-
Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Σε σώζει ο ωροσκόπος!Καλάααα παιδιάααααααααααααααααα!:to ung:
Αν δεν είχα το ηλιακό μου ζώδιο, που είναι θετικό, αισιόδοξο και πάνω απ' όλα καλόοοοοοοοοοοο, να δίνει στον ωροσκόπο μου μυξομάντηλα;;;; Τί θα γινόταν;;;; Θα' χα πήξει... :sick: Ααααααχ... όπως και να το κάνουμε, εμείς είμαστε τα καλύτερα... :wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αν δεν είχα το ηλιακό μου ζώδιο, που είναι θετικό, αισιόδοξο και πάνω απ' όλα καλόοοοοοοοοοοο, να δίνει στον ωροσκόπο μου μυξομάντηλα;;;; Τί θα γινόταν;;;; Θα' χα πήξει... :sick: Ααααααχ... όπως και να το κάνουμε, εμείς είμαστε τα καλύτερα... :wacko:
Ναι έτσι σας είπαν για να μην κλάψετε :cry: :cry: :cry: και πλημμυρίσουμε οι υπόλοιποι!
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μα πώς με καταλαβαίνεις. Αντε να βλέπω την πιστωτική και γρήγορααααααα!:laugh: :laugh:
Και εγώ τους αγαπώ τους ταύρους, τουλάχιστον όσους ξέρω. Αλλά το θηλυκό του ταύρου είναι αγελάδα, όχι ταυρίνα!:love:
Αρα ο ωροσκόπος της roadrunner είναι αγελάδα!:embarrest
Kiarra τώρα που τα βρήκαμε επιτέλους να σε ρωτήσω κάτι?
Είσαι η Θεία Δίκη.....................ή ...............η Θεία απο το Σικάγο?:laugh: :laugh: :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μοσχαράκι για την ακρίβεια!:laugh: Ειμαι μικρό ακόμα!:embarrest
Λυπάμαι αλλά οι Καρκίνοι στέλνουν ευχαριστίες μετά φαγητού!Να στείλω ένα κοκκινιστό,ένα ρεβανί χμμμ μία πανακότα ίσως;;;
Καζαν ντιπί να θυμηθώ και τις ρίζες μου!
Οκ διόρθωση, μοσχαράκι!:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Είσαι η Θεία Δίκη.....................ή ...............η Θεία απο το Σικάγο?:laugh: :laugh: :laugh:
η Θεία Δίκη σκέτο!:mad:
γυρεύοντας πας να χάσουμε αυτά που βρήκαμε!!!!!:wacko: :wacko: :wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Καταρχήν πως τολμάς και σφηνώνεσαι σε συζήτηση μεταξύ αιγίκερου και ταύρου.Τέλος πάντων είμαι ψυχάρα και σε συγχωρω.Ελπίζω να το εκτιμάς αυτό.
Πέραν τούτου νομίζω οτι έχει μια βάση αυτό που λες ,πράγματιο οι Τοξότες είναι ψυχάρες.
Μετα απο αυτα και αφου προκαταβολικα έχω δεχθεί την συγνώμη σου σε διαβεβαιώνω οτι είσαι καλο καρίτσι και θα προχωρησεις στην ζωή σου
Δείξε την αγάπη σου στα ΄ζώδια της γης και ο θεός θα σε ανταμέιψει:bigsmile:
Πρώτα απ' όλα, ένα λεπτό να βάλω τον ωροσκόπο μου να κλαψουριστεί... :cry: :cry: :cry:
Γιώργο :cry: , εκ μέρους του ωροσκόπου μου, δηλώνω πως τον πλήγωσες σε πλείστο βαθμό... :cry: :cry: ... Αλλά τέλος πάντων, επειδή το ηλιακό μου μιλά αυτή τη στιγμή, άντε πάμε παρακάτω! :w00t:
Εγώ την αγάπη μου τη δείχνω παντού, σε όλους! Εχω περίσσευμα και όπου βρίσκω διέξοδο αμολάω αγάπη και όποιον πάρει ο χάρος!!! :nuts: :nuts:
Επίσης, εκ μέρους της εξηρμένης μου Σελήνης στον Ταύρο και του εξηρμένου μου ¶ρη στον Αιγόκερω... δηλώνω συμπαράσταση στα γήινα. (τέρμα διαγγέλματος)
-
KiaRRA:καζάν ντιπί it is!Έτσι μπράβο!Μην λεμε και ανακρίβειες!Τόσο δά βοοειδές να το κάνουμε αρκούδα;!:laugh: :toung:
drMaroulita:Σου είπα ότι μετά τα 35 θα γίνεις ΤΕΛΕΙΩΣ Καρκίνος;;;:laugh: ότι προλάβει να δωσει ο Τοξότης μέχρι τότε!:laugh:
-
Ένα πράγμα θα πω :offtopic::offtopic::offtopic:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Επίσης, εκ μέρους της εξηρμένης μου Σελήνης στον Ταύρο και του εξηρμένου μου ¶ρη στον Αιγόκερω... δηλώνω συμπαράσταση στα γήινα. (τέρμα διαγγέλματος)
Οφείλω να πω, πως μόλις απέκτησες ξανά γαλάζια αύρα και ελαφρύ κάρμα!
Α κια δωρεάν δικηγόρο αν χρειαστείς!:w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
drMaroulita:Σου είπα ότι μετά τα 35 θα γίνεις ΤΕΛΕΙΩΣ Καρκίνος;;;:laugh: ότι προλάβει να δωσει ο Τοξότης μέχρι τότε!:laugh:
Φωτεινή μου, καλό μου παιδί,
γιατί με πληγώνεις;;;; :cry: Το ξέρεις ότι μόνο γι' αυτό το λόγο κάθε μέρα κάνω τάμα να μη δουλέψει η αστρολογία πάνω μου;;;;; Μετράω χρόνια λέμεεεεεεεεεεεε!!!! :laugh: Μου έχει μείνει μια δεκαετία... ό,τι φάω, ό,τι πιω και ό,τι ό,τι ό,τι.... :embarrest :embarrest
kiaRRa: αυτό είναι δέσμευση....
-
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Εδώ της τα χάλασες!!!! Και γήινη (όχι εξω-γήινη) και νέα και όμορφη παρόλο που έχει ολόκληρό Κρόνο κυβερνήτη πάνω από την κεφάλα της :nuts:
Εγώ πάντως δηλώνω συμπαράσταση στα γήινα..... έχω τέσσερις, ζωή να χουνε, πλανήτες στον Κρι Κρι :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Εδώ της τα χάλασες!!!! Και γήινη (όχι εξω-γήινη) και νέα και όμορφη παρόλο που έχει ολόκληρό Κρόνο κυβερνήτη πάνω από την κεφάλα της :nuts:
Εγώ πάντως δηλώνω συμπαράσταση στα γήινα..... έχω τέσσερις, ζωή να χουνε, πλανήτες στον Κρι Κρι :toung:
kia μου κοιτα απέναντι από το παράθυρο σου! :love:
Το γήινο σου έστησε αδριάντα χρυσελεφάντινο!!!:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Είμαστε και γενναιόδοροι οι αιγόκεροι!
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Ευτυχώς έχω πάντα μαζί χαρτομάντηλα!Ιουλία θέλεις;;!!!
Ένας λόγος που δεν τα πάω καλά με τα ψάρια αντρες είναι η σχετικά με εμένα υπερβολικά παθητική και γκρινιάρικη φύση τους!Τουλαχιστον αυτών που έχω συναντησει εγώ!:bigsmile:
συμφωνω με τα παραπανω .αν και ειμαι ιχθυς οι ανδρες ειναι καλυτερα μακρυα.. κουραστηκα ατομα .ησυχα μεν αλλα δυσκολα δε..
-
Καλησπερα σε ολους!!
Βλεπω εχει πεσει ενα ελαφρυ "κραξιμο" για τα ολα τα ζωδια!! Εγω προσωπικα αποφευγω Κριους (πολυ "βαρβατιλα" και κακο...), Ταυρους (ειναι λιγουλακι "σπαγγοι"), Διδυμους (Με κουραζει η πολυλογια τους), Καρκινους (πρεπει να μοιαζεις στην μαμα τους, αλλιως... μεχρι και σιλικονη θα σε βαλουν να κανεις), Λεοντες (ειναι λιγο κολλημενοι με την "εικονα"), Παρθενους (γιατι δεν αντεχουν την ακαταστασια στο σπιτι μου), Ζυγους (γιατι ειναι αναβλητικοι σε σημειο αηδιας), Σκορπιους (δεν ξερουν τι θελουν και ζητουν και τα ρεστα απο πανω), Τοξοτες (γιατι μπορει να τον βλεπεις μια φορα την βδομαδα και αυτη μαζι με τους κολλητους του), Αιγοκερους (γιατι απλα ειμαι Υδροχοος και δεν ταιριαζουμε), Υδροχοους (μεγαλα "ψωνια" και ας το κρυβουν) και τελος τα Ψαρια (γιατι "ποιος αντεχει την κρεβατομουρμουρα?").
Οποτε ειτε ψαχνω τις εξαιρεσεις στον κανονα ειτε απλα τους αγαπαω με τα ελλατωματα τους (ιδιως αν εχουν το προτερημα να ανεχονται τα δικα μου υδροχοοικα ελλατωματα!).
Προς το παρον παντως χαιρομαι την ανεξαρτησια μου!!! :clapping:
Καλες γιορτες σε ολους!!
:xmas-smiley-032:
-
Quote:
Originally Posted by
ALEJANDRA
συμφωνω με τα παραπανω .αν και ειμαι ιχθυς οι ανδρες ειναι καλυτερα μακρυα.. κουραστηκα ατομα .ησυχα μεν αλλα δυσκολα δε..
Aααα γεια σου:clapping: :suspiciou
-
Quote:
Originally Posted by
Anastasy
Καλησπερα σε ολους!!
Βλεπω εχει πεσει ενα ελαφρυ "κραξιμο" για τα ολα τα ζωδια!! Εγω προσωπικα αποφευγω Κριους (πολυ "βαρβατιλα" και κακο...), Ταυρους (ειναι λιγουλακι "σπαγγοι"), Διδυμους (Με κουραζει η πολυλογια τους), Καρκινους (πρεπει να μοιαζεις στην μαμα τους, αλλιως... μεχρι και σιλικονη θα σε βαλουν να κανεις), Λεοντες (ειναι λιγο κολλημενοι με την "εικονα"), Παρθενους (γιατι δεν αντεχουν την ακαταστασια στο σπιτι μου), Ζυγους (γιατι ειναι αναβλητικοι σε σημειο αηδιας), Σκορπιους (δεν ξερουν τι θελουν και ζητουν και τα ρεστα απο πανω), Τοξοτες (γιατι μπορει να τον βλεπεις μια φορα την βδομαδα και αυτη μαζι με τους κολλητους του), Αιγοκερους (γιατι απλα ειμαι Υδροχοος και δεν ταιριαζουμε), Υδροχοους (μεγαλα "ψωνια" και ας το κρυβουν) και τελος τα Ψαρια (γιατι "ποιος αντεχει την κρεβατομουρμουρα?").
Οποτε ειτε ψαχνω τις εξαιρεσεις στον κανονα ειτε απλα τους αγαπαω με τα ελλατωματα τους (ιδιως αν εχουν το προτερημα να ανεχονται τα δικα μου υδροχοοικα ελλατωματα!).
Προς το παρον παντως χαιρομαι την ανεξαρτησια μου!!! :clapping:
Καλες γιορτες σε ολους!!
:xmas-smiley-032:
Σε όλους κάτι κακό βρίσκεις:laugh:
Μάλλον, θα πρέπει να δεχόμαστε τους συνανθρώπους μας με τα ελαττώματά τους:toung:
-
Εμείς οι ταύροι σπάγγοι? Πρώτη φορά το ακούω! :blink:
Εγώ ψηφίζω καρκινάκια δαγκωτό!!!:love:
Ταιριάζουν απίστευτα με τον ταύρο:bigsmile:
:Santa1:
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Εμείς οι ταύροι σπάγγοι? Πρώτη φορά το ακούω! :blink:
Εγώ ψηφίζω καρκινάκια δαγκωτό!!!:love:
Ταιριάζουν απίστευτα με τον ταύρο:bigsmile:
:Santa1:
Οπα ταυρούλα μου.....4 πλανήτες στον ταύρο έχω .....κάτι ξέρω:toung:
Ειμαστε ικανοί να κάνουμε την μεγαλύτεροι σπατάλη αλλά .....μόνο όταν στην απόλαυση θα συμμετέχουμε και εμείς.Δηλαδή μπορεί να δώσεις 500 ευρώ για να πάρεις το καλύτερο κρασί για να πιείς μα τον καλό σου......αποκλείεται όμως να του πάρεις μια γραβάτα 500 ευρώ
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Οπα ταυρούλα μου.....4 πλανήτες στον ταύρο έχω .....κάτι ξέρω:toung:
Ειμαστε ικανοί να κάνουμε την μεγαλύτεροι σπατάλη αλλά .....μόνο όταν στην απόλαυση θα συμμετέχουμε και εμείς.Δηλαδή μπορεί να δώσεις 500 ευρώ για να πάρεις το καλύτερο κρασί για να πιείς μα τον καλό σου......αποκλείεται όμως να του πάρεις μια γραβάτα 500 ευρώ
Tότε μάλλον αποτελώ εξαίρεση! :bigsmile:
Μου αρέσει να κάνω πολλά και ακριβά δώρα στους ανθρώπους που ενδιαφέρομαι(κυρίως ρούχα και κοσμήματα) :love:
Δεν με ενδιαφέρει αν συμμετέχω η όχι...Ούτε περιμένω αντάλλαγμα!
Βέβαια μπορεί και να παίζει ρόλο και το φύλο..
-
Σωστή σε βρίσκω...
Κάνεις δώρα γιατί το θέλεις και όχι για να περιμένεις αντάλλαγμα..
Εγώ προτιμώ τους Καρκίνους... Αν έχουν και λίγη φωτιά μέσα τους είναι το ιδανικότερο ζώδιο..
Τρυφεροί στοργικοί και με τη φωτιά, γλεντζέδες...
Λίγο τους χαλάνε τα ψεμματάκια, αλλά μήπως κι εγώ δεν έχω ελαττώματα?
Δεν είμαι τέλεια....
Τι θέλουμε από τους άντρες βρε κορίτσια???
Στοργή τρυφερότητα και λίγο ενδιαφέρον...
Όχι υπερβολές...
ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!
Ο ΤΕΛΕΙΟΣ σύντροφος...
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Tότε μάλλον αποτελώ εξαίρεση! :bigsmile:
Μου αρέσει να κάνω πολλά και ακριβά δώρα στους ανθρώπους που ενδιαφέρομαι(κυρίως ρούχα και κοσμήματα) :love:
Δεν με ενδιαφέρει αν συμμετέχω η όχι...Ούτε περιμένω αντάλλαγμα!
Βέβαια μπορεί και να παίζει ρόλο και το φύλο..
Τα δώρα εκτός από ακριβά είναι και πρακτικά?:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Σωστή σε βρίσκω...
Εγώ προτιμώ τους Καρκίνους... Αν έχουν και λίγη φωτιά μέσα τους είναι το ιδανικότερο ζώδιο..
Δεν είμαι τέλεια....
Όχι υπερβολές...
ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!
Ο ΤΕΛΕΙΟΣ σύντροφος...
:wacko::wacko: Είσαι σίγουρη?
-
Quote:
Originally Posted by
panther
:wacko::wacko: Είσαι σίγουρη?
Επ ...
Θα μας πάρεις τη δουλειά ??? !:bigsmile:
Κρύβε λόγια...
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Τα δώρα εκτός από ακριβά είναι και πρακτικά?:unsure:
Είναι πάντα κάτι που ξέρω ότι χρειάζονται και που θα χαρούν αν τους το προσφέρω... Εάν αυτό σημαίνει ότι είναι πρακτικά τότε ναι!:bigsmile:
:xmas-smiley-024: :icon_biggrin:
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Σωστή σε βρίσκω...
Δεν είμαι τέλεια....
Όχι υπερβολές...
ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!
Ο ΤΕΛΕΙΟΣ σύντροφος...
Συμφωνώ απόλυτα για τους καρκίνους!
Αποτελει τον τέλειο σύντροφο τουλάχιστον για μένα! :love:
Υστερούν λίγο βέβαια στο να κάνουν δώρα αλλά πιστεύω ότι δεν το κάνουν από τσιγγουνιά αλλά από ''παράλειψη'':bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Συμφωνώ απόλυτα για τους καρκίνους!
Αποτελει τον τέλειο σύντροφο τουλάχιστον για μένα! :love:
Υστερούν λίγο βέβαια στο να κάνουν δώρα αλλά πιστεύω ότι δεν το κάνουν από τσιγγουνιά αλλά από ''παράλειψη'':bigsmile:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει από που έχει βγει ότι οι Καρκίνοι είναι τσιγκούνηδες:worried: :unsure: :wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Ακόμα δεν έχω καταλάβει από που έχει βγει ότι οι Καρκίνοι είναι τσιγκούνηδες:worried: :unsure: :wacko:
Απο το "καβούρια έχεις στις τσέπες σου???" :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Απο το "καβούρια έχεις στις τσέπες σου???" :laugh:
Εγώ πάντως που είμαι Καρκίνα, γιατί είμαι σπάταλη?:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Εγώ πάντως που είμαι Καρκίνα, γιατί είμαι σπάταλη?:unsure:
Εμ εγώ που έχω κι ωροσκόπο Παρθένο,και είμαι "αυθόρμητη στις αγορές μου"?:toung:
-
Αν είναι δύο άνθρωποι να είναι μαζί για το καλό τους και δεν προκαλούν κακό σε άλλους ανθρώπους με τις επιλογές τους θα είναι.Απλά δεν ήμαστε σε θέση να κρίνουμε εμείς.Γίνεται από "μόνο του".
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Επ ...
Κρύβε λόγια...
Δεν κρύβω τίποτα..
Ότι έχω να πω θα το πω..
Χωρίς αναστολές και κόμπλεξ..
Θέλω τρυφερό σύντροφο και μόνο από καρκίνο έχω εισπράξει τόση πολλή
τρυφερότητα... Και δεν ήταν και εραστής...
Φανταστείτε να ήταν, τι θα γινόταν...
ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΟΣΙΡΟΠΑΔΙΚΟ!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Επ ...
Κρύβε λόγια...
Συγνώμηηηηη ... δεν ξαναμιλάω:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
...ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΟΣΙΡΟΠΑΔΙΚΟ!!!!
Ε σίγουρα …. καλύτερα να πας από χοληστερόλη, παρά από συναισθηματική δίαιτα :toung:
Υ.Γ το κρύβε λόγια... πήγαινε για τους τυχόν θάφτες των καρκίνων (people like me) ;)
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Συγνώμηηηηη ... δεν ξαναμιλάω:cry:
Όχι όχι .... πες !
Ελεύθερα! :clapping:
Αν έκανα (ή είπα) κάτι ανάρμοστο παρακαλώ να μου την πεις. :embarrest
Δηλώνω ανθεκτικός στα τσιμπήματα έχω και καβούκι ;)
-
Quote:
Originally Posted by
e k
Όχι όχι .... πες !
Ελεύθερα! :clapping:
Αν έκανα (ή είπα) κάτι ανάρμοστο παρακαλώ να μου την πεις. :embarrest
Δηλώνω ανθεκτικός στα τσιμπήματα έχω και καβούκι ;)
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΟΥΚΙ Η ΚΑΒΟΥΡΑΣ?????
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΟΥΚΙ Η ΚΑΒΟΥΡΑΣ?????
Ού βέβαια ... και καβούκι και κράνος και ομπρέλα!
Αντισεισμική θωράκισις πλήρης :bigsmile:
... μα καλά, δεν έμαθες τα νέα?
http://myhoroscope.gr/showpost.php?p...&postcount=950
;)
-
Quote:
Originally Posted by
e k
τρέχω τρέχω να τα μάθω...
-
Με τέτοια συναισθηματική αντιμετώπιση που έχεις για πολλα θέματα(αν και δείχνεις αφάνταστη ψυχραιμία), δεν περίμενα με τίποτα να ήσουν Λέων..
Κάνεις ΜΠΑΜ από μακριά ότι είσαι Καρκίνος..
Τι κι αν έχεις θωρακιστεί πλήρως???
Πάλι ευάλωτος είσαι..
Μήπως δεν το ξέρεις???
-
Quote:
Originally Posted by
getzaki
... Πάλι ευάλωτος είσαι..
Μήπως δεν το ξέρεις???
Μεταξύ μας ... Μεταξά
ε ... είναι ζήτημα αυθυποβολής :embarrest
Πάντως έχει και τα καλά του αυτό: Ξέρεις πως είναι να βλέπεις μαζί με άλλους το "Όσα παίρνει ο άνεμος" και αυτοί να κοιτούν το ρολόϊ τους. Είναι να τους λυπάσαι:sad: