Στην περίπτωση όπου ο Ήλιος είναι στο Λέοντα, ο ωροσκόπος στο Σκορπιό και ο ¶ρης στον Λέοντα τι κάνουμε?
Πάντως αυτός ο Κρόνος μας έχει αλάξει τα φώτα...
Όσο γι' αυτό το πάρκιν με τα καλάμια θα ήθελα να μου κρατήσετε μια θέση.Ευχαριστώ
Printable View
Στην περίπτωση όπου ο Ήλιος είναι στο Λέοντα, ο ωροσκόπος στο Σκορπιό και ο ¶ρης στον Λέοντα τι κάνουμε?
Πάντως αυτός ο Κρόνος μας έχει αλάξει τα φώτα...
Όσο γι' αυτό το πάρκιν με τα καλάμια θα ήθελα να μου κρατήσετε μια θέση.Ευχαριστώ
Ισως ειλικρινης
η
ισως απλως φαντασμενες με μεγαλο το ΕΓΩ ...
Ασε τους αλλους να το κρινουν αυτο και οχι ο εαυτο σου
Λαθος οχι παντα και σιγουρα οχι ολων :bigsmile:
Εξαλλου το να τραβας την προσοχη για καποιο λογο δεν συνεπαγεται παντα με το οτι οι αλλοι εχουν καλη γνωμη για σενα.
Δηλωσεις μεγαλης σιγουριας ??Quote:
και όλοι μας φροντίζουν και μας αγαπάνε ιδιαιτέρως.
Αν ΟΛΟΙ εννοεις γενικα το κοντινο σου περιβαλλον (γονεις, φιλους και γνωστους) δεν ειναι κατι το ξεχωριστο η το περιεργο.
Το ΟΛΟΙ ειναι σχετικο
Έχωντας ¶ρη στον Λέωντα, μπορώ να πω ότι συμφωνώ ότι θέλουμε να κάνουμε μεγάλα και σπουδαία πράγμαρα και δύσκολα αρκούμαστε στα μικρά και καθημερινά. Και κυρίως, θέλουμε να είμαστε οι ηγέτες αυτών των σπουδαίων πραγμάτων. Δεν το λέω ως αρνητικό, χρειάζεται και αυτό μερικές φορές.
Στον ερωτισμό και στο κρεβάτι, επίσεις ισχύει ότι είμαστε εγωιστάκιδες, θέλουμε να είμαστε οι... πρωταγωνιστές! Αυτό είναι και εν μέρη καλό, καθώς βάζουμε πάντα τα δυνατά μας να πάρουμε... oscar πρώτου ρόλου! Αλλά προφανώς από πίσω κρίβεται μια ανάγκη για επιβαιβέωση ("δεν ήμουν υπέροχος;").
Επίσης, ναι, είμαστε και λίγο απότομοι. Αλλά όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα αρνητικά, τίποτα δεν είναι άλλοστε "καλό" ή "κακό". Δουλειά χρειάζονται. ¶μα καταφέρουμε (οι έχοντες στοιχεία λέωντα) να υποβιβάσουμε τον εγωισμό μας και να χρησιμοποιήσουμε τον δυναμισμό μας στο κοινό καλό ή και σε μικρότερης κλήμακας καθημερινά/προσωπικά πράγματα, είμαι σίγουρος ότι τότε πραγματικά θα... ξεχωρίσουμε από το πλήθος!
Εχω τσακώθει πολλεεες φορές με Λέωντες,είναι πεισματάρηδες και έχουν ...υπερβολικό εγωισμό αλλα καταβάθος ψυχούλες.
Εντελως για τα γελια
Πες κι αλλα, πες κι αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λέων ειμαι κι εγω και κατι ξερω.........:love:
Εγώ είχα μία φίλη Λιονταρίνα και συνέχεια θέλει να της λέμε καλά λόγια για εκείνη. Θέλει συνέχως να επιβεβαιώνεται! Έλεος δηλαδή! Πάντως σε άντρα με σελήνη στον Λέοντα έχω συναντήσει την ανυπομονησία και την καταπίεση να γίνεται πάντα το δικό του! Έλεος πάλι! Αλλά ότι και να λέω τα Λιονταράκια τα συμπαθώ αρκετά:love:
Ναι μωρέ. Είμαστε καλά παιδάκια
για τον Λέοντα ωροσκόπο δεν αναφέρεται το άρθρο.
Σχετικά με την Σελήνη στο Λιοντάρι αν αφορά άντρα θέλω να προσθέσω ότι θέλει την γυναίκα δίπλα του να είναι αστραφτερή . αυτό που λέμε "να περπατάει και να βροντάει", έχω φίλο με αυτή την Σελήνη, έχει όμως και μια εξάρτηση απο την μητέρα του