Καλησπερα θα ηθελα και εγω να μαθω που ειναι η Ηρα μου ....εχω γεννηθει 26-06-1986 στις 12 κ 15 στα Ιωαννινα ετιπισης αν γινετε ας μου εξηγισει καποιος σε μια συναστρια τι υποδηλωνει το βερτεξ και για πιο λογο πρεπει να κοιταμε και τι οψεις κανει?
Printable View
Καλησπερα θα ηθελα και εγω να μαθω που ειναι η Ηρα μου ....εχω γεννηθει 26-06-1986 στις 12 κ 15 στα Ιωαννινα ετιπισης αν γινετε ας μου εξηγισει καποιος σε μια συναστρια τι υποδηλωνει το βερτεξ και για πιο λογο πρεπει να κοιταμε και τι οψεις κανει?
Στις αστρολογικές μας εφημεριδες θα βρεις την θεση της Ηρας σου βαζοντας τα στοιχεια γενησης σου και πατώντας απλά υποβολη. Θα την βρεις ομως ως Juno.
Για το Βερτεχ σου προτεινω να διαβασεις δυο πολύ καλα αρθρα:
ευχαριστω πολυ ριανια.
:bigsmile:
θα μπορουσες να μου πεις που θα βρω αυτες τις εφημεριδες
Στο ποστ που σου εγραψα παραπανω πατωντας πανω στα γαλαζια γραμματα...........σε πανε κατευθειαν εκει :bigsmile:
ευχαριστω πολυ και σενα μαρια ενταξει το βρηκα και εμαθα που ειναι η ηρα μου. κατι αλλο πως μπορω να φτιαξω ενα προοδευτικο χαρτη? επισης απο ενα προοδευτικο το ατομο μπορει να προσεγγισει την χρονικη περιοδο γαμου?
γεια και απο μενα.. Γεννηθηκα στις 20/10/85 στο Queens της Νεας Υορκης η ωρα 22:35.. Δυστυχως δε ξερω τι ωρα να βαλω στο πεδιο της Θερινής Ώρας.. Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω
Γεια σας
Θελοντας να μαθω περισσοτερα για την Ηρα μπηκα στις αστρολογικες εφημεριδες και βρηκα οτι ειναι Ηρα μου ειναι στο Υδροχοο.Προσπαθω 2 μερες τωρα να ανακαλυψω πως θα βρω τον οικο που βρισκετε αλλα......Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? ημερ.γεν.26/08/1960 ωρα 9.30 πμ. Ευχαριστω
Σε ποια πόλη?
καληπερα διαβασα μεσα απο συζηζησεις εδω κατι για κληρο γαμου. τι ακριβως ειναι αυτο ? μηπως ο κληρος τυχης?
Η Ήρα σου ειναι στις 12ο 48΄ του Τοξότη στον 3ο οικο.
γεννηθηκα στις 24/4/1968 απο τις 9,00-9,30 το βραδυ(.Δεν εχω ακριβη ωρα.) στην καλαμπακα.
θα θελα να μαθω τον ωροσκοπο (σκορπιος 'η τοξοτης) Επισης την θεση της ηρας και τι σημαινει αυτο.
επισης το vertex και τι σημαινει αυτο.
γεια σου island ή αγαπητό νησί! (όποιο και αν είσαι.):bigsmile:
πατώντας στην κεντρική σελίδα ''δωρεαν ωροσκόπιο'' και γενέθλιος χάρτης σου βγάζει όλη την ανάλυση του χάρτη σου και εκεί θα δεις πολλά και μέσα σε αυτά ότι ο ωροσκόπος σου με βάση την ώρα που δίνεις είναι καρκίνος και όχι κάποιο απο τα άλλα δυο.
επίσης στην κεντρική σελίδα πατώντας την επιλογή ''αστρολογικές εφημερίδες'' και βάζοντας την ημερομηνία γέννησής σου θα σου βγάλει την θέση όλων των πλανητών και αστεροειδών και μέσα σε αυτούς και της ήρας ή Juno αλλιώς αγγλιστί.
κάνοντας αναζήτηση θα βρεις αρκετά για την ήρα, κοιτάζοντας καλύτερα αρχικά τα άρθρα αστρολογίας και συγκεκριμένα στους ''πλανήτες και αστεροειδείς'' που θα βρεις πατώντας στα forums, στην κεντρική σελίδα.
Αντιστοίχως και για το vertex ή κορυφή κάνοντας αναζήτηση θα βρεις απαντήσεις για όλα αυτά που ρωτάς! (η θέση του vertex εμφανίζεται στην ανάλυση του γενέθλιου χάρτη)
θα δεις υπάρχουν ήδη όλα!
καλό ψάξιμο και αν συναντήσεις δυσκολία χτύπα κουδούνι!:wink2:
Γειά σας! Θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου, 10 Απριλίου 1982 Αθήνα 12:15 (μεσημέρι). Τι ρόλο παίζει η θερινή ώρα? στην εφαρμογή που υπάρχει στο site σας με θερινή ώρα μου βγάζει ωροσκόπο στον καρκίνο κ χωρίς τη διόρθωση της ώρας μου βγάζει Λέων... Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω καμία σχέση με τον ώροσκοπο στον καρκίνο, ενώ με τον ωροσκόπο λέων "βλέπω" ότι πολλά απο τα στοιχεία που αναφέρει μου ταιριάζουν... Επίσης αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου πείτε κ τον ωροσκόπο του αδελφού μου 16 Μαΐου 1984 Αθήνα 15:00
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
καλησπερα και καλως σας βρισκω. Προσπαθω να μπω στη σελιδα <συναστρια οδηγος συμβατοτητας και δεν μπορω. γιατι? τι πρεπει να κανω?
GENITHIKA ENGLEWOOD NEW JERSEY.TI PREPEI NA SIBLIROSO STA PEDIA GEO MIKOS PLATOS K ZONI ORAS?THANKS
Πως μπορω να μαθω που εχω τον 'ευρηκα' k toν 'Eg ascendant'??
Διαβασα τα αντιστοιχα αρθρα κ οταν πατουσα απο κατω στις σημειωσεις (για να βρειτε που εχετε στον χαρτη σας τον..)με εβγαζε απ το προγραμμα:cry:
Επειδη στο σαιτ λεει οτι μονο στις χωρες της Ευρωπης μπαινει αυτοματα η θερινη ωρα!Μπορει καποιος να μου πει στη Μελβουρνη Αυστραλιας 29/01/1982 18:30!Κατ'αρχην αν χρειαζεται να βαλω θερινη ωρα,κι αν ναι πως!
Στην ώρα ζώνης θα σας δώσει +10. Θα πατήσετε το μενού και θα επιλέξετε την +11
δεν θα αλλάξετε τίποτε άλλο από το μήκος και πλάτος.
Ο ωροσκόπος θα είναι στον Καρκίνο στην 5η μοίρα και 38 πρώτα
Ευχαριστω πολυ!
Πώς βρίσκεις το EQ? Se pio χάρτη πρέπει να πάω? μπορώ να μάθω to EQ yia to...9.09.2005 ora: 18.04 Nordenham-Germania. Eυχαριστώ πολύ.:love: :embarrest:love:
Γεια σας! Προσπαθώ να διαβάσω τον γενέθλιο χάρτη μου αλλά εγώ γεννήθηκα στο Townsville Αυστραλίας και αναρωτιέμαι αν πρέπει να κάνω κάτι σχετικά με τον υπολογισμό στην αλλαγή θερινής ώρας για να έχω σωστές προβλέψεις.
Γεια σας! Προσπαθώ να διαβάσω τον γενέθλιο χάρτη μου αλλά εγώ γεννήθηκα στο Townsville Αυστραλίας και αναρωτιέμαι αν πρέπει να κάνω κάτι σχετικά με τον υπολογισμό στην αλλαγή θερινής ώρας για να έχω σωστές προβλέψεις.
Οχι δε μπαίνει αυτόματα γιατί δεν είναι Ευρωπαική χώρα η Αυστραλία. και προφανώς μου δίνει λάθος ωροσκόπο...:cry:
Γεννήθηκα 5 Νοεμβρίου 1979, 11.00π.μ, στο Townsville Αυσραλίας. Πείτε μου σας παρακαλώ ποιος είναι ο ωροσκόπος μου?
Δοκιμάστε πάλι την εφαρμογή
Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις
Αν βάλεις στα πεδία των συντεταγμένων 146E48 και 19S16, και αρχίσεις να γράφεις στο πεδίο που είναι για την πόλη τα γράματα της πόλης, θα σου βγάλει και την Townsville και θα βάλει αυτόματα την ώρα, διορθωμένη :bigsmile:
Θεωρητικά θα σου βγάλει ωροσκόπο στην 0.35' του Υδροχόου. Βοήθειά σου :cheesy:
το δοκίμασα αλλά δε βγάζει "η διόρθωση της θερινής ώρας γίνεται αυτόματα" όπως βγάζει σε άλλες χώρες.αυτό με προβληματίζει και επειδη λέεε από εκει που συμπληρώνουμε τα στοιχεία ότι μόνο για ευρωπαική χωρα γινεται αυτόματα για άλλη ήπειρο ρωτήστε εδώ. βρήσκω όντως υδροχοος αλλά το ερώτημα μου είναι: "είναι σωστό?" ή πρεπει να κάνω κάτι στη ζώνη ώρας?
συγνώμη κιόλας που επιμένω
Δεν υπάρχει Θερινή ώρα για την ημερομηνία της γέννησής σας. Ο χάρτης που βλέπετε είναι απολύτως ορθός.
Δεν ξερω αν σας φανω χαζη.. :worried: αλλα δεν μου βγαζει αυτο που θελω στην επιλογη πολης για το γεννεθλιο χαρτη εχω γεννηθει στο Sacramento της California της Αμερικης και δεν ξερω ουτε τι πρεπει να βαλω στο "Γ.Μηκος" και "Γ.Πλατος" :sad2: Sorry αν το εγραψα σε λαθος topic αυτο... Ελπιζω να μην σας εγινα ενοχλιτικη!!!!! :embarrest