Re: Παρθένος vs παρθένος (διλλημμα...)
τελικά καταλήγουμε στο ότι μας θέλουν όλοι :love:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Δεν το λέω μόνο από φιλική σκοπιά,αλλά και από ερωτική...!Υπάρχει ένα σασπένς σε μία μίξη Παρθένου με Τοξότη...Και πιστεύω πως καταβάθος οι Παρθένοι τους θαυμάζουν τους τοξότες και τους κάνει καλό μία τέτοια επιρροή:nuts:
Και που τα ξερεις ολα αυτα ε;;;:nuts::toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Και που τα ξερεις ολα αυτα ε;;;:nuts::toung:
Το έχω παρατηρήσει σε αρκετά ζευγάρια με αυτόν το συνδυασμό,που μάλιστα έχουν και αρκετές επιρροές από το ζώδιο τους και όχι από το προηγούμενο ή το επόμενο..Βέβαια δεν είναι στάνταρ πάντα αυτό:bigsmile:
Το πολύ πολύ να σας ξυπολήσω για τα μικρόβια..:nuts:αν όμως μπορέσετε να περάσετε καθώς όλα θα είναι σαν να έπεσε βόμβα!
Τάξη και οργάνωση??Τί είναι αυτά???:wacko:
Επίσης θα συμφωνήσω με τη Ζέτα για τους παρθενοτοξότες..:love:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Δεν το λέω μόνο από φιλική σκοπιά,αλλά και από ερωτική...!Υπάρχει ένα σασπένς σε μία μίξη Παρθένου με Τοξότη...Και πιστεύω πως καταβάθος οι Παρθένοι τους θαυμάζουν τους τοξότες και τους κάνει καλό μία τέτοια επιρροή:nuts:
Ο Χριστός και η Παναγία και οι ¶γιοι Απόστολοι και τα Σεραφείμ και τα Χερουβίμ και θα μπορούσα να πώ κι άλλα...:cry::cry:
Quote:
Originally Posted by
Μαρία
Το πολύ πολύ να σας ξυπολήσω για τα μικρόβια..:nuts:αν όμως μπορέσετε να περάσετε καθώς όλα θα είναι σαν να έπεσε βόμβα!
Τάξη και οργάνωση??Τί είναι αυτά???:wacko:
Επίσης θα συμφωνήσω με τη Ζέτα για τους παρθενοτοξότες..:love:
Είμαι μαθημένη:embarrest:laugh:
Για να επιστρεψουμε στο αρχικό ερώτημα δλδ παρθένος ή παρθένος δεν νομίζω είναι δίλημμα.Απλουστατη η λύση.Ψηφίζω ψάρεμα στην Γροιλανδία.:toung:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Ο Χριστός και η Παναγία και οι ¶γιοι Απόστολοι και τα Σεραφείμ και τα Χερουβίμ και θα μπορούσα να πώ κι άλλα...:cry::cry:
Είδες;;;Και μόνο στην σκέψη σου ήρθε ένας...ντουβρουΤΖας και αυτό είναι το θέμα.:toung:
Η σχέση αυτή είναι πρόκληση για να συνυπάρξει!:nuts:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Την ταξη και την οργανωση εννοωω!!! Εσυ τι εννοΑς;;;:nuts::toung:
Aυτό, αυτό κ εγώ!!! :laugh::laugh:
* κ αφήστε τη σελήνη μου στον 9ο να τρέχει...!!:embarrest
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Σε φαντάζομαι αγαπητή μου με παρθένο αγκαλίτσα κ να μη ξέρεις τι να κάνεις το Zυγό σου!!! :nuts::bigsmile::nuts:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Ζετακι μου ετσι ειναι ,εχω κορη με ωροσκοπο και σεληνη στην παρθενο ,δεν μας αφηνει να αγγιζουμε τιποτα τα θελει ολα να ειναι τελεια αν δειτε την ντουλαπα της λες και εχει βαλει χαρακα τοσο ευθεια ειναι ολα .:bigsmile:ασε που το ντετολ αυτο το απολυμαντικο μπουκαλια λεμε..αλλα τα παμε τοσο καλα οι δυο μας την πειραζω και της λεω βρε;; σε λιγο θα μας βαλεις να πεταμε στο σπιτι για να μην λερωνουμε!!εκει γελαει και καταλαβαινει την υπερβολη της !!!:bigsmile: