Αυτη η ερώτηση τωρα ειναι σαν να ρωτας απο που πέρνω το τρένο για Πειραιά, και να βρίσκεσαι στο άλλο τέρμα του.
Printable View
Αυτη η ερώτηση τωρα ειναι σαν να ρωτας απο που πέρνω το τρένο για Πειραιά, και να βρίσκεσαι στο άλλο τέρμα του.
καλα ενταξει δεν ξαναμιλαω.:cry:
Με αφορμή τις αναφορές σε σχέσεις με πόνο και κόπο -χωρίς τρόπο:bigsmile:- να σας δείξω μια συναστρία να μου πείτε γιατί με πόνεσε και με επηρέασε τόσο πολύ;
Όποιος θα ήθελε να μου λύσει και μένα αυτήν την απορία που καιρό με βασανίζει θα ήμουν υπόχρεη!!:love:
(Κάνω την επισύναψη για να μην γίνεται κουραστική η αναφορά σε όψεις.
Επίσης άφησα να φαίνονται μόνο οι όψεις για τους πλανήτες που έχει γίνει πιο πάνω η συζήτηση. Μαύρο- γυναικεία στοιχεία, κόκκινα- αντρικά.)
Καλο θα ηταν να βλεπαμε ολες τις οψεις....πχ βλεπω μια οψη Αφροδιτης Ουρανου και δεν δειχνει πια ειναι...:blink:
Οκ επισυνάπτω την εικόνα με όλες τις όψεις.Το έκανα για να μην είναι κουραστικό για εσάς!:embarrest
:blush::blush:Καλησπέρα! Όταν οι δεσμοί της σελήνης, που τώρα πχ ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Υδροχοό, έρχεται σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη σε γυναικείο ωροσκόπειο, και γενέθλια σελήνη σε αντρικό, (στον πρώτο οίκο) τι δείχνει? Κάτι καρμικό ίσως?
Και δεν ρωτάς...!:bigsmile:
Πολλά και διάφορα έγιναν, αλλά αυτό σχέση ούτε με σφαίρες δεν θα το έλεγα!
Τέλοσπάντων..σοβαρά τώρα.Το ερώτημα το έθεσα γιατί πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η επίδραση που μπορούσε να έχει επάνω μου -ακόμη και χρονικά μακριά από την τελευταία συνάτηση μας- καθώς και το μέγεθος του πόνου που μου προκάλεσε.
Πολύ ψύχραιμη πλέον, πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να καταλάβω κάποια πράγματα.Τώρα μπορώ να εμπεδώσω τα μαθηματάκια μου κι εγώ..να κλείνουν οι πληγές.
ποιο ειναι το κλειδι του χειρων κ του κληρου της τυχης πως ερμηνευονται στη συναστρια??
Τι εννοεις κλειδί?
εννοω ποια ειναι η λεξη που χαρακτηριζει το χειρων κ το κληρο της τυχης,τι δειχνουν?....πως μπορουμε ερμηνεψουμε τις οψεις τους??
Γενικά μιλώντας πριν ξεκινήσεις τις ερωτησεις καλό ειναι να διαβασεις την αρθογραφία των φόρουμ μας....πολλα απο αυτα που ρωτας υπάρχουν ήδη, και με εκτενεστατη αναλυση!
roxanne ο χειρων λειτουργει θεραπευτικα...για το κληρο της τυχης δε ξερω, ρωτα καποιον αστρολογο...
γεια καλα ολοι βραδυ γραφουμε τελικα !lol!
μιας και αναφερθηκε ο χειρων μπορειτε να μου πειτε χειρων στον ταυρο στον7 οικο πως τον ερμηνευουμε ή που να διαωασω γιατι δεν μπορεσα να βρω κατι για χειρων!!
ο 7 δεν ειναι για προσωπικες σχεσεις ?
σορυ παιδια το βρηκα εχει ενα πολυ καλο αθρο του κ παπαδολια
Γειά σας! Είμαι τελείως αρχάρια...Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις παρακάτω όψεις σε σύνθετο?
ηλιος τριγωνο ηλιος
σελήνη εξάγωνο ηλιο
ερμής τρίγωνο ποσειδώνα
ερμής εξάγωνο πλούτωνα
αφροδίτη τρίγωνο σελήνη
αφροδίτη αντίθεση αφροδίτη
αρης τρίγωνο δία
αρης τρίγωνο ποσειδώνα
δίας τρίγωνο ουρανό
κρόνος τετράγωνο σελήνη
ποσειδώνας τετράγωνο ήλιο
ποσειδώνας σύνοδο δία
ποσειδώνας σύνοδο ποσειδώνας
πλούτωνας εξάγωνο ποσειδώνα
πλούτωνας σύνοδο πλούτωνας
Σας ευχαριστώ πολύ!
συνθετος:σεληνη εξαγωνο ηλιος=νιωθετε και φιλοι μεσα στη σχεση σας.εχετε να παρετε κ να δωσετε πολλα.
αφροδιτη τριγωνο σεληνη=το ατομο που εχει την αφροδίτη μοιάζει να συναισθάνεται τις συγκινήσεις του και να συμπονά με ό,τι θλίβει το ατομο της σεληνης.
αν κρινω απο την οψη που αναφερεις ηλιος τριγωνο ηλιος κ πιο κατω αφροδιτη αντιθεση αφροδιτη κτλ..... μιλας για συναστρια κι οχι για συνθετο!
Έχεις δίκιο Skorpion πρόκειται για συναστρία(λάθος μου!). Σ΄αυτή τη σχέση υπάρχει έντονο το φιλικό στοιχείο όσο και το ερωτικό Tigre, αλλά και απογοήτευση-πόνος που προέρχεται από ελλειψη συνεννόησης στο ερωτικό κομμάτι(δική μου η αφροδίτη Tigre). Αναρωτιόμουν τι μπορεί να επικρατήσει...Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια συναστρία όπου η Αφροδίτη του ενός είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Πλούτωνα του άλλου,αλλά δεν σχηματίζουν σύνοδο λόγω μοιρών,η "οψη συνόδου"δεν έχει καμία ισχύ?Λόγω του οτι ο Πλούτωνας είναι δυνατός πλανήτης με μεγάλη επίδραση ,λογικά δεν θα εκδηλώσει τα χαρακτηριστικά του?
Νομίζω πως όχι. Γενικότερα, ο Πλούτωνας λόγω της βραδύτατης κίνησής του σηκώνει πολύ μικρή ανοχή. Γύρω στις 2 - 3 μοίρες, είναι καλά. Αλλά και πάλι, μην τον υπερτιμάς τόσο. Ειδικά σε ότι αφορά αισθηματικά θέματα. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει όψεις ο Πλούτωνας για να νιώσουν τα άτομα έντονα συναισθήματα.
με την οψη πλουτωνας τετραγωνο λιλιθ τι παιζει??
πως μετραω τα θετικα κ τα αρνητικα μιας συναστριας?καπου ειχα δει οτι διαχωριζεις τις σκληρες οψεις με τις ευνοικες............
Στα φορουμ του site εχει πολυ ενδιαφεροντα αρθρα που θα σου δωσουν και σφαιρικη εικονα του πραγματος και πιο εξειδικευμενη.
Η οψη που αναφερεις σιγουρα δεν ειναι απο τις πιο σημαντικες, αλλα επισης υπαρχουν αρθρα για την λιλιθ και τον Πλουτωνα τα χαρακτηριστικα των οποιων μπορεις να συνδυασεις "πατωντας" και στα ζωδια στα οποια βρισκονται και στους οικους. :bigsmile:
καλησπερα σε ολους.
βλεποντας καποιους χαρτες δικων μου ατομων θελω να σας ρωτησω γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση καποιες οψεις που ειδα.
1. Ηλιος-Βορειος δεσμος και κληρος τύχης του ανδρα σε συνοδο με την Αφροδιτη της γυναικας με 2ο μοιρες περιπου διαφορα (στον 10ο οικο Ταυρου) και συνοδο Αρη του με Αφροδίτη της (7 μοιρες όμως διαφορα)
2.Σελήνη -Κρόνος και χείρωνας ανδρα συνοδο με Βορειο Δεσμο γυναικας στον 8ο της οικο Ιχθυων.
Θα μπορουσαμε να πουμε οτι και για τα 2 ατομα ειναι μια σχεση ζωής???
Πολυ καρμα μου φιανεται παιζει εδω.
να αναφερω οτι και τα 2 ατομα εχουν και απο 1 αποτυχημενο γαμο.
Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει ..
Ευχαριστω πολυ
Το ότι ήταν μοιραία σχέση το ήξερα απο το πρώτο δευτερόλεπτο που τον αντίκρυσα πέντε χόρνια πριν, το ότι θα πραγματωνόταν 4 χρόνια μετά, και τί επακόλουθα θα είχε , ούτε η πιο τρελή μου φαντασία δεν μπορούσε να βάλει κατά νου.....
Γνωρίζετε παιδιά (είμαι σχετικά καινούργια στο αστρολογικό κουρμπέτι) τι μπορέι να σημαίνουν συγκεκριμένα τα εξής :
A-->Σελήνη Τρίγωνο Ήλιος του Β (αυτός)
Σελήνη Τρίγωνο Αφροδίτη
Σελήνη Τρίγωνο Χείρων
Σελήνη Αντίθεση Λίλιθ
Αφροδίτη Αντίθεση Σελήνη
Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας
Αρης Αντίθεση Σελήνη
Αρης Τρίγωνο Αρης
Λίλιθ Τετράγωνο Ουρανός
Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
Ουρανός Σύνοδος Β. Δεσμός
Ουρανός Σύνοδος Βέρτεξ
Ποσειδώνας Σύνοδος Αφροδίτη
Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός
Βέρτεξ Αντίθεση Λίλιθ
Γνωρίζει κανείς που έγκειται το μοιραίο της σχεσης συναστριακά; Εϊναι βιώσιμες τέτοιες όψεις ή μήπως είναι αυτό που άρχισαμε να πιστευουμεμετά τον τελευατίο χωρισμό "I cannot live with you nor without you" :(
Kανείς να δώσει τα φώτα του????
Αφροδίτη Αντίθεση Σελήνη
Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας
Ουρανός Σύνοδος Β. Δεσμός
Ουρανός Σύνοδος Βέρτεξ
Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός
Βέρτεξ Αντίθεση Λίλιθ
Εγώ θα ξεχώριζα αυτές τις όψεις για το καρμικό της υπόθεσης. Και είναι και πολύ ισχυρές κατά τη γνώμη μου και δηλώνουν μια "μοιραία σχέση" που μάλλον ήρθε ξαφνικά για το άτομο Β.
Οι υπόλοιπες σας δίνουν μια πολύ καλή συναστρία, και επικοινωνία, αν και νομίζω το άτομο Β είναι αυτό που βιώνει πιο έντονα το μεταφύσικο στοιχείο λόγω των συνόδων της σελήνης του. Το άτομο Α μάλλον ένιωσε πιο έντονα το θέμα έλξης κ συμβατότητας
Αυτά βέβαια με κάθε επιφύλαξη...
Καλή συνέχεια Rattlesnakes και καλό ξεμπέρδεμα με τα καρμικά χρέη :P !!!
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?
Έστω τα άτομα Α και Β.
Ο Πλούτωνας του Α είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη του Β (3.39) και το Β. Δεσμό του (1.00)
Ο Γενέθλιος Πλούτωνας του Α είναι κυβερνήτης του γεν. χάρτη (ωροσκόπος σκορπιός με Πλ. στον 1ο οίκο, σύνοδος με σελήνη)
Η γενέθλια Αφροδίτη του Β είναι σε τρίγωνο (4.00) με το γεν. Β. δεσμό του.
Ο Πλούτωνας του Β σχηματίζει πολλές όψεις με πλανήτες του Α.
Στον composite υπάρχει αντίθεση Πλούτωνα - Αφροδίτης.
Τι πιστεύετε πως προκαλούν τα παραπάνω?
Ποια η σημασία των επαφών Πλούτωνα - Αφροδίτης σε μια συναστρία, μεταξύ τους και με άλλους πλανήτες ???
Ευχαριστώ!
να κανω μια ερωτηση που δεν μου εχει απαντησει κανενας ως τωρα.
ξερει καποιος να μου πει γιατι οποτε γνωριζω ενα ατομο που εχει την σεληνη στον 5ο οικο μου με κανει να νοιωθω οτι το ξερω χρονια,απο μικρη.?σαν να ειμαστε συγγενεις
είσαι σίγουρη για την οικοθεσία?
Κανονικά, οι πλανήτες και ειδικά η Σελήνη στον 4ο είναι δημιουργούντην αίσθηση της οικογένειας και της οικειότητας...
ναι παντα ετσι συμβαινει. οποιο ατομο εχει την σεληνη στον λεοντα που ειναι ολος στον 5ο μου οικο.
Μπακαλιαράκι αυτό συμβαίνει στο ατομικό ωροσκόπιο. Σε μία συναστρία, όταν οι σελήνες συμπίπτουν ή κάνουν καλή γωνία (τρίγωνο κλπ.) δημιουργούν αυτή την αίσθηση οικειότητας ανεξαρτήτως θέσης οίκου ζωδίου κλπ. και μάλιστα περισσότερο κι από τον ήλιο. Αυτό επειδή η σελήνη αντιπροσωπεύει το συναίσθημα.
Σε ευχαριστω πολυ δειμων! μαλλον επειδη εχω σεληνη στους διδυμους κανει καλες οψεις με του λεοντα.
:embarrest
Μου διέφυγε το ενδεχόμενο Σελήνης-Σελήνης...
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση!
Δεν ήξερα οτι είναι πιο σημαντικό από τους Ήλιους!
Πιστευεις πως ένα τέτοιο τρίγωνο (π.χ. Σελήνη στους Ιχθύς κ Σελήνη στο Σκορπιό, όχι όμως "στενή" όψη) είναι ικανό να "μειώσει" τις αρνητικές επιπτώσεις μιας αντίθεσης Ήλιων? (Παρθένος - Ιχθύς αντίστοιχα, 3.43 μοιρών αντίθεση)
Χωρίς να είμαι ο ειδικότερος (μαθαίνω κι εγώ...!) πολύ περιληπτικά ο ήλιος αντιπροσωπεύει το «Είμαι» και η σελήνη το «Χρειάζομαι». Σελήνη σε καλή όψη σημαίνει ότι θα νοιώθεις και θα θέλεις τον άλλον κοντά σου, ήλιος σε δυσαρμονία ότι μαζί δεν θα κάνετε.
Όταν συμβαίνει το αντίθετο περνάτε μεν πολύ καλά μαζί αλλά πάντα θα υπάρχει μία απόσταση που θα εμποδίζει τον βαθύ ψυχικό δεσμό. Αυτά φυσικά φαίνονται και από άλλα στοιχεία - ¶ρη, Αφροδίτη, Ποσειδώνα... Γενικά μια συναστρία είναι χρονοβόρα για να ερμηνευθει ικανοποιητικά.
Eπισης σαν μια μικρη ματια αλλα με μεγαλη σημασια ειναι και οι θετικες οψεις μεταξυ του Ηλιου του ενος και της Σεληνης του αλλου . Δειχνουν εξαιρετικη χημεια . Φυσικα βεβαια περνουμε υποψη και τον υπολοιπο χαρτη. Το αναφερω απλα για να εχεις μια πρωτη εικονα σε συναστρια 2 ατομων. :toung:
να πω την αληθεια
δεν μου συμβαινει το ιδιο με ατομα που εχουν το ιδιο ή συμβατο με το δικο μου σεληνιακο ζωδιο,αλλα μονο αν η θεση του βρισκεται στο λεοντα που πεφτει μεσα στον 5ο μου οικο και τα αισθανομαι αυτα ατομα σαν αδερφια μου.
αλλα οπως λες μπορει να το κανουν αλλες οψεις αυτο.
μαλλον θελει να το ψαξω αλλιως.