αφροδίτη και ερμή στον τοξότη, σελήνη στο ζυγό, ωροσκόπο κριό, ήλιο στον αιγόκερω!
Printable View
αφροδίτη και ερμή στον τοξότη, σελήνη στο ζυγό, ωροσκόπο κριό, ήλιο στον αιγόκερω!
Αρη στον Καρκινο
Δια στον Λεοντα
Κρονο στους Διδυμους
Ουρανο στον Υδροχοο
Ποσειδωνα στον Ταυρο
Πλουτωνα στον Σκορπιο
Β. Δεσμο στους Ιχθεις
Λιλιθ στην Παρθενο
Για χωρισμό συγκεκριμένα, δεν ξέρω. Πάντως όσον αφορα γενικότερα αλλαγές καταστάσεων, τα ζώδια του σταθερού σταυρού είναι τα πιο εκτεθειμένα, καθώς οι αντιδράσεις τους χαρακτηρίζονται έντονα από το αξίωμα της αδράνειας (αντίδραση στο αίτιο μεταβολής της κατάστασής τους).
Επιπλέον και για τους Καρκίνους είναι δύσκολη μια συναισθηματική αλλαγή , λόγω της έντονης τάσης προσκόλλησης σε πρόσωπα και καταστάσεις.
εδω θα διαφωνησω Κασσιοπη,
οτι δεν τους αρεσουν οι αλλαγες ειναι ενα χαρακτηριστικο τους αλλα η συμπεριφορα-αντιδραση που επιδεικνυει καθε ζωδιο του σταθερου σταυρου σε μια επικειμενη μη αναμενομενη ή απλως μη ευχαριστη αλλαγη ποικίλει σε καθε ενα απο αυτα και σιγουρα δεν ειναι μηδενικη
skorpion
:cheesy:
Quote:
Originally Posted by skorpion
Είπα εγώ πουθενά πως είναι μηδενική; "Αντιτίθεται στο αίτιο που το προκαλεί" δε σημαίνει μηδενική αντίδραση. :cheesy:
ναι δηλαδη εθεσες την αδρανεια ως τροπο αντιδρασης οποτε ειναι σαν να μιλαμε για μηδενικη αντιδραση και εκει ηταν οι ενστασεις μου.Παιζουμε με τις λεξεις ή δεν καταλαβα κατι καλα νομιζω πως ειναι το πρωτο.:cheesy:
Λυπάμαι, αλλά είναι το δεύτερο. Δεν μίλησα για "αδράνεια" αλλά για το "αξίωμα της αδράνειας" που αποτελεί όρο της φυσικής. Είναι αυτό που π.χ. κάνει το σώμα σου να γέρνει προς τα μπρος όταν φρενάρει το λεωφορείο.Quote:
Originally Posted by skorpion
Σκορπιός Σκορπιός Σκορπιός......
Εκ πείρας μιλάω!!!!!!!!
Nα υποθέσω πως και η Σελήνη στον Σκορπιό είναι έτσι?!:cheesy: :embarrestQuote:
Originally Posted by katrin82
Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
ok επειδη δεν εχω ενβαθυνει στην φυσικη δεν μπορω να καταλαβω τετοιους επιστημονικους ορους το εξελαβα οπως "ακουγεται"