Re: Τα καλα και συμφεροντα!!
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
χμμμ Ταυρος με ωροσκόπο Παρθένο ,σεληνη Παρθενο αφροδίτη χμμ Αιγόκερο;;;;:wondering
Κακιουλες.....:love:και επισης αν ειναι δυνατον να υπαρχει ΟΛΟ αυτο...μην μου πεις...ημαρτον!!!!και τετραγωνο Κρονου με αφροδιτη και πλουτωνα αντιθεση σεληνη εεεεεε?????:nuts::nuts:
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Πιστεύω άνδρες αιγόκεροι, άνδρες ιχθείς, γυναίκες ζυγοί, γυναίκες κριοί, γυναίκες τοξοτίνες, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά... :) τι εννοεί κανείς συμφέρον; Στις γυναίκες της φωτιάς αρέσουν π.χ. πολύ να ντύνονται, να ψωνίζουν και να ξοδεύουν... είναι αυτό συμφέρον; Ή είναι συμφέρον να μαζεύουν δραχμή δραχμή το χαρτζηλίκι τους για να βρεθούν πλούσιες μετά από είκοσι χρόνια όπως θα έκανε ίσως μία καρκίνος ή μία ταύρος;
Ενστασηηηηηη...ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο καρκινο και δεν εχω ΜΙΑ στην τραπεζα φιλε Βασιλη!!!!:bigsmile:
Κάτω από το στρώμα μήπως τα καταχωνιάζεις;
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Στο πουγγί, στο πουγγί. :toung:
Καρκίνος είναι αυτός!!! :embarrest
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Δεν αποκλειεται...δεν κοιτας μηπως ειναι κατω απο το δικο σου Dell γιατι απο το δικο μου τςςςςςςς....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΔΕΣ!!!ευχαριστω...:l ove:
emmalene εισαι η ανάποδή μου;;;; :nuts:(εγω καρκίνος με ωροσκόπο ταυρο:bigsmile: )
Ανανεώνω την άποψη μου:όλοι είναι τσιγγούνηδες ΕΚΤΟΣ απο τους Καρκίνους.:nuts:
Oι τσέπες μου είναι αδειες,το στρώμα δεν εχει τιποτα απο κατω...τωρα που το σκεφτομαι λίγο σκόνη πρέπει να εχει :embarrest και ....ξεχασα τι θα έλεγα...:unsure:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
emmalene εισαι η ανάποδή μου;;;; :nuts:(εγω καρκίνος με ωροσκόπο ταυρο:bigsmile: )
Ανανεώνω την άποψη μου:όλοι είναι τσιγγούνηδες ΕΚΤΟΣ απο τους Καρκίνους.:nuts:
Oι τσέπες μου είναι αδειες,το στρώμα δεν εχει τιποτα απο κατω...τωρα που το σκεφτομαι λίγο σκόνη πρέπει να εχει :embarrest και ....ξεχασα τι θα έλεγα...:unsure:
ΝΑιιιιι...και απο οτι διαβαζω παρακατω βρηκα συμμαχο!!!!παρακαλω να μην κανουμε γενικα σχολια...και οι παρθενοι μαι χαρα παιδια ειναι...ΜΟΝΟ οι ζυγοι ειναι συμφεροντολογοι.ΟΛΟΙ ομως...:bigsmile::cheesy:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
ΝΑιιιιι...και απο οτι διαβαζω παρακατω βρηκα συμμαχο!!!!παρακαλω να μην κανουμε γενικα σχολια...και οι παρθενοι μαι χαρα παιδια ειναι...ΜΟΝΟ οι ζυγοι ειναι συμφεροντολογοι.ΟΛΟΙ ομως...:bigsmile::cheesy:
Ευτυχώς που δεν εκανες γενικό σχολιο:laugh::laugh
Και τώρα θυμήθηκα τι θα έλεγα περι
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Κακιουλες.....:love:και επισης αν ειναι δυνατον να υπαρχει ΟΛΟ αυτο...μην μου πεις...ημαρτον!!!!και τετραγωνο Κρονου με αφροδιτη και πλουτωνα αντιθεση σεληνη εεεεεε?????:nuts::nuts:
Αν υπάρχει όλο αυτό καλύτερα να μην το συναντήσω!:toung:
αααα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα....και επειδη θελω να τονισω την ανιδιοτελεια των Ταυρων....κανενας Ζυγος ελευθερος????:bigsmile::bigsmile::love:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Όχι, πλέον έχω ένσταση! Μια χαρά είναι οι Ζυγοί απλά στην προσπάθεια της αναζήτησης της ισορροπίας μπορεί να μας φανούν συμφεροντολόγοι.
Εμένα πάλι οι Παρθένοι μου κάνουν περισσότερο. Γενικά τα ζώδια της Γης είμαστε κάπως παρεξηγήσιμα σε αυτό το θέμα:embarrest