθεση να θίξω άτομα. Απλά τώρα που το διαπιστώνω αυτό λέω σιγά σιγά να αποσυρθώ.
Σέβομαι το μόχθο του εργαζόμενου.
Μάλλον αυτό είναι από τα τελευταία μηνύματά μου.
Φιλικά,
erastros
Για ορθολογιστής καλά τα πας erastos μιας και ανακάλυψες οικονομικά συμφέροντα!:laugh:
Πάνω που άρχισα να σε συμπαθώ, εξαιτίας σου μου επιβλήθηκε "ποινή" προς συμμόρφωση για την την σωστή χρήση των μηχανημάτων του γραφείου. Η psdn του σπιτιού μου τώρα θα μας στερήσει για λίγο το ταξιδάκι και την ξενάγηση που σου προσφέρω. Τα ξαναλέμε σε 20 μέρες, από το σπίτι μο΄υ πια.... (εκτός και αν ο πολυαγαπημένος μας εκδότης φανεί επειικής και σου γράψω από εδώ, ε αγαπημένε μου εκδότη?)
Σε ευχαριστούμε για την παρουσία
Καταγράφηκαν τα παρακάτω
1. Προσπάθησε αστρολόγος να βοηθήσει εσένα και την ομάδα σου να κατανοήσετε κάποια πράγματα και το αγνοήσατε.
2. Προσπάθησε ο ιδιοκτήτης να σας δώσει βήμα για δημιουργία και όχι κατηγορίες ανεξέλεγκτες.
Και επειδή σε προηγούμενο ποστ είπες άντρα προς άντρα απαντήσεις εγώ δεν θα ρίξω μομφές ότι τα φόρα που λες ειναι ερασιτεχνικά και όχι οικονομικών συμφερόντων. Κρύψου λοιπόν πίσω από τον υπολογιστή σου και παίξε τα όποια παιχνίδια σου αν έτσι εννοείς το αντριλίκι.
Το σάιτ σου δίνει 24 ώρες να υποβάλεις οποιαδήποτε ένσταση στο διαχειριστή αν αλλάξεις γνώμη και επιθυμείς να παραμείνεις. Κατόπιν ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί.
del piero ξεφευγεις,
Δεν είμαστε ομάδα, απλα τυγχάνει ΕΓΩ και το μέλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ να ειμαστε μέλη σε άλλο forum και ουδεποτε ΕΚΕΙ είχαμε συνομιλήσει μεχρι την ύπαρξη του "thread" που ευγενικα εβαλες μια φωτο εδώ. Με τον erastros ειμαστε παντελώς άγνωστοι και αυτο μπορεις να το εξακριβώσεις και στο επίμαχο thread.
Μην ρίχνετε στάχτη επαναλαμβάνω.
Οσο αφορά το βήμα που μας δίνεται δεν βλέπω διάθεση πέρα της δήλωσης, μιας εδω και 22 σελίδες ακούμε τα ίδια πράγματα δηλαδή καμία ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ επάνω σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ η ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ που μπορουν να επαληφθουν απο οποιοδήποτε επιστημονικο κλάδο. Μονο εικασίες και ιστορία.
Δέχομαι δε τον ορισμο ο οποιος φυσικά εξηγεί σε καποιο βαθμο με ΤΙ ασχολειται η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 2κ+ με την επιφύλαξη οτι όλα αυτα δεν έχουν καμια λογική και επιστημονική εξήγηση. Απλα ΩΣ έχουν και οποιος πιστεψει πίστεψε
Nα πω τώρα ότι πουθενά στα λεγόμενα του erastos δεν βλέπω να διαγραφεί στις επόμενες 24 ώρες ή θα γίνω υπερβολικός;
Να βγάλω thread με θέμα "Γιατί πιστεύετε στην αστρολογία" ; Ρωτάω μήπως δημιουργηθούν αντιδράσεις από τους admin.
Dell Piero,
Λυπάμαι, αλλά όχι, δεν επιθυμώ να παραμείνω άλλο εδώ, δεν έχει νόημα.
Νομίζω πως είναι καλύτερο για όλους μας. Συναινώ ευχαρίστως να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
Φιλικά,
erastros
Νομίζω πως εδώ ακριβώς, στα λεγόμενα του erastros, λέει "αποχωρεί" από μόνος του φίλε Παναγιώτη :huh:
Quote:
Originally Posted by Παναγιώτης
Καθένας έχει το δικαίωμα να ανοίξει νέο θέμα, αρκεί να έχει σκοπό μια σοβαρή συζήτηση, γόνιμος διάλογος ;)
Επίσης στο ποστ από πάνω μου συναινεί ο erastros.
Αυτή η εμμονή με τις μετρήσεις αρχίζει και καταντάει ενοχλητική, ιδιαίτερα όταν έχει απαντηθεί με διάφορους τρόπους.
Το αν μπορούν οι εκτιμήσεις ή αποτιμήσεις ή στατιστικές μελέτες να επαληφθούν απο επιστημονικό κλάδο, προϋποθέτει αρχικώς μια τέτοια διάθεση υπό επιστημονικό πρίσμα. Σε ποιον τομέα έχεις παρατηρήσει εσύ να έχει γίνει μία τέτοια προσπάθεια, συντονισμένη, έστω από κάποιο συλλογικό όργανο εκπροσώπων του αντικειμένου;
Και η θέση της "πίστης" δεν χωράει εδώ. Υφίσταται μια συμμετοχή σε μια διερευνητική διαδικασία.
Επιπρόσθετα, υπάρχουν αρκετά πεδία που μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα πειραμάτων δεν μετρώνται. Τέτοια είναι π.χ., όσα σχετίζονται με τις μελέτες οπτικής αντίληψης, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα ζητήματα του χώρου.
Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω ένα "Νέο θέμα" ;
Παναγιώτη, Pentraks,
Εξαιρετικό το site σας! Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ! Πού είσασταν τόσο καιρό? Τα λέμε παιδιά!
erastros
Παναγιώτη, πρέπει να πας εδώ: Συζητήσεις αστρολογίας ή στο Συζητήσεις γενικές και να ανοίξεις νέο θέμα. :bigsmile:
Ευχαριστώ Μαρουλίτα, το έβαλα είδη, αλλά γιατί είναι κλειδωμάνα τα άλλα;
erastos σε περιμένουμε
Αγαπητέ Παναγιώτη,
εχουμε φύγει απο το θέμα τελειως.
α)Αν διαβάσετε τους όρους πρόσβασης θα καταλαβετε πως λειτουργεί το φορουμ.Καθε θεμα που θα ανοίγετε θα πρεπει να ανοιγεται στην σωστή ενότητα και όχι στην ενοτητα των αρθρων ή κατω απο καποιο άρθρο.
β)για τις προσωπικές σας συζητησεις με όποιο μέλος επιθυμειτε παρακαλώ να χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μνμ .
Φιλικά,
Φωτεινή
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, θέλει παρατήρηση και έρευνα πειραματισμό και επαλήθευση για αποδειχθεί κάτι.
Ισχύει παντού σε όλες τις επίστήμες και σε οτιδήποτε γύρω μας. Απο την εξήγηση γιατι πέφτει το μήλο κάτω απο την μηλιά μέχρι γιατι πρέπει να έχει συγκεκριμένη αντίσταση ενα κυκλωμα crossover στο εσωτερικό ενος ηχειου για να ακούσεις μια νοτα ¨λα¨ και οχι "λαα"
Δηλώνω εξ' αρχής ότι και εγώ είχα σαν αφορμή να διαβάσω αυτό το thread λόγω ενημέρωσης γι' αυτό σε άλλο forum.
Πάντως είχε αρκετό ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν απόκτησα καλύτερη εικόνα για το τι είναι αστρολογία, αλλά νομίζω ότι ο ορισμός που δόθηκε από τον pentraks είναι ο πιο κοντινός σ' αυτά που είχα υπόψη μου. Απλώς, αν μου επιτρέπετε, λίγες επισημάνσεις:
1. Το ότι αυτό το "σύστημα" μελέτης και διερεύνησης της ανθρώπινης ψυλογογίας ονομάζεται Αστρολογία και χρησιμοποιεί ονόματα που χρησιμοποιούνται και στην επιστήμη της Αστρονομίας, δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό και δεν θα πρέπει να προκαλεί τους ερασιτέχνες ή επιστήμονες που ασχολούνται με την τελευταία. Θα μπορούσε να ονομάζεται τελείως διαφορετικά και να χρησιμοποιεί τελείως άσχετα ονόματα. Ίσως έτσι να αποφεύγαμε και τέτοιες παρεξηγήσεις.
2. Όπως και όλα τα οικοδομήματα της νοημοσύνης του ανθρώπου, η σύχγρονη αστρολογία είναι "κακή" μόνο όταν χρησιμοποιείται για κακούς σκοπούς. Πχ. για να σταματά το καθήκον του ανθρώπου να ερευνά, να πιστεύει ότι ο ίδιος είναι ο κύριος του μέλλοντός του, ότι έχει ελευθερία πράξεων κτλ κτλ.
3. Η αστρολογία, όπως και άλλα λογικά συστήματα (πχ. creationism), δεν θα πρέπει να δρα σε βάρος της Επιστήμης (ιδιαίτερα της Αστρονομίας με την οποία μοιράζεται ονόματα και ορολογία) αλλά και άλλων όπως η ψυχολογία και η κοινωνιολογία. Δεν θα πρέπει να ενθαρύνει την υποκατάσταση ή να "καλύπτει" στην συνείδηση του κόσμου επιστήμες που βασίζονται σε πραγματικά πειραματικά δεδομένα και όχι σε ένα αυθαίρετο σύνολο κανόνων. Μπορεί να τις χρησιμοποιεί συμπληρωματικά, αποδεχόμενη την ορθότητα και αυθεντία τους, αλλά όχι να τις υποκαθιστά.
Αν αυτά είναι αποδεκτά, η ενασχόληση με την Αστρολογία δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι κακό, εφ' όσον κάποιος ασχολείται γιατί του αρέσει.
dkef
Διαφωνώ μαζί σου.
Πιστεύω ότι η Αστρολογία κάνει μεγάλο κακό, γιατί απ' ό,τι διαπίστωσα στη σύντομη παραμονή μου εδω μέσα, βρίθει από απατεώνες και αγύρτες, όπως πχ για να αναφέρω έναν από τους πάρα πολλούς, ο κ. Χρ. ¶ρχος, που συνειδητά παραπληροφορούν το ταλαίπωρο κοινό τους, κάνοντας πλύση εγκεφάλου. Έλεος!!!
"Η επιστημονική κοινότητα μίλησε για ένα νέο Ηλιακό κύκλο ο οποίος θα ξεκινήσει περίπου το 2007 και θα είναι 30 με 50% ισχυρότερος από ότι ο προηγούμενος και θα κορυφωθεί το 2012, η αστρολογική πρακτική ήδη από το 1990 είχε μιλήσει ότι πολύ έντονες όψεις μεταξύ των πλανητών μαρτυρούν ότι εκείνη την περίοδο θα υπάρχει μία έντονη περίοδος στην ηλιακή συμπεριφορά με έντονες ακτινοβολίες να λούζουν την ατμόσφαιρα της Γης και προβλήματα στα δίκτυα. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η επιστημονική κοινότητα κλείνει τα αυτιά της στην αστρολογία και έρχεται για μία ακόμη φορά δεύτερη όπως και στο θέμα της ανθρώπινης συμπεριφοράς να δώσει κάποια στοιχεία. Το National Center for Atmospheric research τουλάχιστον στο θέμα της ηλιακής συμπεριφοράς ουσιαστικά στο μοντέλο πρόβλεψης του αγκαλιάζει πολλές από τις πεποιθήσεις της αστρολογίας έστω και αν αυτό γίνεται βουβά και όχι ξεκάθαρα."
Και πάλι έλεος. Λυπηθείτε τα καημένα τα κοριτσάκια που σας διαβάζουν, σεβαστείτε επιτέλους την προσωπικότητά τους, και μην τα ταίζετε κουτόχορτο!
Αγαπητέ enastros,
για τελευταία φορά θα παρακαλέσω να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείτε.Εάν διαφωνείτε ή θεωρειτε ελλιπή κάποια θέση που εκφράζει ο κος Αρχος να απευθυνθείτε στον ίδιο,στο επίμαχο αρθρο με επιχειρήματα ωστε να πάρετε την απαντηση που επιθυμείτε.
Παραθέτετε καποιο κομμάτι του αρθρου χωρίς να μας λέτε πού διαφωνείτε ακριβώς.Πείτε μας να γνωρίζουμε κι εμεις την όποια ανακρίβεια θεωρείτε πως έχει γραφτεί.
Κατα δευτερον,ουδείς υποχρεώνει τα "κοριτσάκια" οπως λέτε να διαβάσουν ή υιοθετήσουν οποιαδήποτε θέση.Νομιζω πως διαθέτουμε το στοιχειώδες άι κιου.
Κατά δευτερον,προσωπική αποψη πλέον, νομίζω πως ασέβεια δείχνετε εσείς με την συμπεριφορά σας στο forum,δαιμονοποιώντας καθετί που έχει σχέση με αστρολογία και όλους εμάς που ασχολούμαστε ερασιτεχνικά ή και επαγγελματικά με το θέμα,χρησιμοποιώντας χείριστους χαρακτηρισμούς και χρησιμοποιώντας πόστ με τέτοιον τρόπο που μόνο κακόβουλο μπορω να χαρακτηρισω.
Τελικά σας ενδιαφέρει ο διάλογος ή θέλετε να κάνετε μονόλογο ώστε να μας σώσετε από την "τρομερή"αυτή ενασχόλησή μας;
Roadrunner,
Δεν ξέρεις ελληνικά; δεν έχεις τελειώσει δημοτικό; δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη "απάτη"; OK, θα σου πώ:
Είναι να ισχυρίζεσαι ότι η Roadrunner ευθύνεται για την κατάρτιση του Εθνικού Προυπολογισμού της Ελλάδας. Αν εσύ το πιστεύεις, είσαι απλώς ηλίθια. Αν εσύ δεν το πιστεύεις και το δηλώνεις, είσαι απατεώνας. Αυτός που σε ακούει, αν σε πιστέψει ότι λες αλήθεια, σημαίνει ότι είναι ηλίθιος και εξαπατάται. Του κάνεις πλύση εγκεφάλου. Νομίζει ότι είσαι ο υπουργός οικονομικών, και τον έχεις υποχείριό σου. Αν όμως δε σε πιστέψει, διατηρεί το δικαίωμα να σε χλευάσει.
Αυτό είναι απάτη και αγυρτεία.
Τώρα στο προκείμενο, πες μου εσύ αν πιστεύεις ότι όπως λέει το συγκεκριμένο απόσπασμα, η Αστρολογία ΤΟ 1990 και όχι οι Επιστήμονες ανακάλυψαν τα περί έξαρσης του επόμενου Ηλιακού κύκλου, για να δούμε τι αι κιου έχεις.
Περί διαλόγου, όπως βλέπεις, προσπαθώ να κάνω διάλογο με τον dkef.
Η αλήθεια αγαπητέ είναι ότι δεν διαθέτω πτυχίο πανεπιστημίου,ενδεχομένως να είμαι πολύ κάτω σε σχέση με εσάς νοητικά,αλλά παρόλα αυτά θεωρώ οτι μπορώ να επικοινωνήσω συνήθως και διαθέτω μια στοιχειώδη επαφή με το περιβάλλον.Εσείς;;
Καθώς δεν έχω καμία γνώση αστρονομίας,δεν μπορώ να εκφέρω και άποψη για το θέμα που ρωτάτε.Εφόσον ομως είναι ανακρίβεια γιατί δεν ρωτάτε τον κο.Αρχο να σας απαντήσει που στηρίζει την αποψή του και να γίνει ενας διαφωτιστικός διαλογος και για εμάς που δεν κατέχουμε το θέμα και άρα δεν εχουμε άποψη;
Ευτυχώς, στο πεδίο στο οποίο αναφερόμαστε, υφίσταται και παρατήρηση, και έρευνα, και πειραματισμός και στατιστική επαλήθευση. Την ταύτιση με τη "μέτρηση" δεν βλέπω πουθενά. Δεν νομίζω λοιπόν πως απαντάτε σε κάτι.
Εάν δεν έχετε κάνει τον κόπο να έρθετε σε επαφή με πηγές που παραθέτουν τέτοια στοιχεία, και επίσης δεν προσπαθήσατε να τα επαληθεύσετε κι εσείς ο ίδιος, στο επίπεδο καθημερινών, απλών παρατηρήσεων (έστω και υπό τη διάθεση ατομικού φιλέρευνου πνεύματος), δεν ευθύνεται κάποιος από τους μελετητές της αστρολογίας.
Γιατί δεν τον ρωτάς εσύ η ίδια να σου φέρει κάποιες αποδείξεις γι αυτά που ισχυρίζεται; Πού είναι η δήθεν πρόβλεψη;
Αν σου πει κάποιος ότι έχει τραβήξει βίντεο τη βάφτιση της ξαδέρφης σου και οι άλλοι τον κατηγορούν για απατεώνα, δε θα ζητήσεις εσύ από αυτόν τον ίδιο να σου δείξει το βίντεο;
Πρέπει να το κάνει, για να δείξει ότι δεν είναι απατεώνας.
Μέχρι τότε, αναγνώρισέ μου το δικαίωμα να χρησιμοποιώ τις λέξεις της ελληνικής γλώσσας με την κυριολεκτική τους σημασία.
Το μέλος erastros δεν έχει τη δυνατότητα απάντησης επειδή ο λογαρισμός του απενεργοποιήθηκε όπως από εχθές είχε δημόσια προειδοποιηθεί να μην αντιμετωπίζει ο ίδιος και η παρεούλα του έναν μεγάλο δικτυακό τρόπο και τα μέλη του με ύβρεις.
Σας παρακαλώ για λόγους δεοντολογίας και σεβασμού να μην σχολιάζετε δημοσιεύσεις μέλους που δεν μπορεί να ανταπαντήσει.