Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
Quote:
Originally Posted by
GELLO
Ο καλός μου έχει φίλες και μάλιστα κάποιες πρώην και νυν φίλες και με ενοχλεί υπερβολικά. Αρνείται ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Και εμένα ο φίλος μου είχε στο παρελθόν κάποιες φίλες αλλά τελικά ξεκόψαν. Μόνο μία φίλη έχει και αυτή του είχε εκφράσει ότι της ψιλοάρεσε, γεγονός το οποίο μου το εξομολογήθηκε... Τώρα βέβαια μετά από 1,5 χρόνο σχέσης δεν ανησυχώ.Βέβαια ότι μέσα μου θα ζηλέψω λιγουλάκι θα ζηλέψω, αλλά δεν θα το δείξω. Και ξέρεις γιατί;; ¶μα με θέλει πραγματικά δεν θα με "προδώσει". ¶ν το κάνει θα πληγωθώ μέν αλλά θα μου ανοίξουν τα μάτια δε και θα το πάρω απόφαση. Με το να τον περιορίσεις να μην έχει φίλες και να γκρινιάζεις πίστεψε με θα τον ωθείσεις να τις δεί με άλλο μάτι τελικά γιατί θα είναι σαν να μειονεκτείς απέναντι σε αυτές. Επομένως ψηλά το κεφάλι και άμα είναι κάτι να γίνει θα γίνει δυστυχώς. Για να μην γίνει θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι ψηλά στα μάτια του και όχι χαμηλά! Το έχω ζήσει και ξέρω τι σου λέω!:cry:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Η χημεία πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ για να είναι φίλοι αφού πρόκειταιο για σχέση και επαφή. Απλά όταν είναι ερωτικό το ζήτημα τότε πρ΄πει να συνδράμουν άλλα χημικά στοιχεία. Και αν λες ότι είναι σημαντικό το τι μετράει, μάνι μάνι θεωρητικά αποδέχεσαι ότι είναι δύσκολο να υπάρξει φιλία αναμεσα σε αντίθετα φύλα αφού τίθεται θέμα επιλογής επειδή στην πορεία δημιουργούνται συναισθήματα που δεν είναι φιλικά μόνο :cheesy:
Μητσακο...δεν φτανει που εχω ηλιο αφροδιτη συνοδο στον 11ο και ειμαι ηδη μπερδεμενη πανω που παω να κατασταλαξω με μπερδευεις χειροτερα!
:laugh:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Μητσακο...δεν φτανει που εχω ηλιο αφροδιτη συνοδο στον 11ο και ειμαι ηδη μπερδεμενη πανω που παω να κατασταλαξω με μπερδευεις χειροτερα!
:laugh:
Εγώ αυτή την όψη την έχω για καλή :nuts: Εσένα γιατί σε χαλάει? Κοινωνικότητα δείχνει, ομαδικό πνεύμα δείχνει, γοητεία δείχνει :toung:, κάποιο ροναντισμό δείχνει, ίσως κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις δείχνει (που άμα σε παίρνει τις έχεις, αν δεν σε παίρνει πρέπει να σφυρίξεις κλέφτικά και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια).
Από την άλλη εγώ είμαι και ψιλοάσχετος οπότε εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις :toung:
Επειδη λοιπον η Αφροδιτη κυβερναει 5ο κανει και ενα τετραγωνο με Δια μου δημιουργει ενα θεμα με φιλους αισθηματικα..οσο για την κοινωνικοτητα..αυτη μας εφαγε...:bigsmile:Παντως εχω αντρες φιλους και μια χαρα χωρις προβληματα τα παμε..:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Επειδη λοιπον η Αφροδιτη κυβερναει 5ο κανει και ενα τετραγωνο με Δια μου δημιουργει ενα θεμα με φιλους αισθηματικα..οσο για την κοινωνικοτητα..αυτη μας εφαγε...:bigsmile:Παντως εχω αντρες φιλους και μια χαρα χωρις προβληματα τα παμε..:bigsmile:
Αυτοί το ξέρουν αυτό? :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αυτοί το ξέρουν αυτό? :laugh:
Ποιο Μητσακο?οτι τα παμε μια χαρα...:bigsmile:Ε ναι...με πληγωνεις τωρα...:embarrest
με κινδυνο να βγω off topic ρωτω...ποιος ειναι ο πλανητης της φιλιας και κατ΄επεκταση ζωδιο?
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
με κινδυνο να βγω off topic ρωτω...ποιος ειναι ο πλανητης της φιλιας και κατ΄επεκταση ζωδιο?
Μπορείς να διαβάσεις το σχετικό άρθρο εδώ
Εγώ αυτό που πιστεύω ειναι οτι δεν τον είδες ποτε σαν φίλο. Πάντα σου άρεσε απλά δεν μπορουσεσ να το παραδεχτείς. Έχω έναν φίλο κολήτό από το δημοτικό και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του. ¶πλα σε σένα το αίσθημα υπέβοσκε.
ego pistevo oti einai sto xeri tis ginaikas afto genikotera