Re: Υπογραφές ή ανυπόγραφες;
Quote:
Originally Posted by
aquastar
Μπρος-πίσω, δεξιά-αριστερά ... έχει και στροφές ο δρόμος... ζαλίστηκα!
Σε μένα πάντα άρεσε το ρητό του Σωκράτη "Γηράσκω αεί διδασκόμενος".
Έτσι, παραφράζοντας "ζω για να μαθαίνω ... τους άλλους" σημαίνει επιχειρώ να διδάξω αλλά τελικά διδάσκομαι η ίδια από τους άλλους.
¶λλωστε τα καλύτερα μαθήματα, έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις, όπως η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών.
aquastar
Το γηράσκω αεί διδασκόμενος μου θυμίζει ότι γερνάμε ...κάποτε:bigsmile:
Όσο για το "ζω για να μαθαινω τους αλλους" θυμάμαι να το λέει ένας γνωστός μου, που έμεινε για ...4 χρόνια στην Α'λυκείου.:embarrest
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Το γηράσκω αεί διδασκόμενος μου θυμίζει ότι γερνάμε ...κάποτε:bigsmile:
Όσο για το "ζω για να μαθαινω τους αλλους" θυμάμαι να το λέει ένας γνωστός μου, που έμεινε για ...4 χρόνια στην Α'λυκείου.:embarrest
Γερνάμε, όταν το θέλουμε και αν το θέλουμε:toung:
Όσο για το γνωστό σου, είναι πιθανό να έμαθε τους άλλους, αλλά το πιο σίγουρο είναι ότι σήμερα μπορεί να κρύβει 4 χρόνια από την ηλικία του;)
aquastar
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Πάντως το θέμα αναλύεται ρητορικώς, σημειολογικώς, σημασιολογικώς και σε όλα τα -ικώς....
Τελικά μόνο η δική μου υπογραφή προσφέρει κατιτί στο κοινωνικόν σύνολον τουτέστιν λέγω... :suspiciou
Ωστε ηταν απλως μια προτροπη προς τους ελληνες οδηγους!! Κι εγω που νομιζα πως ηταν ενα πολιτικο σχολιο!!!;)
Αν και απ οτι βλεπω editors and staff, εχετε καλυψει καθε χωρικη εκδοχη! [4 σημεια του οριζοντα +]
Αυτο πρεπει να κρυβει μια βαθυτατη, αλλα μονοδιαστατη ταυτιση με το συμπαν!!:toung:
Ο χρονος που ειναι;;:toung: :nuts:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ο χρονος που ειναι;;:toung: :nuts:
Κάνει παρέα στον χώρο!:cheesy:
πρβλ. χωρόχρονος :laugh:
Μμμμμ, αν το καλοσκεφτείς η δική μου υπογραφή μια χαρά ταιριάζει και στον χρόνο.
Δλδ, όπως μπροστά (πάει ο χρόνος), έτσι και πίσω.
Τελικά είμαι μπροστά από την εποχή μου:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ωστε ηταν απλως μια προτροπη προς τους ελληνες οδηγους!! Κι εγω που νομιζα πως ηταν ενα πολιτικο σχολιο!!!
Αν και απ οτι βλεπω editors and staff, εχετε καλυψει καθε χωρικη εκδοχη! [4 σημεια του οριζοντα +]
Αυτο πρεπει να κρυβει μια βαθυτατη, αλλα μονοδιαστατη ταυτιση με το συμπαν!!
Ο χρονος που ειναι;;
Είναι πολυσήμαντο το μήνυμα που θέλω να περάσω...
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μμμμμ, αν το καλοσκεφτείς η δική μου υπογραφή μια χαρά ταιριάζει και στον χρόνο.
Ή μπροστά ή πίσω από την εποχή σου, για να ακριβολογούμε...
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ειναι μια ψευδαισθηση, αναγκαια για την επιβιωση [την διανοητικη μαλλον] αυτη η γραμμικη εκδοχη.... :toung:
Επισης, θα επρεπε να εφευρεθουν λεξεις που να "περιγραφουν" τον χρονο, εντελως καινουριες και ασχετες με τον χωρο! Διοτι τον πιανει το παραπονο....:toung: :toung:
**Κι αν εισαι εξω ή δεξια απο την εποχη σου;:nuts:
***Μας βλεπει κανεις;; Μηπως ειμαστε:horoscope: ;
Την ξεσήκωσα(δηλαδή όχι ολόκληρη,τα κομμάτια που χωρούσαν μόνο :bigsmile: ) από ένα βιβλίο του Τζόναθαν Κόου,που λέγεται το σπίτι του ύπνου.Στο τέλος υπάρχει ένα ποίημα από τον ήρωα του βιβλίου που παραλληλίζει την αρρώστια απ την οποία πάσχει η αγαπημένη του(ναρκοληψία) με την δική του αναμονή σε βάθος πολλών χρόνων για την αγάπη της.Ωσάν γνήσια ποσειδωνόπληκτη που είμαι,βρήκα ότι με εκφράζει και...το μετέφερα εδώ.
:love: :love:
εγω παλι τι να πω για την δικια μου υπογραφη........:embarrest απλα μια μερα στο σχολειο πριν σχεδον 3χρονια,(3η λυκειου),το βρηκα γραμμενο πανω στο θρανιο μου και το λατρεψα!ειναι πολυ μπεμπε ε?απλα τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:amuse: :amuse: :amuse: :cheesy:
ωωωωωωωωωωωωωωωωπππππππππ πππππππππππππ!λαθοσ!!!!!!!!!πρ ιν ειχα αλλη υπογραφη και μπερδευτηκα:embarrest :embarrest
ειχα την εξησ..''με λενε πιπινο,το γαλα μου το πινω γιατι η μαμα μαλωνει,τογαλα μεγαλωνει!!!!!:toung: :laugh:
για να ερθω ομωσ και στην τωρινη!την σιγκεκριμενη φραση μου την ειχε γραψει μια πολυ καλη μου φιλη σε ενα παλιο λευκωμα,και πραγματικα πιστευω οτι ειναι απο τισ πιο σοφεσ φρασεισ που εχω ακουσει:idea: !δεν συμφωνειτε?:amuse: