-
Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
τώρα πια θεωρω πως ανηκωντας στο κλαμπ έχω να πω το εξής...
με αγγιξε ιδιαίτερα το κομμάτι του κειμένου που μιλάει για συνήθεια που λέγεται αγάπη...
ξέρεται τι σκεφτόμουν και με έριχνε τις 2 πρώτες μέρες? πως αχ η ώρα είναι πχ 14:00 και εκείνη την ώρα κάναμε αυτό ή αχ το πρώι με 'επαιρνε τηλ και μιλούσαμε πριν τη δουλεια. Ένα συναίσθημα που σαφώς σου περνάει αλλά που όπως είσαι μπερδεμένος νομίζει πως πεθαίνεις από αγάπη αλλά τελικά τα περισσότερα ήταν συνήθεια....
αγάπη τι δύσκολο πράγμα...:laugh::love:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Θυμός; Ίσως, κάπως έτσι.
Συνήθως όταν ξέρεις ότι αν πας να κάνεις κάτι που δεν θα οδηγήσει πουθενά και το μόνο που θα πετύχεις είναι να καταστρέψεις κάτι καλύτερο που έχεις, ασυνείδητα νιώθεις έναν θυμό, του τύπου "Μα καλά; Τι είναι αυτά που σκέφτεσαι τώρα; Προτιμάς να χαλάσεις κάτι καλό και στο τέλος να μην πετύχεις αυτό που είχες στο μυαλό σου αλλά και να διαλύσεις το άλλο; Απόρω και που το έβαλες στο μυαλό σου κάτι τέτοιο!!"
Στην περίπτωση δε που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση και γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν θα τραβήξει ή δεν τραβάει από την αρχή, αλλά ζεις με όνειρα και οφθαλμαπάτες ότι θα αλλάξει ο άλλος, τότε ο ίδιος σκάβεις τον λάκκο μόνος σου και πέφτεις μέσα.... με τα μούτρα. Και καλά να πάθεις, εφόσον ήξερες αλλά δεν έφευγες από την αρχή.
Το μόνο καλό που μπορείς να καταλάβεις από την κάθε σχέση και τα θετικά που μπορείς να διακρίνεις πλέον θα είναι όταν θα τα έχεις βρει με τον εαυτό σου ή όταν στην επόμενη σχέση θα καταλάβεις ποια λάθη δεν πρέπει να κάνεις και ποια καλά πρέπει να συνεχίσεις να έχεις.
Συμφωνω μαζι σου Κια και παντα στην γωνια μας περιμενει κατι καινουργιο και ισως μια μεγαλητερη αγαπη που εχουμε να παρουμε και να δωσουμε περισσοτερα απο την προηγουμενη........
-
Δεν ξερω αν ειναι μονο δικος μου φοβος αλλα φοβαμαι το μετα του "τα χαλασαμε" αυτο συνηδητοποιησα απο την τελευταια μου σχεση...οχι με την εννοια τον σκεφτομαι συνεχεια...αλλα με το ποτε θα ερθει το επομενο...ειναι φυσιολογικο ή ειναι θεμα ανασφαλειας?
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Δεν ξερω αν ειναι μονο δικος μου φοβος αλλα φοβαμαι το μετα του "τα χαλασαμε" αυτο συνηδητοποιησα απο την τελευταια μου σχεση...οχι με την εννοια τον σκεφτομαι συνεχεια...αλλα με το ποτε θα ερθει το επομενο...ειναι φυσιολογικο ή ειναι θεμα ανασφαλειας?
Ειναι μάλλον χαρακτηριστικό του ενδιάμεσου σταδίου... λίγο ανασφάλεια, λίγο το προχωράμε μπροστά αλλά αν το κάνω κ καλά... κλπ!!! :embarrest
Aυτό το χρονικό διάστημα πάντως είναι πολύ χρήσιμο κ σε βγάζει πιο σοφό αν το ζήσεις σωστά!!
Enjoy!!
-
Axx...με τοσα σκαμπανεβασματα το τελευταιο διαστημα σε διαπροσωπικες σχεσεις με βλεπω Σωκρατη version 2!:cry:τεσπα καποια στιγμη ισως γινει και ζητημα ρουτινας...
-
Σε πόσην ώρα περνάει??!!:nuts::blink::wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Ποιο;;; :weird:
-
Quote:
Originally Posted by
may
Ειναι μάλλον χαρακτηριστικό του ενδιάμεσου σταδίου... λίγο ανασφάλεια, λίγο το προχωράμε μπροστά αλλά αν το κάνω κ καλά... κλπ!!! :embarrest
Aυτό το χρονικό διάστημα πάντως είναι πολύ χρήσιμο κ σε βγάζει πιο σοφό αν το ζήσεις σωστά!!
Enjoy!!
Αυτό...:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Axx...με τοσα σκαμπανεβασματα το τελευταιο διαστημα σε διαπροσωπικες σχεσεις με βλεπω Σωκρατη version 2!:cry:τεσπα καποια στιγμη ισως γινει και ζητημα ρουτινας...
Θα συμφωνήσω μαζί σου (για τα σκαμπανεβάσματα στις διαπροσωπικές σχέσεις) αν και νομίζω ότι τις περισσότερες φορές ολο αυτό ξεκινάει απο μέσα μας. Ισως δεν ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε η πως να το δείξουμε στον άλλον αυτό, οπότε κάνουμε δυστυχισμένους τους άλλους και φυσικά τον ίδιο μας τον εαυτό.
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Αυτό...:cheesy:
Oπως μάθαμε στο σχολείο.... :nuts:ο χρόνος είναι σχετικός... :blink:
(υπάρχει ο αστρικός, ο γαλαξιακός.. κλπ.. :wacko:)
:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Σε ποση ωρα θελεις;;:toung::love:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Σε ποση ωρα θελεις;;:toung::love:
Και πολύ άργησε λέμε...άντε να χαθεί!!:embarrest:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Και πολύ άργησε λέμε...άντε να χαθεί!!:embarrest:toung:
Δεν φταιει το "αντιο" !! Η λαχταρα της επανασυνδεσης φταιει!!! Μπορεις λοιπον να φρικαρεις με την ησυχια σου!!:toung::toung::love:
-
Bρε ερχομαι εγω τωρα και ρωτω γιατι να λαχταραμε εμεις μια επανασυνδεση και οχι "το αλλο μας μισο?"Αχ αυτα τα μισα θα μας φανε την ζωη μας ολοκληρη....λοιπον εγω ειμαι ενα μισο ολοκληρο!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ!!
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Bρε ερχομαι εγω τωρα και ρωτω γιατι να λαχταραμε εμεις μια επανασυνδεση και οχι "το αλλο μας μισο?"Αχ αυτα τα μισα θα μας φανε την ζωη μας ολοκληρη....λοιπον εγω ειμαι ενα μισο ολοκληρο!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ!!
Ετσι παει το πραγμα!! Αν δεν ηθελες εσυ την επανασυνδεση θα την ηθελε ο αλλος!
Και με τι να καταπιανεσαι δηλαδη;:nuts::toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Και εγω τότε ειμαι ενα ολόκληρο και μισό......
Πως λέμε ενα #@!@ ΚΑΙ μισό?ΕΤΣΙ
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Θεωρώντας οτι είμαστε ολόκληροι ...(αλλιώς θα γεννιόμασταν σε δύο μισά:weird:)
Δεχόμενοι ότι οι σχέσεις ειναι απαραίτητες για όλους τους ανθρωπους καθώς όλοι έχουν ανάγκη απο συντροφικότητα...
Δεχόμενοι ότι κάτι έληξε γιατι για τον ένα ή και τους δύο δυσλειτουργούσε και δεν καλυπτε την παραπάνω ανάγκη όπως ηθελε/ηθελαν...
Θα πρεπε λογικά να καταπιανόμαστε με την σύναψη νέων σχέσεων που θα μας καλυψουν, γυρνώντας σελίδα στην ζωή μας.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Και εγω τότε ειμαι ενα ολόκληρο και μισό......
Πως λέμε ενα #@!@ ΚΑΙ μισό?ΕΤΣΙ
Στην ...εφορία το δήλωσες αυτό? :nuts:
καλά το δεύτερο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Στην ...εφορία το δήλωσες αυτό? :nuts:
καλά το δεύτερο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! :laugh:
Σ' αυτην την περίπτωση το πράγμα αλλάααααζει.Αν με ψαξει....λέμε τωρα...
ε, τοτε προτιμώ να ειμαι πολλα μικρά κομματάκια.Δεν μπορεί ολο και κάποιο θα της ξεφύγει της ρημάδας.........:w00t:
-
Προτείνω να προχωρήσουμε τις ζωές μας στις ζωές μας... :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Σ' αυτην την περίπτωση το πράγμα αλλάααααζει.Αν με ψαξει....λέμε τωρα...
ε, τοτε προτιμώ να ειμαι πολλα μικρά κομματάκια.Δεν μπορεί ολο και κάποιο θα της ξεφύγει της ρημάδας.........:w00t:
Τ θεμα ειναι να μην σου ξεφυγει εσενα κανενα κομματακι και ψαχνεσαι μετα!!! Πως θα προχωρησεις στην ζωη σου [οπως λεει και η May] αν εισαι λειψη;;:toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Τ θεμα ειναι να μην σου ξεφυγει εσενα κανενα κομματακι και ψαχνεσαι μετα!!! Πως θα προχωρησεις στην ζωη σου [οπως λεει και η May] αν εισαι λειψη;;:toung::toung:
Ξεφεύγεις απ' τα δύσκολα και επανασυντάσεσαι μετά!:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Ξεφεύγεις απ' τα δύσκολα και επανασυντάσεσαι μετά!:toung:
Σωστό!! :cheesy: κ ότι σου λείπει σου το προσθέτει ο επόμενος!!! :embarrest
Aλλά μην το βλέπεις υποτιμητικά, γιατί κ εσύ θα προσθέσεις κομμάτι σου στον άλλον εκεί, που του λείπει. Aυτό το τελευταίο δεν είναι πολύ.... γλυκό;; :embarrest:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
may
Σωστό!! :cheesy: κ ότι σου λείπει σου το προσθέτει ο επόμενος!!! :embarrest
Aλλά μην το βλέπεις υποτιμητικά, γιατί κ εσύ θα προσθέσεις κομμάτι σου στον άλλον εκεί, που του λείπει. Aυτό το τελευταίο δεν είναι πολύ.... γλυκό;; :embarrest:embarrest
:blush::blush:
Αρκει να μην γινει κανενα ... ανατομικο λαθος!!!
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
:blush::blush:
Αρκει να μην γινει κανενα ... ανατομικο λαθος!!!
Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο καυστικό από μια Παρθένο.... :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
may
Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο καυστικό από μια Παρθένο.... :toung:
:embarrest:embarrest:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
:embarrest:embarrest:embarrest
:clapping:
-
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα....γιατί βλέπω ότι είμαστε πολλοί που περνάμε αυτό το λούκι. Έχασα και εγω την γη κάτω από τα πόδια μου, για μέρες δεν μπορούσα να λειτουργήσω καθόλου. ¶λλωτε τα έβαζα με τον εαυτό μου...και άλλωτε με ...εκείνον. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο νιώθω ότι, ό,τι ήταν να παρω το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα. Πρέπει να προχωρήσω ...... σοφότερη.... και με διάθεση να κοινηγήσω το καλό μου. ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΩ ΠΟΤΕ! ....Καλή Τύχη σε όλους εμάς που βιώσαμε αυτόν τον ...ακροτηριασμό.
-
Καταπληκτικό άρθρο, μπράβο στην κα Κάντζιου...Ναί είναι θέμα για πολλούς σας εμάς, που έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα του ρομαντισμού και της τελειότητας. Εύστοχα τονίζεται η ανασφάλειά μας και η πικρή γεύση της απόρριψης..ειδικά όταν ξέρεις ότι έδωσες τα πάντα και σε σένα έμεινε ένα τεράστιο κενό με ένα άκριβό γιατί. Το βιώνω ακόμα και τώρα δεν έχει τελείώσει ακόμα αλλά έρχεται...Πόσο λυπάμαι..αλλά και συγχρόνως χαίρομαι γιατί το μάθημα που πήρα και παιρνω ακόμα με κάνει πιο δυνατή, μόνο που το κατάλαβα αργά και έχασα χρόνο...αλλά κι αυτό καλύπτεται ευτυχώς για μένα. Εύχομαι μαζί με μένα και σέ όλους που αυτή τη στιγμή προσπαθούν να επιτύχουμε..το καλύτερο για τους εαυτούς μας, έστω και αν μας πήρε λίγο περισσότερο....!
-
Μια πληγή που πρέπει να κλείσει..ένα κενό..
κι ένας πόνος στη καρδιά..
Είναι φορές που πιστεύεις ότι δεν θα περάσει
ποτέ..όλα περνάνε όμως..έτσι λένε τουλάχιστον...
Υπέροχο το άρθρο.
-
Το παράξενο είναι ότι τις πιο πολλές φορές όπως σου περιγράφουν την κατάσταση οι απ' έξω, έτσι είναι, αλλά για σένα την/τον ερωτοχτυπημένο φαίνονται ''όλα άδικα που χάνεται ένας μεγάλος έρωτας τζάμπα'' και θες επανασύνδεση δια καώς! Και που να ξερες....
-
είμαι καινούργιο μέλος.. δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση σας απο την αρχή, όμως θα ήθελα να αναφέρω πως το ποιο δύσκολο κομμάτι είναι να πως ο ανθρώπος που έφυγε είναι ο άνθρωπος της ζωής σου... αυτός που πάντα έψαχνες........ εκεί αναρωτίεμαι τι μπορείσ να κανείς.........
-
Quote:
Originally Posted by
nalia3
είμαι καινούργιο μέλος.. δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση σας απο την αρχή, όμως θα ήθελα να αναφέρω πως το ποιο δύσκολο κομμάτι είναι να πως ο ανθρώπος που έφυγε είναι ο άνθρωπος της ζωής σου... αυτός που πάντα έψαχνες........ εκεί αναρωτίεμαι τι μπορείσ να κανείς.........
Απλώς βρίσκεις άλλον, αργά ή γρήγορα....:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Απλώς βρίσκεις άλλον, αργά ή γρήγορα....:bigsmile:
...βγάζοντας από μέσα σου τα πρότυπα και τις συνήθειες της προηγούμενης σχέσης. Που είναι περισσότερο επίκτητα και όχι εγγενή. Δηλαδή έχουν δημιουργηθεί σε σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ακριβώς όπως σε σχέση με κάποιον άλλον θα είχαν δημιουργηθεί διαφορετικά.
Τώρα μιλάω και εγώ που έχω τέτοια υπογραφή. Τεσπα... :cheesy:
-
Eνας χωρισμος πρεπει να ειναι ξεκαθαρος,ενα τελος.Χωρις ψευτικες ελπιδες και διαστρεβλωσεις,για να μπορεσει να υπαρξει μια καινουργια αρχη,το πως θα τα καταφερεις...δωσε χρονο στον εαυτο σου και ο επομενος μεγαλος ερωτας θα ερθει...ο ατιμος!:love::love::love:
-
αυτο ελπίζω........:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
nalia3
αυτο ελπίζω........:embarrest
... και σου το εύχομαι ολόψυχα...
-
Να είσαι καλά Blackorwhat γέλασα πολύ! με την υπογραφή!..... ΄Σόρρυ δεν το έπιασα από την αρχή χα χα!:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::love:
-
Quote:
Originally Posted by
nalia3
πως ο ανθρώπος που έφυγε είναι ο άνθρωπος της ζωής σου... αυτός που πάντα έψαχνες........ εκεί αναρωτίεμαι τι μπορείσ να κανείς.........
Ήταν όμως?? μήπως σ έκανε εκείνος να το πιστεύεις??
ο άνθρωπος της ζωής μας, όταν τον συναντήσουμε,
δεν φεύγει..δεν χάνεται..είναι δίπλα μας. Και μένει δίπλα μας.
Όχι με λόγια...
Έχω απογοητευτεί απο ανθρώπους που με λόγια σε
κάνουν να πιστεύεις ότι είναι αυτό που πάντα έψαχνες.
Και είναι πολύ ευκολο να το κάνουν. Πίστεψέ με.
Αν τους έχεις ανοίξει τη καρδιά σου ξέρουν ακριβώς
που θα χτυπήσουν.
Όμως σίγουρα ο άνθρωπος της ζωής μας υπάρχει
κάπου και μας περιμένει.
Σε πέρνει αγκαλιά και σε σηκώνει ψηλά..σ έχει πάντα εκεί
και προσέχει πολύ να μη πέσεις....
-
Quote:
Originally Posted by
ΜΙΚΡΟ
Ήταν όμως?? μήπως σ έκανε εκείνος να το πιστεύεις??
ο άνθρωπος της ζωής μας, όταν τον συναντήσουμε,
δεν φεύγει..δεν χάνεται..είναι δίπλα μας. Και μένει δίπλα μας.
Όχι με λόγια...
Έχω απογοητευτεί απο ανθρώπους που με λόγια σε
κάνουν να πιστεύεις ότι είναι αυτό που πάντα έψαχνες.
Και είναι πολύ ευκολο να το κάνουν. Πίστεψέ με.
Αν τους έχεις ανοίξει τη καρδιά σου ξέρουν ακριβώς
που θα χτυπήσουν.
Όμως σίγουρα ο άνθρωπος της ζωής μας υπάρχει
κάπου και μας περιμένει.
Σε πέρνει αγκαλιά και σε σηκώνει ψηλά..σ έχει πάντα εκεί
και προσέχει πολύ να μη πέσεις....
Ναι, και εκεί που έχεις χαλαρώσει και είναι το μυαλό σου αλλού, να, σε ρίχνει κάτω και σκας σαν καρπούζι (μέρες καλοκαιριού που είναι) και σου δίνει την ευκαιρία να αυτοεξελιχθείς μέσα από μια αυτοεμπειρία αυτοεπώδυνης πραγματικότητας :toung: