Re: Ο γάμος και η επίτευξή του
Εχω την εντυπωση πως απο την στιγμη που ο γαμος και η συμβιωση ειναι ενα θεμα μεταξυ δυο ανθρωπων το πιο πιθανο ειναι να μην φαινεται η ποιοτητα τους μεσα σε εναν γενεθλιο χαρτη.
Η "σωστη συμβιωση" εχει περισσοτερο να κανει με το ποσο "δενουν" τα δυο ωροσκοπια μαζι, δηλαδη αν ο καθενας εκπληρωνει τις προυποθεσεις που θετει το ωροσκοπιο του αλλου.
Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Αρχο. Βέβαια αν το διαβαζα 10 χρονια πριν δεν θα συμφωνούσα καθόλου.Κ εγώ έχω ποσειδώνα στον 5ο οίκο μου αλλά μαλλον υπάρχουν κάποιες αστρολογικές επιρροές που είναι πιο δυνατές από καποιες άλλες και τις επισκιάζουν. Καμιά φορα αυτά που θέλουμε και αυτά που έχουμε ανάγκη δεν είναι τα ιδια. Οσο μικρότερος είσαι σε ηλικία θυσιάζεις τις ανάγκες σου για τις επιθυμίες σου. Μεγαλώνοντας όμως, και μάλλον αφού σε περάσει ο κρόνος ένα χεράκι εκεί γύρω στα 30, αρχίζεις και θυσιάζεις τις επιθυμίες σου για τις ανάγκες σου. Μεγάλη τύχη να τα συνδιασεις και τα δυο αλλά αν δεν είσαι τόσο τυχερός τι κάνεις; τί βάζεις προτεραιότητα; Περαν τούτου κατά τη γνώμη μου ο έρωτας δεν είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα..υπάρχουν και άλλα πιο σημαντικά όπως η στοργή, η τρυφερότητα, η κατανόηση, η φιλία. Αν ο γάμος δεν θεμελιωθεί πάνω σ΄αυτά τα συναισθήματα κάποια στιγμή θα γκρεμιστει....Σας μιλάω εκ πείρας, έχω ζήσει και έχω ζήσει πάθη και τρελλούς έρωτες όμως την πραγματική αγάπη την βρήκα μέσα από εμπόδια...οταν αναγκάστηκα να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερη, όταν αναγκάστηκα να βάλω νερό στο κρασί μου, όταν αναγκάστηκα να θυσιάσω τον εγωισμό μου σε μια επιλογή συντρόφου που μάλλον είναι επιλογή ζωής. Και δεν ήταν από έρωτα αλλά μπήκε η λογική στη μέση. Οχι το συμφέρον, η λογική...δεν είναι το ιδιο πράγμα.Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει ένας γάμος κατά τη γνώμη μου. Τώρα για πόσο.....μαλλον συνταγές δεν υπάρχουν, είναι λίγο και θέμα αντοχής απέναντι στις αρνητικές όψεις του προσωπικού σου ωροσκοπίου.
Καλησπερα κι απο μενα!
Θα ηθελα να ρωτησω τι δειχνει μια σεληνη στον 7ο οικο και στο ζωδιο του ταυρου γιατι με μπερδευει αυτος ο συνδυασμος...
Quote:
Originally Posted by
jujuth
Καλησπερα κι απο μενα!
Θα ηθελα να ρωτησω τι δειχνει μια σεληνη στον 7ο οικο και στο ζωδιο του ταυρου γιατι με μπερδευει αυτος ο συνδυασμος...
Το αστρολογικό πρόγραμμα του site Αστρολογία για όλους δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Μπορείς εκεί να βάλεις τα στοιχεία σου και να διαβάσεις μια πολύ καλή ανάλυση για τη Σελήνη στον Ταύρο και στον 7ο οίκο. Κανένας αστρολόγος δεν θα σου πει κάτι καλύτερο για μια αποσπασματική θέση.
Η αξία της ανάλυσης ενός αστρολόγου βρίσκεται στη σύνθεση. Δηλαδή τι σχέση έχει αυτή η Σελήνη με την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης της; Που βρίσκεται ο Καρκίνος που κυβερνάει η Σελήνη; Τι όψεις σχηματίζει; Πως συνθέτονται όλα αυτά; Ουσιαστικά δηλαδή απαιτεί ανάλυση σχεδόν όλου του χάρτη, κάτι που είναι άλλη ιστορία.
Πολύ ωραίο το άρθρο!
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση:
αν ο 7ος είναι άδειος και
ο κυβερνήτης του 7ου (ερμής) δεν κάνει καμία όψη με τον κυβερνήτη του 1ου (δίας)
σημάινει ότι δεν θα υπάρξει γάμος?
Όχι πως με πολυνοιάζει..τοξότης είμαι!!:bigsmile:
απλά ρωτάω ενημερωτικά.... γιατι πάντα υπάρχει λίγο συναίσθημα στο ''δε με νοιάζει''