Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σελήνη στο σκορπιό... Μάλλον παραείμαι σοβαρή .. :blink:
Printable View
Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σελήνη στο σκορπιό... Μάλλον παραείμαι σοβαρή .. :blink:
ειμαι σκορπιος με αφροδιτη στον σκορπιο και σεληνη στους ιχθεις.......να κοψω φλεβες?
Συγχαρητήρια για το αρθρο!!100% μεσα:)))
Μου αρεσε πολυ το αρθρο και ηταν πολυ επεξηγηματικο. Συγχαρητηρια
και εγω με αφροδιτη στο λεοντα στον 8ο και σεληνη στο ζυγο στισ αρχες του 10ου δεν μου εχουν παει ολα κατευχήν.
Μαλλον έχω τον χειρροτερο συνδυασμο!Αφροδιτη κ σεληνη στον Αιγοκαιρω!!!!ειμαι και πολυ γκαντεμα!!!
sigxaritiria poly kalo athro!100% swsta gia tin selini stous didimous! alla ligo me tin afroditoyla ston krio xalieme ... sygnomi gia ta greeklish yparxei problima ypologhsth!
Μαααλιστα..Τωρα Αφροδιτη στον Ταυρο=σταθεροτητα και σεληνη στον Τοξοτη=ανεξαρτησια πως ταιριαζει???Δεν ταιριαζει και ολα εξηγουνται!!!:bigsmile:
Παρα πολυ καλο το αρθρο σας!!!!!!!!!!Πραγματικα ισχυουν οσα λετε και για την αφροδιτη στο λιονταρι και για τη σεληνη στην παρθενο...Ομως αυτη η υπεραναλυση των συναισθηματων μου με κανει πολυ κυνικη πολλες φορες....Αχ!αυτοι οι πλανητες....:(:(:sick::sick:
Πολύ καλό το άρθρο και από άτομα που γνωρίζω, έχετε πέσει μέσα στην περιγραφή των πλανητών! :love: Εγώ πάλι έχω σελήνη και αφροδίτη στον τοξότη, μέσα στην ανεξαρτησία δηλαδή... Ευτυχώς που είμαι σκορπιός :love: και με προσγειώνει κάποιες φορές...:wacko: Βέβαια άμα είχα και άλλους πλανήτες στον σκορπιο (αν και έχω και τον ερμή) δεν θα μαρεσε γιατί κλείνουν πολύ το άτομο από ότι κατάλαβα και ειδικά η αφροδίτη... :blink: