-
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Καλημέρα παιδιά, Κιεγω νέα είμαι εδω...Μαρακι διαβασα τα post σου αλλά δεν κρύβω ότι μπερδεύτηκα λίγο...Θα σου ήταν εύκολο να συγκεντρώσεις τα τρία στάδια σε ένα post για να τα καταλαβουμε καλύτερα ή σε βάζω σε σκοτούρες..Οσο για τα attachments ειδικα το πρωτο και το δευτερο δεν ανοιγουν με τπτ.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μαρια
-
Quote:
Originally Posted by pamaria
Καλημέρα παιδιά, Κιεγω νέα είμαι εδω...Μαρακι διαβασα τα post σου αλλά δεν κρύβω ότι μπερδεύτηκα λίγο...Θα σου ήταν εύκολο να συγκεντρώσεις τα τρία στάδια σε ένα post για να τα καταλαβουμε καλύτερα ή σε βάζω σε σκοτούρες..Οσο για τα attachments ειδικα το πρωτο και το δευτερο δεν ανοιγουν με τπτ.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μαρια
Αγαπητή pamaria, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις από την αρχή τις σελίδες. Ετσι θα τα δεις όλα με τη σειρά και ίσως να σου λυθούν απορίες, που άλλα μέλη μας έκαναν στο Μαράκι. :)
-
Quote:
Originally Posted by aria23
Γεια σε ολους! Εχω να κανω μια ερωτηση οσο αναφορα με την μαντεια και τις μαντικες τεχνες. Για καποιον αρχαριο οπως ειμαι εγω που θα ηθελε να ασχοληθει
με την χαρτομαντεια απλης τραπουλας, πως πρεπει να ξεκινησω για αρχη, καποιες συμβουλες...Ευχαριστω!
Η ταπεινη μου γνωμη ειναι καταρχην να αγορασεις μια απλη καινουργια τραπουλα!Φροντισε νατην χρησιμοποιεις μονο εσυ και μονο για αυτο το σκοπο.Η μεθοδος χαρτομαντειας που λεει το maraki 1975 ειναι απλη και την εχει εξηγησει αναλυτικα....
Απο οτι εχω προσεξει λυνει ολες τις αποριες που υπαρχουν....
Οταν τελειωσεις το ριξιμο καλο ειναι να βαζεις την τραπουλα σε ενα ψηλο ντουλαπι για να μην επηρεαζεται απο αλλες ενεργειες του σπιτιου.
Μην ριχνεις χαρτια οταν εισαι εκνευρισμενη η αναστατωμενη δεν προκειται να σε βοηθησουν!!!
Μην ριχνεις συνεχεια το ιδιο θεμα θα σε μπερδεψουν!!
Αν την σεβαστεις θα σε βοηθησει αν την καταχραστεις θα σε παραπλανησει!
maraki 1975 εχεις κανει καλη δουλεια μπραβο σου!!
-
Re: Μέθοδοι Χαρτομαντείας
γεια σου Μαρακι. Κανω εξασκηση στον τροπο ριξιματος που εδειξες.. Θα σε ενημερωσω για τα αποτελεσματα. ΠΟιος ειναι ο χρονικος οριζοντας που προβλεπουν? Φιλακια
-
καλημερα
αφου δεν έχεις ασχοληθεί γιατι να ασχοληθείς τωρα !!!!
λοιπον αν το θες πολύ όμως πάρε μια τράπουλα και προσπάθησε να επεξεγαστείς όλα τα χαρτιά έχοντας τις ερμηνείες δίπλα σου ...προσπάθησε να μπεις στο πνεύμα των ερμηνειών ...
αυτη ειναι η αρχη ...κάντο σαν παιχνίδι ,μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτα που μπορεί να ερμηνευσεις γιατί ως αρχάρια μπορεί να κάνεις λάθη!!!
και αν θες να τσεκάρεις τον εαυτό σου στις ερμηνείες ...γράψε σε ενα χαρτί (κράτα σημειωσεις δηλαδή) για αυτα που βγαίνουν κατα το στρώσιμο και προσπάθησε να δεις πως συνδέονται με την πραγματικότητα!!!
αυτα απο μένα !!!
-
Re: Μέθοδοι Χαρτομαντείας
Quote:
Originally Posted by ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
γεια σου Μαρακι. Κανω εξασκηση στον τροπο ριξιματος που εδειξες.. Θα σε ενημερωσω για τα αποτελεσματα. ΠΟιος ειναι ο χρονικος οριζοντας που προβλεπουν? Φιλακια
θα σου πω την άλήθεια οτι συνηθως το ρίξιμο εχει μια χρονική διάρκεια 6 μηνών , εμένα όμως μου έχουν βγεί και πράγματα που έγιναν δυο χρόνια μετα ...όταν ειναι να βγεί κάτι έντονο βγαίνει συνέχεια ...αλλά όπως έλεγε και η φίλη μου και μια φορά να βγεί κάτι αν ειναι καθαρό (καθαρή ερμηνεία χωρίς αμφιβολίες) θα βγεί κάποτε...
φιλάκια !
-
Quote:
Originally Posted by Pisces girl
Καλημερα Μαρακι
Ειναι καποια χαρτια για τα οποια δεν βρισκω τη σημασια τους οταν δεν ειναι δικα μας
αυτα ειναι
2 καρο, 2 σπαθι
5 καρο, 5 σπαθι
6 κουπα
7 κουπα, 7 σπαθι
8 σπαθι
9 κουπα, 9 σπαθι
Φιλακια
Μαρακι
Παρολο που πηρα απο την αρχη ολο αυτο το site δεν βρηκα την ερμηνεια των παραπανω. Λιγη βοηθεια???
Ακομα μηπως θα ηταν καλυτερα να κανουμε ενα ακομα παραδειγμα στο σταδιο 1 πριν προχωρησουμε στο σταδιο 2? Εγω προσωπικα δεν ειμαι τοσο 'ανετη' με το σταδιο 1 ακομα...
Φιλακια
-
γιατι τετοια σιωπη ρε παιδια...
-
Quote:
Originally Posted by eyt
γιατι τετοια σιωπη ρε παιδια...
Το ιδιο θα ρωτουσα κι εγω
Μαρακι που είσαι?:love:
-
παει το Μαρακι επαθε υπερκοπωση και πηγε διακοπες:amuse:
-
Υπομονή κορίτσια!!!
Η ζωή δεν είναι μόνο τα χαρτιά... :)
-
Το χαρτί δεν μπορεί να περιμένει. Φορτίζεται αρνητικά και μετά δίνει λανθασμένες εντυπώσεις για επαΝΑΑΑΑΑσύνδεση Μήτσου Κατίνας και την μομφή την εισπράττει ο μάντης.
-
Quote:
Καλημερα Μαρακι
Ειναι καποια χαρτια για τα οποια δεν βρισκω τη σημασια τους οταν δεν ειναι δικα μας
αυτα ειναι
2 καρο, 2 σπαθι
5 καρο, 5 σπαθι
6 κουπα
7 κουπα, 7 σπαθι
8 σπαθι
9 κουπα, 9 σπαθι
Φιλακια
Μαράκι που εισαι? Σε χάσαμε! Το κοινό σου αυξάνετε! Έχω κι εγώ απορία για τις ερμηνίες στα παραπάνω χαρτιά. Ακόμα θα ήθελα αν μπορούσες να εξηγήσεις λίγο ακόμα τον τρόπο που διαβάζουμε το τρίτο στάδιο. Ευχαριστώ!
-
Μαρακι τι εγεινες ? εισαι καλα??
-
Μη μου αγχώνεστε!
Το καλοκαίρι ήρθε, το επιβεβαιώνει και ο Κος Μαντάς άλλωστε στο άρθρο του! Αφήστε λίγο το Μαράκι να χαλαρώσει! Χαλαραααααά!:toung:
-
παιδιά καλημέρα , λοιπον για να μην ανησυχείτε ...χαθηκα λιγάκι γιατί οι δουλειές αυξήθηκαν και ειμαι λιγάκι κουρασμένη καθημερινά ...δουλεύω σε ενα ιντερνετ καφε και λόγω τουρισμού οι θέσεις στον υπολογιστή ειναι τις περισσότερες φορές πιασμένες ...
αυτη ειναι ο λόγος που τωρα τελευταία και όσες φορές χάνομαι έχω δουλίτσα και δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτα που θέλω!!!
τα πρωινά που κάθομαι όταν ανοίγω το μαγαζί και ειναι χαλαρά κοιμάται το κεφάλι μου ακόμα και δεν ειναι εύκολα τα πράγματα ...
λοιπόν σήμερα θα κάνω την υπέρβαση και θα προσπαθήσω να ασχοληθώ πρωί ....ετοίμασα ενα δεύτερο παράδειγμα για το 1ο στάδιο ...
αλλά αυτη τη φορά θέλω κι εσείς να προσπαθήσετε να δώσετε μια ερμηνεία !!!
-
2 καρο, 2 σπαθι
5 καρο, 5 σπαθι
6 κουπα
7 κουπα, 7 σπαθι
8 σπαθι
9 κουπα, 9 σπαθι
λοιπόν ακούστε ...δεν δίνω σημασία σε όλα τα χαρτιά γιατί οι έννοιες τους εινια μηδαμινες τα χαρτιά αυτά που μου έχετε υποδείξει εκτός απο το 8 σπαθί που έχει και την σημασία του ρίσκου και παρέβλεψα μάλλον να το γράψω τα άλλα χαρτιά υιοθετούν την σημασία την αρχική του χρώματός τους ...τι σημαίνει αυτο?
τα καρό μας δηλώνουν τα οικονομικά , οι κούπες τα αισθηματικά , τα σπαθιά τα επαγγελματικά και τα μπαστούνια τα εμπόδια όλα αυτα δεν μια γενική σημασία ...δηλαδή βλέποντας ενα δύο καρό αν αυτο δεν ειναι κρεβάτι τότε η ερμηνεία σχετικά με τα δίπλα χαρτιά παίρνει μια χροια οικονομική ...
καταλάβατε?
-
Γεια σου Μαρακι!
Ευχαριστουμε για την διευκρινηση...
Περιμενω με αγνωια το δευτερο παραδειγμα...
Θα σου στειλω απαντηση αν και με το πρωτο σου παραδειγμα δεν μπορω να πω οτι τα πηγα και τοοοοοοοσο καλα...
Φιλακια
-
Μαράκι καλημέρα και απο μένα.Έχω μια ερώτηση για μια τετράδα 3μπαστούνι Ακαρο Ασπαθι Ακαρδιά τι σημαίνει;
-
Τα 3Α μου θυμιζουν οσπρια..:toung:
Θελει και φαντασια η...γευση...:bigsmile:
-
Γεια σου Μαράκι. Εάν εγώ είμαι κούπα και αυτλός που θέλω μπαστούνι, τα μπαστουνια - και στα τρια ριξιματα - τα ερμηνευω σαν τις έννοιες των χαρτιών που όπως είπες παρεμβάλονται και σημαίνουν πχ είτε πρωινή ειτε απογευματινή ώρα, είτε τη δουλειά?
-
Quote:
Originally Posted by ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
Γεια σου Μαράκι. Εάν εγώ είμαι κούπα και αυτλός που θέλω μπαστούνι, τα μπαστουνια - και στα τρια ριξιματα - τα ερμηνευω σαν τις έννοιες των χαρτιών που όπως είπες παρεμβάλονται και σημαίνουν πχ είτε πρωινή ειτε απογευματινή ώρα, είτε τη δουλειά?
όχι τη στιγμή που το μπαστούνι αντιπροσωπεύει αυτόν που σε ενδιαφέρει τότε τα μπαστούνια ειναι δικά του χαρτιά ...ομως το πρώτο στάδιο έχει να κάνει με μας οπότε για να ειναι τα μπαστούνια δικά του θα πρέπει να μας πέσει μέσα στα χαρτιά ...αν δεν πέσει η φιγούρα του τότε τα μπαστούνια έχουν τις έννοιες που παρεμβάλλονται αφού τα χαρτιά που έχουμε μπροστα μας μιλάνε για δικά μας θέματα ...κατάλαβες ?
ενω στο τρίτο στάδιο που κρατάμε και τη φιγούρα του ατόμου που μας ενδιαφέρει μέσα τότε εξαρτάται απο το που θα πέσει το χαρτι για να είμαστε σίγουροι οτι ανήκουν σε αυτόν ή ειναι τα λεγόμενα άσχετα χαρτιά ...
-
Quote:
Originally Posted by ΚΡΙΝΑΚΙ
Μαράκι καλημέρα και απο μένα.Έχω μια ερώτηση για μια τετράδα 3μπαστούνι Ακαρο Ασπαθι Ακαρδιά τι σημαίνει;
λοιπόν αυτα τα χαρτιά που μου αναφέρεις ειναι όλα σοβαρά ...για να κάνουμε ερμηνεία θα πρέπει να ξέρουμε αν οι Α (εκτός του καρό) ειναι ανάποδα ή όρθιοι και αν το 3 ειναι άσχετο χαρτί ή αντιπροσωπεύει το δρόμο κάποιου (τον δικό μας δρόμο ή ΄΄αλλου ατόμου )
-
Καλησπέρα οι Α (καρδιά και σπαθί) ήταν όρθιοι και το 3 μπαστούνι αντιπρωσοπεύει το δρόμο αυτού που με ενδιαφέρει.Ευχαριστώ προκαταβολικα:)
-
Quote:
Originally Posted by ΚΡΙΝΑΚΙ
Καλησπέρα οι Α (καρδιά και σπαθί) ήταν όρθιοι και το 3 μπαστούνι αντιπρωσοπεύει το δρόμο αυτού που με ενδιαφέρει.Ευχαριστώ προκαταβολικα:)
θα μπορούσα να σου πω οτι με αυτον τον άνθρωπο είσαι παντρεμένη αλλά αφού είσαι ελέυθερη αν έχετε σχέση μια πρόταση γάμου και μάλιστα με αγνά αισθήματα ειναι πιθανή ενω αν απλά σε ενδιαφέρει αυτος ο άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει μια σχέση πολύ καλή μαζί σου και μάλιστα με προοπτικές γάμου ....ο Α καρό ειναι η ανακοίνωση για αυτο σου εξηγώ οτι αυτά τα χαρτιά και περισσότερο αυτός ο συνδυασμός ειναι σοβαρός γιατί σημαίνει ή προταση γάμου ή πρόταση για σχέση ανάλογα αν είσαι σε σχέση ή όχι ...φυσικά μην ξεχνάς οτι τα χαρτιά τα βλέπουμε σε σύνολο στο στρώσιμο και δεν βγάζουμε συμπέρασμα απο μια τετράδα μόνο ...πρέπει να έχουμε συνολική εικόνα !!!
-
Attachment 56
Ξεκινάμε το δεύτερο παράδειγμα στο πρώτο στάδιο και έχω κάνει το πρώτο ρίξιμο μετα το ανακάτεμα ...θέλω να μου πείτε αν μπορείτε να το διαβάσετε για να συνεχίσω αλλιώς να το κάνω αλλιώς ...
-
α! ξέχασα να σας γράψω οτι εκείνα τα βελάκια δείχνουν που κοιτάνε οι φιγούρες !!!
-
Γειά σου Μαράκι ,
αν δεν σε πειράζει θα ήθελα να μου πεις τι σημαίνει το
Ντάμα κούπα (εγώ), Ασσος κούπα , Ασσος καρό, Ασσος Σπαθί
Όλα όρθια . Να σου πω πως δεν έχω σχέση αυτή τη στιγμή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων;)
-
Μαρκελίνο καλό μου φιλαράκι είπαμε και σε παραπάνω ποστ όχι εγώ εσύ αυτός. Μην το κάνουμε προσωπικό γιατί μετά θα έχει επιπτώσεις σε όλους που θέλουν απλά να παρακολουθήσουν. Το Μαράκι μας δεν είναι χαρτού και δεν έχει καμία διάθεση να γίνει :bigsmile:
-
Καλησπερα Μαρακι
Ειναι ενταξει το παραδειγμα σου. Ανοιγει αμεσως το file. Κανενα προβλημα
Φιλια
-
Quote:
Originally Posted by maraki_1975
για να ειναι τα μπαστούνια δικά του θα πρέπει να μας πέσει μέσα στα χαρτιά ...αν δεν πέσει η φιγούρα του τότε τα μπαστούνια έχουν τις έννοιες που παρεμβάλλονται αφού τα χαρτιά που έχουμε μπροστα μας μιλάνε για δικά μας θέματα ...κατάλαβες ?
Μαρακι
Οταν λες η φιγουρα του εννοεις μονο ο ρηγας 'η ειναι το ιδιο και αν πεσει ο Βαλες του???
:unsure:
-
Καλημέρα σε όλους.
Παρακολουθώ το θέμα και προσπάθησα πολύ να μπω στο πνεύμα της πρόβλεψης με την μέθοδο που παρουσιάζει η Μαρία (μπράβο Μαρία για την προσπάθεια).
Αν λάβουμε υπ'όψιν αυτό που από την αρχή λέει η Μαρία -δηλαδή να βλέπουμε την συνολική εικόνα των χαρτιών και όχι μεμονομένες τετράδες- τότε θα ήθελα να ρωτήσω την Μαρία, για το πρώτο παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση να θεωρήσουμε ότι πρόκειται για μία γυναίκα την οποία την απασχολεί κατά κύριο λόγο μια υπόθεση κληρονομιάς, που από την μία έχει οφέλη χρηματικά από την άλλη όμως στεναχώρια μια και έχει προηγηθεί δυσάρεστο γεγονός ώστε να υπάρξει η κληρονομιά?
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
-
Quote:
Μαρακι
Οταν λες η φιγουρα του εννοεις μονο ο ρηγας 'η ειναι το ιδιο και αν πεσει ο Βαλες του???
:unsure:
αφού ο Βαλές ειναι η "ψυχή" του Ρήγα μας και ο Βαλές σημαίνει οτι του ανήκουν τα χαρτιά απλά μη πέφτοντας ο Ρήγας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Βαλές ανήκει σε άντρα ή γυναίκα αλλά αυτο ειναι εύκολο να το δούμε απο τα υπόλοιπα χαρτιά ...
-
συγνώμη θα ήθελα να γράψω κάτι που θέλω να το ενστερνιστείτε ...δεν μπορούμε να κάνουμε (πρόβλεψη) ερμηνεία μεμονωμένα δεν γίνετε να καταλάβουμε κάτι απο μία τετράδα και εγω δεν μπορώ να σας λέω τι σημαίνει κάθε τετράδα απο αυτές που μου γράφεται γιατί δεν ειναι σωστό πραγματικά δεν βγαίνει άκρη έτσι ....
για αυτο μπαίνω στη διαδικασία να φτιάχνω παραδείγματα για να δείτε και να καταλάβετε πως λειτουργει το χαρτί και πώς κάνουμε τις ερμηνείες ...τα παραδείγματα θα σας βοηθήσουνε να μάθετε τα χαρτιά ....!!!
-
Quote:
αφού ο Βαλές ειναι η "ψυχή" του Ρήγα μας και ο Βαλές σημαίνει οτι του ανήκουν τα χαρτιά απλά μη πέφτοντας ο Ρήγας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Βαλές ανήκει σε άντρα ή γυναίκα αλλά αυτο ειναι εύκολο να το δούμε απο τα υπόλοιπα χαρτιά ...
Γεια σου Μαρακι
Οταν προσδιοριζουμε απο την αρχη οτι για παραδειγμα ο Ρηγας μας θα ειναι το καρο, οταν πεφτει Βαλες καρο δεν παει να πει οτι ειναι παντα του Ρηγα μας???
:wacko:
-
Μαρακι
Ποτε θα μας δωσεις την απαντηση στο παραδειγμα σου?
Ειμαι ετοιμη για να συγκρινω την ερμηνεια μου με την απαντηση σου...
Φιλακια
-
Quote:
συγνώμη θα ήθελα να γράψω κάτι που θέλω να το ενστερνιστείτε ...δεν μπορούμε να κάνουμε (πρόβλεψη) ερμηνεία μεμονωμένα δεν γίνετε να καταλάβουμε κάτι απο μία τετράδα και εγω δεν μπορώ να σας λέω τι σημαίνει κάθε τετράδα απο αυτές που μου γράφεται γιατί δεν ειναι σωστό πραγματικά δεν βγαίνει άκρη έτσι ....
για αυτο μπαίνω στη διαδικασία να φτιάχνω παραδείγματα για να δείτε και να καταλάβετε πως λειτουργει το χαρτί και πώς κάνουμε τις ερμηνείες ...τα παραδείγματα θα σας βοηθήσουνε να μάθετε τα χαρτιά ....!!!
Dell Piero Μαρκελίνο καλό μου φιλαράκι είπαμε και σε παραπάνω ποστ όχι εγώ εσύ αυτός. Μην το κάνουμε προσωπικό γιατί μετά θα έχει επιπτώσεις σε όλους που θέλουν απλά να παρακολουθήσουν. Το Μαράκι μας δεν είναι χαρτού και δεν έχει καμία διάθεση να γίνει
Δεν ε'ιχα σκοπό να προκαλέσω τέτοια αναστάτωση.
Ούτε φυσικά έχω σκοπό να γράφω εδώ τι μου βγαίνει στα χαρτιά και να περιμένω απάντηση η ερμηνεία.
Μια εξήγηση ήθελα α΄φού προηγουμένως είδα οτι άλλα μέλη έχουν πάρει κάποιες εξηγήσεις.
Επίσης γράφοντας αυτά δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν
Και φυσικά δεν υπονοώ τίποτα για τον τρόπο που χειρίζεται το Μαράκι το συγκεκριμένο θέμα.
Είναι λογικό να μην μπορεί να απαντήσει σε όλες μας.
Με συγχωρείτε για την αναστάτωση που προκάλεσα και ίσως τον εκνευρισμό σας
-
Mαρακι προσπαθησα να κανω την ερμηνεια στο παραδειγμα που εδωσες αλλα δεν μπορω να πω οτι εβγαλα καποιο συμπερασμα.Η ενδιαφερομενη ειναι η Νταμα σπαθι?Λογικα ναι.Εχεις βαλει οτι συνδεεται με καποιον Ρηγα καρο?Αν ναι αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η σχεση των Βαλεδων.Ο ενας ειναι η ψυχη της οι αλλοι ειναι λιγο ασχετοι.Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αυτη η γυναικα μπορει να εχει παιδι.Τελος παντων καλο θα ηταν να ξαναδωσεις η ιδια την ερμηνεια.
-
Quote:
Originally Posted by Markella78
Dell Piero Μαρκελίνο καλό μου φιλαράκι είπαμε και σε παραπάνω ποστ όχι εγώ εσύ αυτός. Μην το κάνουμε προσωπικό γιατί μετά θα έχει επιπτώσεις σε όλους που θέλουν απλά να παρακολουθήσουν. Το Μαράκι μας δεν είναι χαρτού και δεν έχει καμία διάθεση να γίνει
Δεν ε'ιχα σκοπό να προκαλέσω τέτοια αναστάτωση.
Ούτε φυσικά έχω σκοπό να γράφω εδώ τι μου βγαίνει στα χαρτιά και να περιμένω απάντηση η ερμηνεία.
Μια εξήγηση ήθελα α΄φού προηγουμένως είδα οτι άλλα μέλη έχουν πάρει κάποιες εξηγήσεις.
Επίσης γράφοντας αυτά δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν
Και φυσικά δεν υπονοώ τίποτα για τον τρόπο που χειρίζεται το Μαράκι το συγκεκριμένο θέμα.
Είναι λογικό να μην μπορεί να απαντήσει σε όλες μας.
Με συγχωρείτε για την αναστάτωση που προκάλεσα και ίσως τον εκνευρισμό σας
καλημέρα δεν προκαλεσες εκνευρισμό αλλά εγω θέλω να σας μεταδώσω κάτι για να καταλάβετε και να ρίχνετε μόνοι σας τα χαρτιά ...
δεν κάνω εξαιρέσεις αλλά δεν οφελεί σε τίποτα πίστεψε με μια μεμονωμένη ερμηνεία γιατί εφόσον δεν έχουμε το σύνολο μπορεί η ερμηνεία σε αυτη τη μεμονωμένη τετράδα να ειναι λάθος γιατί πολύ εύκολα κάτι άλλο που ειναι απο κάτω σε άλλα τετράδα να ανατρέπει όλη την προηγούμενη ερμηνεία....
η τετράδα που λες σημαίνει μια πρόταση για μια σχέση με καλές προοπτικές αλλα απο μόνη της η τετράδα δεν μας λέει τίποτα πρέπει κάπου μέσα στο σύνολο να υπάρχει μια φιγούρα ...αντρική για να βεβαιωθούμε γιατί αλλιως θα υπάρχει κάτι οικονομικό -επαγγελματικό στην υπόθεση!!!
-
Attachment 57
αυτη ειναι η συνέχεια του πρώτου σταδίου , η δεύτερη φορά που στρώνουμε τα χαρτιά αυτά που είχαμε απο το πρώτο στρώσιμο...