Re: Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση
Έλα ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ μίλα επιτέλους!
Οι κατίνες περιμένουν:toung:
Quote:
Originally Posted by
panther
Με πληγώνεις Ιουλία μου.... :cry:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Με πληγώνεις Ιουλία μου.... :cry:
Μην κλαις! Και εγώ μέσα στις κατίνες συγκαταλέγομαι:toung:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Α μη λές τέτοια πράγματα!!!
Εγω πάντως το παραδέχομαι (μια και είναι θέμα εξομολογήσεων)ότι επίσης τρώω τα νυχια μου(τζάμπα το μανικιούρ:toung: )απο την αγωνία!:cry:
Πω πω περιεργεια!! Γατουλες ΠΡΟΣΟΧΗ!! :toung: :toung: :toung:
Εγω παλι εχω μια ασχετη απορια: Παιδι, τ αστρα τα κοιταζεις δια γυμνου οφθαλμου ή μεσω τηλεσκοπιου;
Ετσι για να [μην] παθαινει τραλαλα κι ο Dell Pierro και μπλεκει τ αυγα με τα καλαθια...:toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
panther
Βρε Ιουλία μου, μην αναπαράγεις λόγια ανδρών που υποτιμούν το γυναικείο φίλο, γιατί έτσι κυκλοφορούν οι φήμες, δημιουργούνται καθεστώτα και πες πες καθιερώνεται η αντίληψιςςςςς :toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Βρε Ιουλία μου, μην αναπαράγεις λόγια ανδρών που υποτιμούν το γυναικείο φίλο, γιατί έτσι κυκλοφορούν οι φήμες, δημιουργούνται καθεστώτα και πες πες καθιερώνεται η αντίληψιςςςςς :toung:
Το χιούμορ είναι χιούμορ και όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε:laugh:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Α μη λές τέτοια πράγματα!!!
Εγω πάντως το παραδέχομαι (μια και είναι θέμα εξομολογήσεων)ότι επίσης τρώω τα νυχια μου(τζάμπα το μανικιούρ:toung: )απο την αγωνία!:cry:
Όχι όχι, δεν εννοούσα το χαριτωμένο μαύρο γατάκι σου:cheesy:Για όλες εμάς τις "κατινόγατες", (πω πω λεξοπλασία!), που έχουμε φάει μέχρι και τα δάχτυλα μας έλεγα:laugh: :laugh: :laugh:
Λάθος εποχή διάλεξα να κόψω το κάπνισμα:toung: :toung: :toung:
Αυτό που με προβλημάτισε και μόλις τώρα το πρόσεξα, είναι πως ο ...Μενέλαος θέλησε να κάνει την ...ερωτική του εξομολόγηση στο Chat & Fun Για συζητήσεις, χιούμορ και πειράγματα με θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Χμμμμμμ ...........
:suspiciou
Quote:
Originally Posted by
starfish
Εγω παλι εχω μια ασχετη απορια: Παιδι, τ αστρα τα κοιταζεις δια γυμνου οφθαλμου ή μεσω τηλεσκοπιου;
Ετσι για να [μην] παθαινει τραλαλα κι ο Dell Pierro και μπλεκει τ αυγα με τα καλαθια...:toung: :toung:
:laugh: :laugh: :laugh: κρατιέμαι να μην πω την επίμαχη λεξούλα.........κρατιέμαι!!!!! :love: Είσαι άπαιχτη :toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Δεν πειράζει Μαίρη και Ιουλία μου..... οι γυναίκες είναι κατίνες αλλά το κάνουν φανερά.....οι δε άντρες είναι επίσης και μη σας πω χειρότερες κατίνες (αυτό είμαι σίγουρη ότι το ξέρετε) ...απλά το κάνουν πίσω από την πλάτη μας, επίτηδες για να μην τους κακοχαρακτηρίσουμε ως κατίνες
:love:
Quote:
Originally Posted by
kia
:laugh: :laugh: :laugh: κρατιέμαι να μην πω την επίμαχη λεξούλα.........κρατιέμαι!!!!! :love: Είσαι άπαιχτη :toung:
Δεν πειράζει Μαίρη και Ιουλία μου..... οι γυναίκες είναι κατίνες αλλά το κάνουν φανερά.....οι δε άντρες είναι επίσης και μη σας πω χειρότερες κατίνες...απλά το κάνουν πίσω από την πλάτη μας, επίτηδες για να μην τους κακοχαρακτηρίσουμε ως κατίνες
:love:
Πες τα Χρυσόστομη!VerneigungVerneigungVerneigun gVerneigung
PerfectPerfectPerfect