Παίδες, δεν θέλω να σας το χαλάσω... αλλά κρίμα δεν είναι να κλειδωθεί το θέμα;
Το θέμα μας είναι άλλο και θα σας πρότεινα να μείνουμε εκεί, αποφεύγοντας προσωπικές αψιμαχίες που δεν βοηθούν την ίδια τη συζήτηση.
Printable View
Παίδες, δεν θέλω να σας το χαλάσω... αλλά κρίμα δεν είναι να κλειδωθεί το θέμα;
Το θέμα μας είναι άλλο και θα σας πρότεινα να μείνουμε εκεί, αποφεύγοντας προσωπικές αψιμαχίες που δεν βοηθούν την ίδια τη συζήτηση.
Γελάσαμε. Και ναι, είστε φοβερός υποκριτής. :bigsmile: Κατανοώ που χαίρεστε, είναι μεγάλο προσόν τη σήμερον ημέραν.
Ομολογώ πως μου απαντάτε σε όλα. Ειδικά σε ότι έχω ρωτήσει για τον Κρόνο και τον Δεσμό Σελήνης. Είναι προφανές. :bigsmile:
Ωραίο το ανέκδοτο με την υποβόσκουσα επιθετικότητα. Μου άρεσε. Όπως και η γκρίζα διαφήμιση για το άρθρο ως προς τη σεξουαλικότητα που βάζω στοίχημα πως γράψατε εσείς. Ωραία τα καρκινίστικα κολπάκια. Με διασκεδάζουν. :bigsmile:
Χαίρομαι που με λυπάστε. Νιώθω μεγάλη τιμή. :bigsmile:
Τα οικογενειακά σας δεν με ενδιαφέρουν. Ούτε ο χάρτης σας. Δικό σας θέμα.
Όσο για το τι καταννοώ από τα όσα κατατίθενται, μη σας νοιάζει. Μια χαρά κατανοώ. Εχώ συμπληρώσει δεκαετία ενασχόλησης με όλα αυτά και τα όσα λέτε, τα έχω διαβάσει, ξαναδιαβάσει, φιλοσοφικώς, ιστορικώς, ηθικώς και στατιστικώς εξετάσει και απορρίψει. Δεν περίμενα εσάς συγκεκριμένα, που ακόμη δεν μου έχετε απαντήσει, ενώ τα έχετε κατανοήσει όλα, σε μια έστω και φαινομενικά ασήμαντη ερωτησούλα.
Γιατί να έχω κάτι μαζί σας; Ούτε σας ξέρω, ούτε με ξέρετε, ούτε θέλω να σας μάθω, ούτε θέλετε να με μάθετε.
Ένα με ενδιαφέρει, αυτό που δηλώνει το θέμα, και επ'αυτού θέλω να τοποθετηθείτε: Πιστεύετε πως υπάρχει προδιαγεγραμμένο τέλος σε μια συναστρία και πως αυτό μπορεί να φανεί από έναν χάρτη;
ωπ, συγγνώμη μαρουλίτα, δεν είχα δει την τοποθέτησή σου.
Για απαντησε μου λοιπόν αυτοί που πιστευουν στο κάρμα,-και αφου ως θεωρεία την θεωρείς ανόητη-είναι κατα την αποψή σου έξυπνοι ή απ'ότι κατάλαβα ανόητοι;Δεν θυμάμαι να πήρα σαφή απάντηση.Quote:
δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να μην είμαι καθόλου , μα καθόλου διπλωμάτης. Λέω την άποψή μου, εφόσον με ρωτάς, είτε εσύ είτε όποιος άλλος.
Βάση του νόμου της σχετικότητας όλα συνδέονται και όλα σχετιζονται!Quote:
Φυσικά και το να πιστεύεις είτε στο Θεό είτε στο Κάρμα, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Ωστόσο εγώ δεν είπα αυτό. Δεν κατάλαβα σε τι μου απαντάς. Αυτό που σου είπα είναι πως το να συμφωνεί με τον ιστορικό υλισμό και το Κάρμα ή το Θεό είναι σχετικά ασύνδετο.
Οχι δεν σου απαντάω σε τιποτα .Σε ρωτάω αλλα δεν παιρνω απαντήσεις!
Κολλάνε στις υπόνοιες!!!!Quote:
Δεν κατάλαβα που κολλάνε οι άθεοι που τριγυρνάνε, είτε εδώ μέσα, είτε έξω.
Εσυ το λες αυτό;Με εντυπωσιαζεις!!!Quote:
Επίσης, το ότι οι θεωρήσεις για το Κάρμα και τα παρεμφερή έχουν συγεκριμένο στόχο, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι της παρούσης. Αφορά συγεκριμένα φιλοσοφικά ζητήματα, τα οποία δεν εξετάζουμε εδώ.
Ενα απ' τα ελλατωματα μου είναι να πέφτω στο επίπεδο αυτου που έχω απεναντί μου.Μ¶ΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ!!!Quote:
Όσο για τους χαρακτηρισμούς περί επιθετικότητας και για τη μανία καταδίωξης, ομολογώ πως με διασκεδάζεις. Βρέθηκε κάποιος να τολμήσει να αμφισβητήσει το Κάρμα και βγάλατε αφρούς.
Συγνώμη αν σε πόνεσα!Παντα βρίσκεται κάποιος στο δρομο μας,να μας το κάνει κι αυτό!Εγώ τα χω διαβάσει.Αν πάντως βρίσκεις κάποιο ύποπτο σημειο δεν έχεις παρα να μας το υποδείξεις...Quote:
Τέλος, απλήρωτους λογαριασμούς, έχουν μόνο όσοι δέχονται υποθηκευμένες τις ψυχές τους. Όσο για τη λέξη "ανακούφιση", αντί να ψάχνεις υποτιθέμενες ψυχολογικές αιτίες της κακιάς ώρας ώστε να αιτιολογήσεις τις θέσεις ή τη συμπεριφορά μου, ψάξε καλύτερα σχετικά με το Κάρμα. Και μην πας μακριά, η ιστοσελίδα έχει πολλά άρθρα ως προς το θέμα. Έχει μερικά πολύυυυ ενδιαφέροντα...
ωπ, συγγνώμη μαρουλίτα,ουτε εγώ είχα δει την τοποθέτησή σου.
Γενικώς, όχι. Μπορεί να είναι έξυπνοι σε πολλά πράγματα. Στο συγεκριμένο θέμα, πιστεύουν σε ανοησίες. Αν αυτό για σένα σημαίνει ανόητος, τότε αποκάλεσέ τους έτσι. Μην πας όμως να το φορτώσεις σε μένα, υποκρινόμενη πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Και η απάντηση είναι σαφής. Όσο σαφής είναι και ο στόχος σου να μου προσάψεις συγκεκριμένα πράγματα, με πολύ άσχημη διάθεση. Για να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό. Για να το λήξουμε, συμφωνώ και εφαρμόζω με αυτό που λένε οι κανόνες της ιστοσελίδας, "μπορείτε να κρίνετε ιδέες, αλλά όχι ανθρώπους". Και κάνω ακριβώς αυτό.
Ωραία. Βάσει αυτού να συσχετίσουμε τη μπεσαμέλ με το Κάρμα. Σου απάντησα. Μάλλον το πρόβλημά σου είναι πως δεν ξέρεις τι σημαίνει η φράση "ιστορικός υλισμός". Αλλιώς δεν γίνεται να μην αντιλαμβάνεσαι ότι σου έχω ήδη απαντήσει. Επί του προκειμένου, δεν μπορώ να σου κάνω εδώ ολόκληρη ανάλυση ως προς τις αιώνιες φιλοσοφικές διαμάχες. Έλεος.
Δεν με απασχολεί γενικώς το τι υπόννοιες έχεις . Δεν είμαι ψυχολόγος και συγκεκριμένα δικός σου. Αν θέλεις, πες καθαρά τι φαντάζεσαι.
Γιατί σε εντυπωσιάζω; Πόσες φορές πρέπει να πως πως δεν θα λήξουμε διαμάχες φιλοσοφικού περιεχομένου εδώ μέσα;
Ότι έχεις πολλά ελαττώματα, το βλέπω. Για επίπεδο, ανώτερο ή κατώτερο, δεν ξέρω. Για καθρέφτης, σίγουρα. Πλήρης αντανάκλαση.
Εμένα να πονέσεις; Μπα.. Μάλλον εσύ πόνεσες λιγάκι, ενδεχομένως και πολύ. Καλό είναι όμως. Λοιπόν, βρίσκεται στο φόρουμ της Καρμικής αστρολογίας, κάνε τον κόπο να ψάξεις να το βρείς. Διάβασε και όλα τα υπόλοιπα, κι αν θές, τα ξανασυζητάμε.
Και κάνε και τον κόπο να απαντήσεις κα σε κάτι που σε ρωτάνε.
Συγγνώμη, αλλά νομίζω πως απαντήσατε μέσω μιας αναφοράς σε τοποθέτηση σας επί του συνόλου της Αστρολογίας. Αυτό. Ούτε σε ποιο θέμα την έχετε κάνει, ούτε τι περιλαμβάνει επι της ουσίας. Και από τη συγκεκριμένη δημοσίευση σε αυτό το θέμα, δεν κατάλαβα εάν δέχεστε το σύνολο των κανόνων της αστρολογίας, ή αν διαφοροποιείστε κάπου και σε ποιο βαθμό.
Το "τι σου είναι η Αστροολογία..." με παραπέμπει μάλλον στο ότι την αποδέχεστε στο σύνολό της. ¶ρα, όσον αφορά το εν λόγω θέμα, και στο ότι μάλλον δέχεστε και το αναγνώσιμο του τέλους μιας συναστρίας μέσα από έναν χάρτη, αν αυτό δεν το δείχνει ο κυβερνήτης του τέταρτου στο σύνθετο χάρτη, ενδεχομένως ( ή σίγουρα) να το δείχνει κάτι άλλο (π.χ. ο κυβενρήτης του έβδομου).
Ή μήπως δεν κατάλαβα καλά;
ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ BLACK MOON
Α) Σου μεταφερει το βαρος ευθυνης της για την λεξη ανοητος σε εσενα
B) Της αρεσει το παστιτσιο μιας και ειναι φαν της μπεσαμελ
Γ) Αποκλειεται μια μελλοντικη συνεδρια με την gargoyle ως ψυχολογος
Δ) Σε αποκαλει ελλατωματικη
Ε) Σε αποκαλει ψυχοπονιαρα
Ζ) Σε αποκαλει ανεπροκοπη
:) Βρε τί σου είναι το moderating τελικά....