-
Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
γεια σας παιδιά! φαίνεται πολύ καλός αυτός ο τρόπος,αλλά έχω την ίδια απορία με το Κορινακι, δηλαδή πως στο καλό τα βάζουμε τα χαρτιά και βγαίνουν 3 σειρές από 7 χαρτιά, αφού φάζουμε μετά πάνω δεξιά, πάνω αριστερά κλπ. Αν μπορεί κάποιος ας κάνει ένα σχεδιάγραμμα με αριθμούς ή κάτι παρόμοιο.. Ευχαριστώ πολύ!!
-
κανεις σταυρο 1,2,3,4 δηλαδη πανω κατω δεξια αριστερα μετα μετα κανεις χειαστι οπωσ το χ και προχωρας.
-
Quote:
Originally Posted by
CTT
Καλημέρα σας,
Θα σας πω και εγω έναν αποτελεσματικο τρόπο ριξίματος χαρτιών, μόνο για ερωτευμένους.
Είναι αποτελεσματικός, είκοσι χρόνια που τα ρίχνω έτσι … πάντα βγαίνουν και πολύ γρήγορα.
Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ
ΣΠΑΘΙΑ
Α = σχέση – γάμος
2 = κρεβάτι ή βραδινή ώρα
3 = δρόμος
4 = σπίτι – προσωπικός χώρος
6 = αναστάτωση – ξεσήκωμα
7 = σύντομα – φτασμένα
8 = ψυχή
9 = σκέψη
ΚΟΥΠΕΣ
Α = έρωτας
2 = κρεβάτι ή βραδινή ώρα
3 = δρόμος
4 = σπίτι – προσωπικός χώρος
6 = αναστάτωση – ξεσήκωμα
7 = σύντομα – φτασμένα
8 = ψυχή
9 = σκέψη
ΚΑΡΩ
Α = χαρτί – υπόθεση που μας ενδιαφέρει - επάγγελμα
10 = χρήματα
ΜΠΑΣΑΤΟΥΝΙΑ
Α = χωρισμός
2 = στεναχώρια (μαζί με άλλο 2 = αρρώστια), αδιαθεσία
10 = λόγια στεναχωρημένα – καυγάς
πριν προχωρήσω στις φιγούρες θα ήθελα να πω ότι επειδή τα χαρτιά είναι μονο αισθηματικής σημασίας… τα κύρια χρώματα είναι τα σπαθιά και οι κούπες.
Αν το άτομο που μας ενδιαφέρει είναι πιο σκούρο από εμάς, τότε τα δικά του χαρτιά είναι τα σπαθιά και τα χαρτιά του ενδιαφερόμενου είναι οι κούπες.
Το ίδιο αντίστοιχα είναι και οι φιγούρες.
Π.χ. αν ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα και ανοιχτόχρωμη τότε η Q κούπα είναι το κατάλληλο χαρτί.
Και για το άτομο που μας ενδιαφέρει θα χρησιμοποιήσουμε το Κ σπαθί.
ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ.
Q καρό = μία ξανθιά γυναίκα, μεγάλης ηλικίας συνήθως μπορεί και η μητέρα (ανάλογα που θα πέσει)
Q σπαθί = καστανή σκούρα γυναίκα (αν η ενδιαφερόμενη είναι σκούρα καστανή, αντιπροσωπεύει εκείνη – αν είναι ανοιχτή τότε αντιπροσωπεύει μία φίλη και ανάλογα που θα πέσει μπορεί να είναι μία αντίζηλος).
Q κούπα = ανοιχτή καστανή γυναίκα ( ανάλογα με την ενδιαφερόμενη ισχύει ότι και για την Q σπαθί)
Q μπαστούνι = Γυναίκα κακοπροαίρετη, η μαυροφορεμένη (ανάλογα με τον τρόπο που θα πέσει)
Κ καρό = μεγάλο σε ηλικία άτομο, συνήθως ασπρομάλλης, μπορεί και ο πατέρας.
Κ σπαθί = ισχύει το αντίστοιχο με το Q σπαθί
Κ κούπα = ισχύει το αντίστοιχο με το Q κούπα
Κ μπαστούνι = μελαχρινό άτομο μεγάλης ηλικίας.
J καρό = νεαρό ανοιχτόχρωμο άτομο
J σπαθί = νεαρό καστανό σκούρο άτομο
J κούπα = νεαρό καστανό ανοιχτό άτομο
J μπαστούνι = νεαρό σκούρο άτομο
ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΊΝΑΙ 34.
Q ή Κ μαζί με J = γυναίκα ή άντρας με παιδί.
ΤΡΟΠΟΣ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ
Ανακατεύει ο ενδιαφερόμενος τα χαρτιά και σκέφτεται το άτομο που τον ενδιαφέρει.
Κόβει στα 3 .
Παίρνουμε την μεσαία σειρά και την βάζουμε πάνω στην 3η και μετά όλα μαζί στην 1η.
Μετά ξανακόβει στα 2 και βάζουμε την δεύτερη σειρά πάνω στην πρώτη.
Αν βλέπουμε τα χαρτιά κάποιου άλλου και όχι τα δικά μας τότε όπως παίρνουμε τα χαρτιά για να τα ρίξουμε τα γυρνάμε προς τα εμάς (ελπίζω να το καταλαβαίνετε αυτό).
Υποθέτουμε ότι ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα ανοιχτού χρώματος και ενδιαφέρεται για κάποιον πιο σκούρο
Στο κέντρο βάζουμε το 8 κούπα.
Ρίχνουμε μετά ένα από πάνω και ένα από κάτω
Ένα αριστερά και ένα δεξιά
Μετά ένα πάνω αριστερά και ένα κάτω δεξιά
Ένα πάνω δεξιά και ένα κάτω αριστερά
Κάνουμε το ίδιο ώστε να έχουμε τρεις σειρές από 7 χαρτιά.
Η ερμηνεία γίνεται με συνδιασμό χιαστί, σειρά και πάνω κάτω.
(αν έχετε κάποια απορία ρωτήστε).
πως επιλεγω τα 34 χαρτια,στην τυχη?κ πωσ ειναι δυνατον να σχηματιστουν οι τρεις σειρεσ των 7 φυλλων.μπορεις να στειλεις σχεδιαγραμμα?
-
ρε παιδιά, ας απαντήσει κάποιος σε μερικές απο τις απορίες που διάβασα, να συννενοηθούμε τέλος πάντων.
Καταρχάς το 8 (ψυχή), σίγουρα πρέπει να το βγάλω πρίν τα ανακατέψω;
Επίσης όλα τα χαρτία που είναι σπαθιά αφορούν εμένα (καθ΄ότι μελαχρινή) και όοοοολες οι κούπες για τον ενδιαφερόμενο (που είναι ανοιχτόχρωμος).
Τελευταία ερώτηση μην σας κουράσω...γιατί αφού κόψω τρεις φορές μετά πρέπει να κόψω στα δύο και να βάλω τη δεύτερη σειρά πάνω στη πρώτη;;; Είναι σαν να τα κόβω και απλά να τα ξαναβάζω στη θέση τους, σωστά;;;
Ας μας πει κάποιος που ξέρει (όπως βλέπετε καίγομαι να μάθω σύντομα το ρημαδομέλλον μου...)
-
συνήθως απο γνωστές που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ρίξημο κούπα είναι τα δικά σου σπαθί το πρόσωπο ας είσαι μελαχρινή
εγώ προσωπικά αυτόν τον τρόπο δεν τον κατάλαβα ποτέ
προτημώ όλα τα χαρτια
-
Quote:
Originally Posted by
natassa9
ρε παιδιά, ας απαντήσει κάποιος σε μερικές απο τις απορίες που διάβασα, να συννενοηθούμε τέλος πάντων.
Καταρχάς το 8 (ψυχή), σίγουρα πρέπει να το βγάλω πρίν τα ανακατέψω;
Επίσης όλα τα χαρτία που είναι σπαθιά αφορούν εμένα (καθ΄ότι μελαχρινή) και όοοοολες οι κούπες για τον ενδιαφερόμενο (που είναι ανοιχτόχρωμος).
Τελευταία ερώτηση μην σας κουράσω...γιατί αφού κόψω τρεις φορές μετά πρέπει να κόψω στα δύο και να βάλω τη δεύτερη σειρά πάνω στη πρώτη;;; Είναι σαν να τα κόβω και απλά να τα ξαναβάζω στη θέση τους, σωστά;;;
Ας μας πει κάποιος που ξέρει (όπως βλέπετε καίγομαι να μάθω σύντομα το ρημαδομέλλον μου...)
καλά το πας κοριτσάκιμου!!!!!!
το 8 το αφήνεις έξω..αφού είσαι μελαχροινή τα δικά σου είναι τα σπαθάτα καιτου καλού σου τα κούπα..
τα ανακατεύεις και τα κόβεις μ'αυτόν τον τρόπο γιατί η μάντισσα που τα επιννόησε έτσι ήθελε..
αν τώρα βάλεις το 8 στη μέση και πάνω κάτω αριστερά δεξιά από το 8 ό,τι φύλλο πέσει έχεις έναν σταυρό..σωστά?
κοιτάζοντας τον σταυρό βάζεις ένα πάνω αριστερά ένα κάτω δεξιά ένα πάνω δεξιά κι ένα κάτω αριστερά...τώρα έχεις τρεις σειρές από τρία φύλλα..σωστά?συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο σταματάς όταν έχεις τρεις σειρές από φύλλα...
σπαρμένα με ρόδα όχι ριμαδομέλλον ζουζούνα...καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!!!!!!!!:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
το 8 το αφήνεις έξω..αφού είσαι μελαχροινή τα δικά σου είναι τα σπαθάτα καιτου καλού σου τα κούπα..
τα ανακατεύεις και τα κόβεις μ'αυτόν τον τρόπο γιατί η μάντισσα που τα επιννόησε έτσι ήθελε..
αν τώρα βάλεις το 8 στη μέση και πάνω κάτω αριστερά δεξιά από το 8 ό,τι φύλλο πέσει έχεις έναν σταυρό..σωστά?
κοιτάζοντας τον σταυρό βάζεις ένα πάνω αριστερά ένα κάτω δεξιά ένα πάνω δεξιά κι ένα κάτω αριστερά...τώρα έχεις τρεις σειρές από τρία φύλλα..σωστά?συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο σταματάς όταν έχεις τρεις σειρές από επτά φύλλα...
σπαρμένα με ρόδα όχι ριμαδομέλλον ζουζούνα...καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!!!!!!!!:nuts:
έκανα μια διόρθωση γιατί ξέχασα το νούμερο 7 στα φύλλα (στην παραπάνω απάντηση)
-
και εγω και αυτος ειμαστε μελαχρινοι...τι χρησιμοποιω στη συγκεκριμενη περιπτωση?
-
Quote:
Originally Posted by
φανουλα
και εγω και αυτος ειμαστε μελαχρινοι...τι χρησιμοποιω στη συγκεκριμενη περιπτωση?
Μια καλή βαφή σε ανοιχτή απόχρωση :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
φανουλα
επιλέγεις ποιόν απ' τους δυο σας θα βάλεις κουπάτο...:bigsmile:
-
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 8 ΚΟΥΠΑ ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
κοιτάζοντας τον σταυρό βάζεις ένα πάνω αριστερά ένα κάτω δεξιά ένα πάνω δεξιά κι ένα κάτω αριστερά...τώρα έχεις τρεις σειρές από τρία φύλλα..σωστά?συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο σταματάς όταν έχεις τρεις σειρές από φύλλα...
σ΄ευχαριστώ πολύ, πολύ. Τώρα που το έκανα όπως το είπες λύθηκαν οι απορίες...βέβαια τα αποτελέσματα δεν καταφέρνω ακόμα να τα διαβάσω καλά, αλλά...ελπίζω στα καλύτερα. Φιλάκια πολλά και μ΄αρέσει που έχεις θετική οπτική. Συνέχισε έτσι....:bigsmile:
-
καλησπέρα σε όλους
διάβασα το θέμα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!
προσπαθώ ακόμα να το κατανοήσω.μπορεί κάποιος να με βοήθησει στην ερμηνεία ?
στο τελευταίο κομμάτι που βγάζουμε τετράδες ποια μπορει να ειναι η ερμηνεια οταν βγαίνει το 2 μου δίπλα στον ασσο σπαθί και το 3μου με το 3 του συντρόφου μου δηλαδή(2 κουπα 1 σπαθι 3 κουπα 3 σπαθι) και οταν βγαίνει 1 κούπα 2 σπαθί 1 σπαθί 2 κούπα?
ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την οποια βοήθεια σας
φιλιά
-
Quote:
Originally Posted by
KALIANA
καλησπέρα σε όλους
στο τελευταίο κομμάτι που βγάζουμε τετράδες ποια μπορει να ειναι η ερμηνεια οταν βγαίνει το 2 μου δίπλα στον ασσο σπαθί και το 3μου με το 3 του συντρόφου μου δηλαδή(2 κουπα 1 σπαθι 3 κουπα 3 σπαθι) και οταν βγαίνει 1 κούπα 2 σπαθί 1 σπαθί 2 κούπα?
φιλιά
μα δεν υπάρχει "τρίτο μέρος "με τετράδες σ'αυτόν τον τρόπο...διάβασε στην αρχή τον τρόπο ριξίματος...υποθέτω ότι μπερδεύτηκες με κάποιον άλλον τρόπο ριξίματος...όπως και να έχει μια χαρά ακούγονται!!!!!!!!!μέσα στην "καρδούλα" με το μωρό σου:love::love:!!!!!!!
-
[QUOTE=εφη ταδε-ταδε εφη;68193]μα δεν υπάρχει "τρίτο μέρος "με τετράδες σ'αυτόν τον τρόπο...διάβασε στην αρχή τον τρόπο ριξίματος...υποθέτω ότι μπερδεύτηκες με κάποιον άλλον τρόπο ριξίματος...όπως και να έχει μια χαρά ακούγονται!!!!!!!!!μέσα στην "καρδούλα" με το μωρό σου:love::love:!!!!!!!
ουπς! σορυ έχεις δίκιο μπερδεύτηκα με άλλο τρόπο:embarrest:embarrest
χίλια συγγνώμη!!! πάω τώρα να χαθώ στο καβούκι μου:embarrest
-
ego leo na mazeutume mia mera oooooli mazi k na mas ta dixi kapios...
-
ε μα θα τρελαθω! δεν μου βγαινουν αυτα που βρισκω!:cry::cry::cry::wacko:
-
παιδια κοβουμε τα χαρτια κ τις 3 φορες που τα ριχνουμε???κ αν ναι πως?οπως την πρωτη???που πηγε η CTT????
-
Ειναι δυνατον? υπαρχει? δηλ. ριχνουμε τα ταρω και βγαινει το μελλον? καφεδακι μηπωs τα λεει καλυτερα?
-
Μη μπερδεύεσαι!Το μέλλον ΜΟΝΟ των ερωτευμένων.Για αυτούς που δεν είναι ερωτευμένοι το μέλλον διαφαίνεται σκοτεινό(ή μπορείς να πεις πως δε φαίνεται καθόλου)
-
Quote:
Originally Posted by
MARGO38
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 8 ΚΟΥΠΑ ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Εγω το εχω τα λογια της κουπα(8 κουπα) για γαμο η σχεση(αν ειναι ορθιο) σε φιλη η γυναικα επιπολαια(καρο) η απο την οποια περιμενει υποστηριξη.
-
Quote:
Originally Posted by
KALIANA
καλησπέρα σε όλους
φιλιά
Προφανος τωρα που σου γραφω να εχει συμβει ηδη,αλλα!
Ως προς στην σχεση(αν υπαρχει) σκοπευεις συντομα να κανεις σε συναντηση μαζι του κατι σταθερο.
Σε περιπτωση που δεν υπαρχει βλεπω ενα ενδιαφερον συντνομα για σχεση σοβαρ με
αντρα(3 σπαθι).
-
ΣΕ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου!!!!
φιλιά πολλά:love:
-
sorry re paidia giati kai egw exw 33 xaria sta xeria mou kai oxi 34?
-
Καλησπερα ! Ειναι γιατι εχει ξεχαστει το 10 κουπα , που ειναι χαρα- χαρουμενα λογια .
-
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε! Θα ήθελα μια γνώμη...
'Οταν πέφτει ¶σσος καρό δίπλα ή απέναντι (χιαστί) απο κρεβάτι, πως το ερμηνευεται; Επίσης πως ερμηνεύεται το 10 καρό με κρεβάτι; Αυτοί οι 2 συνδυασμοί με έχουν μπερδέψει πολυ, και μου τυχαίνουν συχνά!
Επίσης, αν θεωρήσουμε ότι εγώ είμαι κούπα, στο δικο μου το ρίξημο (με 8 κούπα στη μέση) όπου πέφτει χαρτί σπαθί π.χ 6 σπαθί ή 4 σπαθί, είναι δικό μου ξεσήκωμα και το δικό μου σπίτι επείδη είναι δικό μου ρίξημο, ή του καλού μου επειδή τον αντιπροσωπεύει το σπαθί; Τέλος, ¶σσος μπαστούνι (χωρισμός) όταν πέσει ανάποδα τι σημαίνει; Εύχαριστω εκ των προταιρων!!!
-
Quote:
Originally Posted by
repose
Εγω το εχω τα λογια της κουπα(8 κουπα) για γαμο η σχεση(αν ειναι ορθιο) σε φιλη η γυναικα επιπολαια(καρο) η απο την οποια περιμενει υποστηριξη.
Αν διαβάσεις την ερμηνεία των χαρτιών του συγκεκριμένου ριξίματος θα δεις ότι είναι τελείως άλλο...:love:διάβασε την πρώτη σελίδα..:love:
Χρόνια ππππππππολλάάάάάάάάά!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
MARGO38
νομίζω πως κάποια μεγάλη γυναίκα (μητέρα σου ή μητέρα του) σε πιέζει για γάμο στην πρώτη περίπτωση ή σε θέλει για νυφούλα στη δεύτερη!!!!!!!!!!!!νομίζω:love:
-
Quote:
Originally Posted by
sugarzd
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε! Θα ήθελα μια γνώμη...
'Οταν πέφτει ¶σσος καρό δίπλα ή απέναντι (χιαστί) απο κρεβάτι, πως το ερμηνευεται; Επίσης πως ερμηνεύεται το 10 καρό με κρεβάτι; Αυτοί οι 2 συνδυασμοί με έχουν μπερδέψει πολυ, και μου τυχαίνουν συχνά!
Επίσης, αν θεωρήσουμε ότι εγώ είμαι κούπα, στο δικο μου το ρίξημο (με 8 κούπα στη μέση) όπου πέφτει χαρτί σπαθί π.χ 6 σπαθί ή 4 σπαθί, είναι δικό μου ξεσήκωμα και το δικό μου σπίτι επείδη είναι δικό μου ρίξημο, ή του καλού μου επειδή τον αντιπροσωπεύει το σπαθί; Τέλος, ¶σσος μπαστούνι (χωρισμός) όταν πέσει ανάποδα τι σημαίνει; Εύχαριστω εκ των προταιρων!!!
κάτι "παίζει" στη δουλειά σου νομίζω!!!!!!!!!!!!!κάποιος που σε θέλει και έχετε επαγγελματική συνεργασία ίσως...ο ¨Ασσος μπαστούνι ανάποδα δεν ξέρω...μήπως όχι τελειωμένος χωρισμός?έχει εξαφανιστεί και το κορίτσι που ξεκίνησε το θέμα!!!!!!!!φτου!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
κάτι "παίζει" στη δουλειά σου νομίζω!!!!!!!!!!!!!κάποιος που σε θέλει και έχετε επαγγελματική συνεργασία ίσως...ο ¨Ασσος μπαστούνι ανάποδα δεν ξέρω...μήπως όχι τελειωμένος χωρισμός?έχει εξαφανιστεί και το κορίτσι που ξεκίνησε το θέμα!!!!!!!!φτου!!!!!!
µ
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! :bigsmile: Για τον ¶σσο μπαστούνι αυτό που λες έχω καταλάβει και γω....χωρισμός που ίσως να μην είναι οριστικός. Όσο για το κρεβάτι μαζί με επάγγελμα/χρήματα δυστηχώς πέφτει στα δικά του χαρτιά!!!:cry: Όσο για τα χρώματα μπορεί κανείς να μου το διευκρινήσει ;;;;; Δηλαδή, στο ρίξημο του καλού μου οι κούπες αντιπροσωπεύουν εμένα και στο δικό μου ρίξημο τα σπαθιά εκέινον π.χ στο δικό του ρίξημο 9 σπαθί και 2 κούπα σημαίνει οτι σκέφτεται κρεβάτι μαζί μου ή γενικά κρεβάτι ;;;; Αχ CTT γιατί μας άφησες; Φτου και ξανα φτου!
-
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Αν διαβάσεις την ερμηνεία των χαρτιών του συγκεκριμένου ριξίματος θα δεις ότι είναι τελείως άλλο...:love:διάβασε την πρώτη σελίδα..:love:
Χρόνια ππππππππολλάάάάάάάάά!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
ειπα οτι εγω το εχω!
ο καθενας ξερει οπως ξερει τα χαρτια,κι εγω ξερω την δουλεια μου!
ευχαριστω!!
-
Quote:
Originally Posted by
repose
ειπα οτι εγω το εχω!
ο καθενας ξερει οπως ξερει τα χαρτια,κι εγω ξερω την δουλεια μου!
ευχαριστω!!
θα ήθελες να μας πεις τον δικό σου τρόπο?μάθε μας και τον δικό σου τρόπο!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
sugarzd
µ
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! :bigsmile: Για τον ¶σσο μπαστούνι αυτό που λες έχω καταλάβει και γω....χωρισμός που ίσως να μην είναι οριστικός. Όσο για το κρεβάτι μαζί με επάγγελμα/χρήματα δυστηχώς πέφτει στα δικά του χαρτιά!!!:cry: Όσο για τα χρώματα μπορεί κανείς να μου το διευκρινήσει ;;;;; Δηλαδή, στο ρίξημο του καλού μου οι κούπες αντιπροσωπεύουν εμένα και στο δικό μου ρίξημο τα σπαθιά εκέινον π.χ στο δικό του ρίξημο 9 σπαθί και 2 κούπα σημαίνει οτι σκέφτεται κρεβάτι μαζί μου ή γενικά κρεβάτι ;;;; Αχ CTT γιατί μας άφησες; Φτου και ξανα φτου!
το δικό σου σκέφτεται βέβαια!!!!τα σπαθιά δικά του οι κούπες δικά σου....άλλη μια φτου!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
θα ήθελες να μας πεις τον δικό σου τρόπο?μάθε μας και τον δικό σου τρόπο!!!!!!
Εφη ταδε - ταδε εφη, στην ενότητα Μαντικές τέχνες υπάρχει και το "Εύκολη χαρτομαντεία για ερωτευμένους". Είναι πολύ πιο απλός τρόπος απο αυτόν εδώ, αλλα καλό φαίνεται! Λιγότερο μπέρδεμα :wacko: ! Δυστηχώς όμως έχουν κλειδώσει το θέμα οπότε αν προκύψει καμία απορία...με αυτήν θα μείνουμε!!! :toung:
-
με ολα τα χαρτια ή καποια τα βγαζουμε?
-
στα σπαθια κ νστις κουπες εχεισ την ιδια ερμηνεια ..μηπως ειναι λαθος γιατι δεν το θυμαμαι ετσι,για δωσε μας τα φωτα σου
-
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΑΙΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ?
-
Quote:
Originally Posted by
mirloon
με ολα τα χαρτια ή καποια τα βγαζουμε?
τα λέει όόόλα στην αρχή..δεν τα βάζεις όλα τα χαρτιά..στα χαρτιά που σου λέει να κρατήσεις έχει ξεχάσει το 10 κούπα που σημαίνει χαρά..διάβασέ το απ την αρχή και θα δεις και τις ερμηνείες του κάθε φίλου:love::love:
-
κανονικά..όπως θα ανακάτευες κάθε τράπουλα..όχι όπως ο τέλειος χαρτοπαίκτης!!!!!!ξέρεις τώρα!!!:love::love:
Quote:
Originally Posted by
tromaras
DEN KATALABA PVS GINETAI TO ANAKATEMA AKRIBOS?
-
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να επισκεφτώ, κάποια/ον που να ξέρει καλά απο χαρτομαντεία. Δεν ξέρω όμως κανέναν.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ζητήσω δημοσίως κατι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να απευθυνθώ αλλού.
Γνωρίζει να μου συστήσει κάποιος που να εχει πάει σε κάποιον και να έχει μεινει ικανοποιημένος/η??