Re: Γάμος and the city...
Τί να πει κανείς... μια καλή μου φίλη υιοθέτησε μια άλλη τακτική... σε κάθε γάμο, βάφτιση, κηδεία όχι (:cheesy:) κλπ κλπ, όπου ήξερε δηλαδή ότι θα την πρήξουν όσο να'ναι... έπαιρνε έναν πολύ καλό της φίλο, ο οποίος για συμπαράσταση στο δράμα της αδελφικής του φίλης το'παιζε συνοδός!! Πιστευε λοιπόν η φιλενάδα μου ότι έτσι θα κλείσουν το στόμα τους... Αλλά σιγά που θα την άφηναν έτσι... μετά άρχισαν οι εξονυχιστικές ερωτήσεις και οι ευχές... αντε παιδιά και γρήγορα ναρθει η σειρά σας... :laugh:
Είναι μάταιο τελικά.... :cry:
Quote:
Originally Posted by
panther
¶λλον τρόπο, αυτός δεν πιάνει:toung:
Να τους απειλησεις οτι θα ξενιτευτεις;:nuts:
Να κανονισεις να παντρευτεις με καποιον φιλο σου "μιλημενο", και αμεσως μετα να βαλεις μπροστα το διαζυγιο λογω "ασυμβιβαστων διαφορων";:bigsmile: :nuts:
Να τους πεις οτι πηρες ορκο, πως δεν θα παντρευτεις ποτε, για να συχωρεθουν οι δικες τους αμαρτιες; :toung:
Quote:
Originally Posted by
panther
¶λλον τρόπο, αυτός δεν πιάνει:toung:
Τότε μήπως το κόλπο των "αναλογιών"? Κανένας δεν είναι αρκετά καλός για μένα!!:suspiciou Όχι στο στυλ ο ένας μου ξυνίζει και ο άλλος μου βρωμάει, αλλά ορθά κοφτά, "μέχρι τώρα κανείς δεν πληρεί τις προυποθέσεις", ώστε να δεσμευτώ με γάμο.:toung:
Και λίγη σάλτσα για το πόσο ξεχωριστό άτομο είσαι και ότι οι άντρες σήμερα είναι "κάπως", βοηθάει. Τους βάζεις να το ξανασκεφτούν.:suspiciou
Βέβαια υπάρχει πάντα και η δικαιολογία της καριέρας, που τελικά δεν είναι και τόσο δικαιολογία.:bigsmile:
Υπάρχει και η άλλη λυση....:laugh: Εγώ θέλω να παντρευτώ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πάω στην Ολλανδία, γιατί εκεί επιτρέπεται... :laugh: :nuts: Αν δεν έχουμε θύματα εγκεφαλικών επεισοδίων, πιστεύω είναι αποτελεσματικό!!! :blink:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Υπάρχει και η άλλη λυση....:laugh: Εγώ θέλω να παντρευτώ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πάω στην Ολλανδία, γιατί εκεί επιτρέπεται... :laugh: :nuts: Αν δεν έχουμε θύματα εγκεφαλικών επεισοδίων, πιστεύω είναι αποτελεσματικό!!! :blink:
Καταπληκτική η ιδέα σου!:nuts: :nuts:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Χαχαχαχα! Πολυ καλο, αλλα επικινδυνο!!
Μηπως να ελεγε οτι ενταξει να παντρευτει, αλλα να μην περιμενουν απογονους γιατι ο αγαπημενος της ειναι φανατικα homosexual; :bigsmile: :nuts: :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Έτσι αντί για γάμο θα πάτε σε άλλο μυστήριο. ¶σε που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τους ανεβάσεις την πίεση σε ηλικία γάμου και θα πάρετε κάρτα απεριορίστων εισελεύσεων στο κοντίνότερο εφημερεύον νοσοκομείο ή σανατόριο:laugh:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Να τους απειλησεις οτι θα ξενιτευτεις;:nuts:
Να κανονισεις να παντρευτεις με καποιον φιλο σου "μιλημενο", και αμεσως μετα να βαλεις μπροστα το διαζυγιο λογω "ασυμβιβαστων διαφορων";:bigsmile: :nuts:
Να τους πεις οτι πηρες ορκο, πως δεν θα παντρευτεις ποτε, για να συχωρεθουν οι δικες τους αμαρτιες; :toung:
Και ξενιτεμένενη και με το στίγμα της χωρισμένης;;;;;;;;;Εκεί θα αρχίσουν άλλα......:nuts:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Ή μήπως εγώ θέλω να παντρευτώ, αλλά πρώτα πρέπει να κάνω μια μικροεπέμβαση:nuts:
Ή τα χαλάμε με τον γαμπρό στο ποιός θα βάλει το νυφικό:laugh: :laugh: :toung:
Quote:
Originally Posted by
kia
Και ξενιτεμένενη και με το στίγμα της χωρισμένης;;;;;;;;;Εκεί θα αρχίσουν άλλα......:nuts:
Οχι καλε!! Διαφορετικες προτασεις ηταν. 1, 2, 3....:bigsmile: :bigsmile:
Η ξενιτεμενη η χωρισμενη!! [τουλαχιστον στην δευτερη θα εχει γινει ο γαμος, αρα θα τους εχει φυγει το μαραζι.... και θα τους εχει ερθει κεραμιδα στο κεφαλι!:weird: :nuts: