Μάλλον θα συμφωνήσω...Είναι αρκετά σκληροί με ό,τι δεν τους αφορά και πολύ ευαίσθητοι όσον αφορά τα προσωπικά τους.¶ντε και το πολύ πολύ για τα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα :toung:
Printable View
Τα χτυπήματα είναι απανωτά.:nuts:
Το αντί"Καρκινικό" μπλοκ μεγαλώνει και φουντώνει.:suspiciou
Ευτυχως που πιασανε τους Καρκινους -παρ οτι ουτε κι αυτο με συμφερει!- κι αφησανε τους Παρθενους!! Παρακαλω θερμα, να μην ασχοληθειται ουτε με Σκορπιους, ουτε με Ιχθεις. Υπαρχουν κι αλλα ζωδια για φτυσιμο. ..:bigsmile: :toung: :nuts:
Χε, χε. Ταραχτήκατε Καρκινίτσες έ;;;; :toung:
Για να σας φτιάξω, έχω να δηλώσω πως οι Καρκίνες είστε απο τις πιο ωραίες γυναίκες του ζωδιακού, όταν διάβαζα Cosmo.... μικρούλα :cheesy: οι περισσότερες μοντέλες του εξώφυλλου ήταν Καρκίνοι. Κατα κράτος παίρναν κεφάλι απο τις υπόλοιπες.
Αλλά περί ευαισθησίας, θα επιμείνω. Μπορει μερικές να είναι τα καλύτερα παιδιά, για την πάρτη τους πάντα και τους κολλητούς, γιατί οι υπόλοιποι στο πυρ το εξώτερον, να είστε φιλόζωες και φιλάνθρωπες, αλλά όταν πάει να πάρει καμιά άλλη κεφάλι σαν καλύτερη, ομορφότερη, εξυπνότερη κλπ κλπ κλπ, ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ. Για ΠΟΛΥΥΥΥ ευαισθησία μιλάμε :bigsmile:
Ασε που όσες έχω γνωρίζει, ζήλευαν ΚΑΙ την σκιά ΤΟΥΣ, έτσι κι ήταν πιο καλή απΆ αυτές :laugh:
Τωρα σε αυτό δεν μπορώ να πάρω θεση καθοτι ειμαι προσωποποίηση του Δρακουμέλ!Μαλλον φταίει ο ωροσκόπος. Η δέ ηθική μου παρόμοια με του γνωστου κινηματογραφικου Χάνιμπαλ!:nuts:
Η σκιά μου είναι άφαντη,καθότι βαμπιρίτσα ,αλλά άμα την πετύχω πουθενα...:toung:... Ο θεός να μας φυλαει.:love:
Τι έλεγα;
Να μια ευαίσθητη Καρκίνος που κλαίει απο την πολύ ευαισθησία :laugh: :laugh: :laugh:
:love: Φωτεινούλα :love:
Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια σύγχιση μεταξύ του "συναισθηματικού" και του "ευαίσθητου". Το ένα δεν συνεπάγεται απαραίτητα και το άλλο.
Σχετικά με τον ωροσκόπο δε, η ύπαρξη ζωδίου του νερού δεν σημαίνει καθόλου πως προσδίδει το ένα ή το άλλο χαρακτηριστικό στον χαρακτήρα.
κι εγω θα συμφωνησω με τον Αlien τα ματια μου ειναι καστανοπρασινα τα μαλλια μου ξανθα(αρχισαν να σκουραινουν βεβαια αλλα ευτυχως υπαχουν και βαφες) κι εχω ασπρο δερμα...αρα μαλλον δεν ανταποκρινεται αυτη η περιγραφη που δοθηκε για ολους οσους εχουν ωροσκοπο διδυμο.Τωρα για τους καρκινους μαλλον θα συμφωνησω με οσα λεχθηκαν