Re: Τέλος στις Ημερήσιες προβλέψεις
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Παρακαλώ τέλος με το τσατ και τα thanks για να μην αρχίσω να καταβαθρώνω
Με εκτίμηση ε;
Και τέλος -για να με διαγράψετε τελικά και να το ευχαριστηθήτε (γιατί έχω μεγάλη καρδιά :cheesy:)- εσύ Dell Piero είσαι μεγάλος καραγκιοζάκος γιατί όποτε νιώθεις "επιπέδου" και ασχολείσαι με δημιουργικά πράγματα -όπως έχεις αναφέρει σε άλλη "διαμάχη"- το παίζεις διαχειριστής κι όποτε θέλεις να προστατέψεις την παρέα και τα συμφέροντα σου κάνεις τον καραγκιόζη εδώ μέσα και ξεχνάς το "επίπεδο" σου.
Τη Λευκή έπρεπε με τις βρισιές της να την έχεις διαγράψει με τη μια -αν κρίνω από την αυστηρότητα και τη σοβαρότητα που πρεσβεύεις πως έχεις- αλλά προφανώς είναι σκληρή απόφαση για σένα.
Περιμένω τη δική μου διαγραφή που είναι εύκολη απόφαση (αφού για αυτό με προκαλείς) και θα χαρείς κιόλας κι όχι μόνο εσύ.
Nα σας πώ τώρα....μου βαζετε διλήμματα βραδιάτικα.
Αυτο που διαβάζω λέγεται τσάτ..λέγεται και προσωπική αντιπαράθεση και στους όρους του σάιτ γράφει οτι απαγορεύονται!Τους όρους τους αποδεχόμαστε για να γινουμε μέλη...και αρα ειμαστε υποχρεωμένοι να τους τηρούμε.
Ομως για να μην το κλειδώσω και κατηγορηθώ σαν χρωματιστή ή εμπριμέ, δεν το πειράζω παρόλο που αυτό σημαίνει ότι δεν θα κανω σωστά την δουλειά που εχω αναλάβει.Και παρόλο που επίσης δεν φημίζομαι και για την υπομονή μου.
Παρακαλώ όμως να επανέλθουμε στο θέμα,να λύσετε τις προσωπικές διαφορές σας με π.μ. όσοι εχετε κι οσοι δεν έχετε να μείνετε επί του θέματος διότι διαφορετικά, δεν εχει και νόημα το θέμα αυτό να υπάρχει.
Φιλικά,
Φωτεινή
Quote:
Originally Posted by
pecora nera
[...]
Τη Λευκή έπρεπε με τις βρισιές της να την έχεις διαγράψει με τη μια [...]
Αν με διαγράψει πάντως,ας είναι τουλάχιστον αφού μου επισυνάψεις τη σελίδα απ το Κεφάλαιο που μου έταξες εδώ και πόσο καιρό.Στο κάτω κάτω δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν άλλον εδώ μέσα(και έξω)
Κανείς δεν θα διαγραφεί.
Γενικότερα η φιλοσοφία μου είναι να δίνονται ευκαιρίες σε όλους και ιδαιίτερα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αγάπη και προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να στρέψουν το πονεμένο βλέμμα τους επάνω μας.
Υπό αυτή την έννοια θα υπάρχει πάντα κατανόηση σε πονεμένους και απογοητευμένους.
Εγώ πάλι έχω μια τάση στα εκτός θέματος, αλλά προσπαθώ τουλάχιστον να είναι όσο πιο χρήσιμα κι εποικοδομητικά γίνεται :)
Βασικοί κανόνες σωστής συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο
(Η πηγή είναι εδώ αλλά στο παραπάνω link βρήκα καλύτερη την μορφοποίηση)
Quote:
Originally Posted by
pecora nera
Κάηκες καημενούλα :wacko:
Τι θες και ανακατεύεσε με "μαύρα πρόβατα";
Τώρα θα λένε ότι είμαστε και φιλενάδες αφού μέσα σε ένα μήνα δε δικαιούσαι να έχεις άποψη. Αν δεν καείς πρώτα πως μιλάς; :bigsmile:
Ορκίζομαι ότι τη Μικαέλα δεν την γνωρίζω :bigsmile:
Εγω απλως ειπα την γνωμη μου και τυχαινει να συμφωνω σε ενα απο τα ζητηματα που εθεσες .
Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερo :)
Αμα τωρα η γνωμη μου ενοχλει καποιους και θελουν να μου κλεισουν το στομα με την ευκολη λυση του Ban τι να κανουμε
Δεν θα κατσω να χολοσκασω πιστεψε με απο φορουμ στο ιντερνετ μπολικα :)
- Οσο για τα περι ΝΟΜΩΝ περι καλης συμπεριφορας και τα λοιπα στερεοτυπα που εθεσε το μελος Δείμων απο πανω.
Αυτα ειναι για τους γλυφτες και για τους ψευτικους για μενα.
Το βρισκω υποκριτικο.
Δυστυχως δεν ειμαι <<καλο>> κοριτσι και ουτε προκειται να μπω σε καλουπια για να εχουν καποιοι το κεφαλακι τους ησυχο ωστε να μην υπαρχουν καθολου αντιδρασεις...
Να λεει
"Ναι ο Μoderator"
και να καθομαι να λεω εγω
"Ναι αφεντη οτι πειτε συγγνωμη που διαφωνω και σας πονεσα τα αυτακια σας και των φιλων σας. Τραλαλα Τριλιλι τι ωραια η ζωη..." με μπολικα χαριτωμενα emoticon και να παριστανω οτι δεν συνεβη τιποτα.
Οι φιλοι μετριουνται για μενα εξαλλου στις πραξεις και οχι στα ωραια λογια και στην συγκαταβαση.
Οσο για νομους αστα...
Μιλαμε για νομους που εχουν φτιαχτει απο συγκεκριμενα ατομα αλλα τους αγραφους νομους τους ξεχναμε (λογο συμφεροντος συνηθως)
Και κατι αλλο που ξεχασα να σου πω
Αστους αλλους να βγαζουν οτι ασχετα συμπερασματα θελουν για την διαφορετικοτητα σου.
Οτι εισαι πονεμενη ψυχη η κομπλεξαρα η οτιδηποτε αλλο :)
Οι ανθρωποι οταν δεν μπορουν καταλαβαινουν την διαφορετικα σου ετσι συμπεριφερονται :)
Νομιζουν οτι πρεπει να σε βαλουν στο περιθωριο η οτι χρειαζεσαι βοηθεια
- Αμα θελουν να γινονται οι αλλοι καλουπια και να το παιζουν <<νομοταγης και μετριο----παθης>> ειναι δικαιωμα τους.
Ετσι δουλευει η πιο ασημαντη κλικα στο ιντερνετ μεχρι και η ιδια η μαφια εξαλλου...με το Omerta και τον σεβασμο
Εσυ να κανεις αυτο που νομιζεις και να εισαι ο εαυτο σου :)
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Και κατι αλλο που ξεχασα να σου πω
Αστους αλλους να βγαζουν οτι ασχετα συμπερασματα θελουν για την διαφορετικοτητα σου.
Οτι εισαι πονεμενη ψυχη η κομπλεξαρα η οτιδηποτε αλλο :)
Οι ανθρωποι οταν δεν μπορουν καταλαβαινουν την διαφορετικα σου ετσι συμπεριφερονται :)
Νομιζουν οτι πρεπει να σε βαλουν στο περιθωριο η οτι χρειαζεσαι βοηθεια
- Αμα θελουν να γινονται οι αλλοι καλουπια και να το παιζουν <<νομοταγης και μετριο----παθης>> ειναι δικαιωμα τους.
Ετσι δουλευει η πιο ασημαντη κλικα στο ιντερνετ μεχρι και η ιδια η μαφια εξαλλου...με το Omerta και τον σεβασμο
Εσυ να κανεις αυτο που νομιζεις και να εισαι ο εαυτο σου :)
Πολύ ωραία όλα αυτά mikela23 :bigsmile:
Θα μπορούσατε όμως να τα στείλετε με προσωπικό μήνυμα μια και α)υπάρχει συγκεκριμένος αποδέκτης β) ειναι εκτός θέματος
Είναι τοσο ενδιαφέρον θέμα, παρόλο που το πυροβολήσαμε ασύστολα με άσχετα πόστ και μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των μελών μας για το θέμα των ημερήσιων προβλέψεων.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινή
Ρε παιδιά πιο off topic δεν μπορούσε να πάει το θέμα. Εδω μιλάμε για τις ημερήσιες προβλέψεις κι όχι για τη δηθεν διαφορετικότητα μας.
Πάντως για να επανέλθουμε, μπορώ να πω ότι περισσότερο κοιτούσα τα αστρολογικά της εβδομάδας παρά τις ημερήσιες. Θεωρώ ότι θα αποδειχθεί επωφελές το ότι βγήκαν οι προβλέψεις αυτές.:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Basilakis
Ρε παιδιά πιο off topic δεν μπορούσε να πάει το θέμα. Εδω μιλάμε για τις ημερήσιες προβλέψεις κι όχι για τη δηθεν διαφορετικότητα μας.
Παρολα αυτα δεν μπορεσες να μην πεις την γνωμη σου μεσα σε τρεις λεξεις (αυτες που εχω τονισει στα bold) βγαινοντας και εσυ ο ιδιος offtopic :)
Σορρυ αγαπητε αλλα ΝΑΙ ειμαι διαφορετικη απο σενα.
Το αμα ΕΣΥ δεν το βλεπεις ειναι αποκλειστικα δικο σου θεμα η εισαι απλα κοντοφθαλμος. Ειμαι διαφορετικη και στην εξωτερικη εμφανιση αλλα και στο χαρακτηρα.
Κρατα λοιπον τα δηθεν για τον εαυτο σου και μην τραβας παραπανω το σχοινι παιζοντας παραλληλα και τον ρολο του Moderator.
Ασε τις αναλογες υποδειξεις ταξης σε αυτους που κατεχουν πραγματικα το αναλογο αξιωμα.
Σε ευχαριστω :)
Quote:
Πολύ ωραία όλα αυτά mikela23
Θα μπορούσατε όμως να τα στείλετε με προσωπικό μήνυμα μια και α)υπάρχει συγκεκριμένος αποδέκτης β) ειναι εκτός θέματος
Είναι τοσο ενδιαφέρον θέμα, παρόλο που το πυροβολήσαμε ασύστολα με άσχετα πόστ και μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των μελών μας για το θέμα των ημερήσιων προβλέψεων.
Φιλικά,
Φωτεινή
ΟΚ, σεβαστο
οτι ειχα να πω στην Pecora Νera το ειπα
και οποιος καταλαβε καταλαβε
Σορρυ που σας εκοψα την κουβεντα :)
PS:
Ξεχασα να σου βαλω και εγω ενα Thanks οπως κανανε καποιες αλλες απο δω περα:)
Με εβαλες στην ταξη αγαπητη Φωτεινη μπραβο !!!
Χαχαχα http://www.nvnews.net/vbulletin/imag...lies/spank.gif
Σε παιους πεφτουν τα Thanks δειχνουν αρκετα πραγματα και για τα μελη του φορουμ σας παντως. Εγω και η Pecora Νera μαλλον ειμαστε τελικα μειονοτητα τουλαχιστον εδω μεσα :)