Αν στην αρχική σελίδα βάλειs τα στοιχεία σου στον γεννέθλιο χάρτη θα διαβάσειs την ερμηνεία...
Printable View
Αν στην αρχική σελίδα βάλειs τα στοιχεία σου στον γεννέθλιο χάρτη θα διαβάσειs την ερμηνεία...
Συγχαρητήρια πολυ καλο αρθρο!! Με ενδιαφέρουν πολυ θεματα που σε βοηθουν να καταλαβεις καποια πραγματα παραπανω για τον συντροφο σου!!!
πολυ καλο το αρθρο...!!!:bigsmile:
και αν η σεληνη που εχω στο Σκορπιο κανει συνοδο με τον βορειο δεσμο του αλλου τι σημαινει?? πιστευω να μην ειμαι εκτος θεματος:unsure:
Πολύ καλή η Σεληνιακή ανάλυση...και αρκετά κατατοπιστική...
Πράγματι διαφωτιστικό το άρθρο σας, ευχαριστώ. Εκ πρώτης νομίζω πως καταλαβαίνω τώρα γιατί νιώθω αυτόν τον έντονο συναισθηματικό δεσμό με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει, αφού έχουμε κι οι δύο τη Σελήνη μας στον Καρκίνο. Ή μήπως το κατάλαβα λάθος;;;; Αν όμως δεν κατάλαβα λάθος, γιατί - που να πάρει!- δεν βρίσκουμε οι δυο μας την άκρη, αν είμαστε αδελφές ψυχές; Ίσως τελικά το να είναι εκείνος Δίδυμος με ωροσκόπο Ζυγό κι εγώ Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο, να είναι πιο ισχυρό από το ότι είμαστε αδελφές ψυχές!!!:sad:
Καλή χρονιά σε όλους.
Καλησπέρα
Η θέση της δικής μας σελήνης δείχνει πως είναι το άλλο μισό της ψυχής μας;;
Υποθέτω μιλάς για την αδελφη ψυχη.
Έχω σελήνη στον Αιγόκερο και δεν ξέρω αν έπεσα στην πιο συγκινητική απ' όλες τις περιγραφές αλλά ήταν ωραία....λέω να τον ονειρευτώ απόψε, ειλικρινά!
Όμως εγώ ξέρω πως η σελήνη σ' ένα ωροσκόπιο είναι η δική μας ψυχή. Να είναι ταυτόγχρονα και η αδελφή ψυχή;; Why not??
:embarrest Kάθε πρόταση μου προκαλούσε συγκίνηση........
Ολοκληρώνοντας το διαβασμα΄της Σελήνης στον Υδροχόο ήταν σαν στιγμιαία να καθρεφτίστηκα..μ'αυτή .....:cheesy: και ήταν όμορφα....:cheesy:
Σε ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια!!!!!:bigsmile::bigsmile:
βασικα δεν καταλαβα κατι!! :embarrest ποιοσ πρεπει να εχει την σεληνη για να νιωσει οτι ο αλλοσ ειναι η αδερφη ψυχη του; πρεπει και οι 2 να εχουν το ιδιο πχ;;;;;;;;;;;; δεν καταλαβα καλα μαλλον :wacko: βοηθηστε με λιγο αν γινετε
Βασικά το «αδελφή ψυχή» εδώ χρησιμοποιείται κατ' ευφημισμό! Το άρθρο θέλει να μας πει πώς θα πρέπει να είναι ο κατά Σελήνη ιδανικός μας σύντροφος. Τι αρετές και τί ποιότητες θα πρέπει να έχει, ώστε να ταιριάξει μαζί μας ψυχικά για να μην μας καταπιέσει. Φυσικά έχουμε και άλλες... ώρες στη ζωή μας πέρα από τις Σεληνιακές, οπότε αυτές οι περιγραφές δεν αποτελούν μονόδρομο ευαγγέλιο.
αν και οι 2 σεληνες ηταν σε ιδιο ζωδιο;;; ισχυει αυτο;;; πχ καιοι 2 στον λεοντα.