Αγαπητή ΜατίναQuote:
Originally Posted by matina
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 Αιγόκερου 32' και η Σελήνη σας είνια στις 7 Καρκίνου 56'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Printable View
Αγαπητή ΜατίναQuote:
Originally Posted by matina
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 Αιγόκερου 32' και η Σελήνη σας είνια στις 7 Καρκίνου 56'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή φίληQuote:
Originally Posted by Meriamon
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 Διδύμων 41' και η Σελήνη σας είναι στις 14 Λέοντα 51'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Hellooo! Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου, γεννήθηκα 1 / 11 / 1983 στο Μαρούσι, στις 2:30 τα ξημερώματα.
Τhanx
Αγαπητό μας μέλος Charisma
Έχετε τον Ωροσκόπο στην Παρθένο, στις 14 μοίρες 31' και η Σελήνη σας είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, στις 16 μοίρες 10'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αγαπητή glikoulinaa
Σε αυτή την Ενότητα ρωτάμε ΜΟΝΟ για εύρεση ωροσκόπου. Και σας παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαίους χαρακτήρες.
Ευχαριστώ
καλημέρα σας μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο ωροσκόπος μου ? Είμαι γενημμένη στην Αθήνα στι; 12-02-1074 και ώρα 14.30 μ.μ Ευχαριστώ
Γεννήθηκα στις 14/12/1964 στον Πειραιά , στις 06:45 το πρωί.
Θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου
Αγαπητή φίλη marpat
Σας είχε δοθεί απάντηση στις 5/5/2005 όταν είχατε ξαναρωτήσει. Σας την παραθέτω εδώ για να μην ψάχνετε στο φόρουμ.
Φιλικά
Αρχικά Δημοσιευμένο απο marpat
Ημερομηνία γέννησης 12-02-1074 ώρα 14.30 μ.μ Αθήνα
Αγαπητή marpat
(Για το 1974), ο ωροσκόπος σας είναι στην 28η μοίρα και 16΄λεπτά των Διδύμων και η Σελήνη σας στην 5η μοίρα και 43΄λεπτά του Σκορπιού.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
Αγαπητό μέλος apnea888
Ο ωροσκόπος σας είναι στον Τοξότη, στις 10 μοίρες 54' και η Σελήνη σας είναι στον Κριό, στις 15 μοίρες 47'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Ημερομηνία γέννησης: 09/11/1976
Ώρα : 11:28
Τόπος : Γκύτερσλο, Γερμανία
ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΌΠΟ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 1981 ΩΡΑ 08:10 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :helpsmili
Αγαπητό μας μέλοςQuote:
Originally Posted by alexzzzz2003
Για να σας απαντήσουμε σωστά, πείτε μας αν έχετε γεννηθεί πρωινή ή βραδινή ώρα και γράψτε μας την πόλη στα γερμανικά.
ευχαριστώ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητό μας μέλοςQuote:
Originally Posted by aeras56
Έχετε τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο, στις 12 μοίρες 50' και η Σελήνη σας βρίσκεται κι αυτή στον Καρκίνο, στις 22 μοίρες 04'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Παρακαλω πολυ θα ήθελα να μαθω τον Ωροσκοπο μου βασει των στοιχειων που σας παραθετω :
Ημ/νια Γεννησης: 5 Ιουνιου 1970
Ωρα: 24:15
Γεννεθλια Πολη: Αθηνα
Γεννεθλιο Ζωδιο: Διδυμοι
Εχω προσπαθησει να βρω τον ωροσκοπο μου βασει εφαρμογων του internet και άλλα με κατατασσουν στον Ωροσκοπο του Ιχθή, και άλλα στον Υδροχόο.
Ευχαριστω για το χρονο σας
ποιος ο ωροσκοπος μου εχω γεννηθει 19-06-1963 και ωρα 09.30 στο Αλιβερι Ευβοιας.Ευχαριστω πολυ.
Αγαπητό μας μέλος arismilaki: Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 22 μοίρες του Λέοντα 25' και η Σελήνη σας είναι στις 27 μοίρες Ταύρου 24'
Αγαπητό μας μέλος fosi: Θεωρώ πως η ώρα που γράφετε αφορά τα μεσάνυχτα της 5ης Ιουνίου, δηλαδή είναι 00.15. Ο Ωροσκόπος σας είναι στο τέλος του Υδροχόου, δηλαδή, στις 28 μοίρες 48΄και η Σελήνη σας είναι στις 23 μοίρες Διδύμων 37'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Παρακαλώ να μου πείτε τον ωροσκόπο μου:
Ημερομηνία γέννησης: 8 Ιουνίου 1972
Ώρα: 19.30 μ.μ. περίπου
Χώρα: Ελλάδα
Πόλη: Αθήνα
Ευχαριστώ
Αγαπητό μέλος clairou
Ο Ωροσκόπος σας είναι στον ΤΟξότη, στις 15 μοίρες 37' και η Σελήνη σας είναι σε έξαρση στον Ταύρο, στις 9 μοίρες 27'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Καλημέρα.Θα ήθελα να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στο Guterslo (Γερμανία) 09/11/1976, 11:28π.μ.
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.
Γεννήθηκα 26 Ιουλίου 1982 ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.25 το πρωί.
Ευχαριστώ!
Άγαπητό μέλος alexzzz2003
Η πόλη που μου δίνετε δεν βρέθηκε. Βρήκα την Gotersloh. Αν είναι η ίδια, τότε έχετε ωροσκόπο στην αρχή του Αιγόκερου, στην 0 μοίρα 29' και Σελήνη στις 13 Διδύμων 57'.
Αγαπητό μέλος lelia
Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, έχετε ωροσκόπο στις 26 Λέοντα 27' και Σελήνη στις 14 Ζυγού 46'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
γεια σας! εχω γεννηθει στις 20/02/78 23:20 στην Αθηνα!
θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου!
ευχαριστώ!
Αγαπητό μας μέλος tasou
Ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στον Σκορπιό, στις 5 μοίρες 44' και η Σελήνη σας είναι στο Λέοντα, στις 7 μοίρες 10'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Γεννήθηκα 26 Ιουλίου 1982 ημέρα Δευτέρα ώρα 08.25 Στο Αμαρούσιο Αττικής - Αθήνα
στην Ελλάδα.
Σας παρακαλώ πείτε μου τον ωροσκόπο μου,
Ευχαριστώ
Γεννήθηκα 1η Μαη του 1978, ώρα 12:15 το μεσημέρι,ημέρα Δευτέρα στην Αθήνα.Μπορειτε να μου πείτε τον ωροσκόπο μου?
lelia
3 post πιο πάνω θα βρείτε την απάντηση από την Αστρολόγο μας κα Σίμου στην ερώτηση που ξανακάνατε.
Σας την παραθέτω
Αγαπητό μέλος lelia
Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, έχετε ωροσκόπο στις 26 Λέοντα 27' και Σελήνη στις 14 Ζυγού 46'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητό μας μέλος fine
Έχετε τον Ωροσκόπο στις 4 μοίρες 44' του Λέοντα και την Σελήνη σας στην 0 μοίρα 09' των Ιχθύων
φιλικά
Λίλιαν Σϊμου
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση που μου δώσατε.
Βρήκατε ότι έχω ωροσκόπο Λέοντα γεννημένη 26 Ιουλίου 1982 ώρα 8.25 πρωί.
Πώς είναι όμως δυνατό κι αλλού που έχω κοιτάξει να βρω τον ωροσκόπο μου άλλες φορές με βάζει στον Παρθένο κι άλλες στον Λέοντα;
Θα ήμουν ευγνώμον αν μου απαντούσατε..
Σας ευχαριστώ!
Αγαπητό μέλο lelia
Διευκρινήστε μας όταν λέτε έχετε κοιτάξει αλλού τι εννοείτε; Επαγγελματίες αστρολόγους; Πίνακες εύρεσης ωροσκόπου σε περιοδικά ή βιβλία ή εφαρμογές στο Ίντερνετ.
Η απάντηση στην ερώτησή σας είναι απλή. Όσοι υπολόγισαν ότι έχετε ωροσκόπο στο ζώδιο της Παρθένου δεν πήραν αναφορά ότι τη χρονιά της γέννησής σας υπάρχει Θερινή ώρα και δεν έκαναν την απαραίτητη πρόσθεση.
Για του λόγου το αληθές στις ιστοσελίδες μας υπάρχει μια αυτόματη εφαρμογή εύρεσης Ωροσκόπου που υπολογίζει μόνο για την πόλη της Αθήνας.
Ρίχτε εκεί μια ματιά και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Κατόπιν πατήστε το κουμπάκι Ωροσκόπος και θα δείτε ότι σας υπολόγισε στην Παρθένο. Κατόπιν τσεκάρετε το κουτάκι Θερινή Ώρα και εκεί υπάρχει η σωστός ωροσκόπος σας στο Λέοντα όπως σας είπε και η αστρολόγος μας κ. Σίμου.
http://horoscope.gr/findyour_asc.php
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου…γεννήθηκα 27/12/1972 ώρα 9 το πρωί στην Καλαμάτα….Ευχαριστώ
Γεννήθηκα 7 Ιανουαρίου 1980, ημερα Τριτη,ωρα 15.15 με 15.30, στην Θεσσαλονικη, Ελλαδα. ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου?
Αγαπητό μέλος odysseas96
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 23 Αιγόκερου 57' και η Σελήνη είναι στην 3η μοίρα Ζυγού 59΄.
Αγαπητό μέλος lizaaaa
Ο Ωροσκόπος είναι στις 20 Διδύμων 16' και η Σελήνη είναι στις 14 μοίρες 34'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Θα ήταν υπερβολικό αν ζητούσα να μάθω 2 ωροσκόπους?!? ;)
Πρώτα τον δικό μου,για τον οποίο έχω μπερδευτεί!-έχει βγει λέων ή παρθένος-Είμαι γεννημένη 1/8/1983 γύρω στις 07.50.
Επίσης αν κάποιος είναι γεννημένος 31/8/1982 στις 07.00 ποιος είναι ο ωροσκόπος του?
Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων
24/12/1957 time 21.00 Velgiko congo(zaire)town: elizabetville
γεννηθηκα στις 24 δεκεμβριου 1957 ημερα δευτερα ωρα 21.00 πολη ελιζαμπετβιλ στο βεγικο κονκγο πρωην ζαιρ.Ποιο ειναι το ωροσκοπο μου
Αγαπητή PINKY
Δεν μου αναφέρετε αν πρόκειται για γεννήσεις στην Αθήνα ή αλλού, επομένως θεωρώ την Αθήνα. Επίσης αν η ώρα είναι πρωινή ή απογευματινή, και θεωρώ πως εννοείτε πρωινή.
Για την δική σας γέννηση, ο Ωροσκόπος είναι στον Λέοντα, στις 23 μοίρες 59' και η Σελήνη είναι στις 19 μοίρες Ζυγού 09'.
Για την άλλη γέννηση, ο Ωροσκόπος είναι στις 7 Παρθένου 51 και η Σελήνη είναι στις 29 Αιγόκερου 18'
Αγαπητή KIKITSWOMAN
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 09 Λέοντα 13' και η Σελήνη σας είναι στις 14 μοίρες Υδροχόου 25'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
καταρχήν ήθελα να πω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε εδώ. θα ήθελα να μάθω και εγώ τον ωροσκόπο μου.
γεννήθηκα 21 Φλεβάρη 1977 ωρα 00:05 στην Αθήνα
Έχετε δίκιο & με συγχωρείτε, ξέχασα να γράψω τους τόπους γέννησης!
Η δική μου είναι όντως στην Αθήνα, η άλλη γέννηση είναι στη Λευκωσία της Κύπρου 31 Αυγόυστου στις 7.00 π.μ.
Ευχαριστώ πολύ :emb
Θα ηθελα να μαΘω τον ωροσκοπο τον παιδιων μου ημερα γεννησης 24/01/1977 ημερα δευτερα ωρα 11.30 το πρωι στιν αθηνα. Το 2ο 04/03/1978 ημερα σαββατο ωρα 03.50 το πρωι. Ευχαριστω πολυ