Καλή σας μέρα!!!
Καλώς σας βρήκα και καλό μου διάβασμα!!!
Τέλειο σάιτ παιδιά!Εχω ενθουσιαστεί:D:D
Printable View
Καλή σας μέρα!!!
Καλώς σας βρήκα και καλό μου διάβασμα!!!
Τέλειο σάιτ παιδιά!Εχω ενθουσιαστεί:D:D
Γεια σας :) πολυ ομορφα τα αρθρα που καταφερα να διαβασω μεχρι τωρα!!
Γεια χαρα κ απο μενα....
ειχα ξαναμπει στο παρελθον, διαφορα προβληματα με κρατησαν εκτος, τωρα ειπα να ξαναερθω στην παρεα σας πιο αισιοδοξη:)
Μπερδευομαι λιγο, δεν ξερω που να πρωτοδω αλλα ελπιζω να βγαλω ακρη!
Καλώς μας ήρθατε κορίτσια,
Σας εύχομαι καλό διάβασμα, χαρά και ευχρίστηση.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
καλημέρα σε όλους !
Καλώς μας ήρθες Λαμπρινή 85. Σου εύχομαι καλά διαβάσματα και μία όμορφη και ενδιαφέρουσα περιήγηση στο Myhoroscope.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
Είμαι αρκετό καιρό μέλος και βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το site σας!Δεν ξέρω αν πρέπει να απευθυνθώ σε εσάς αλλά περιμένω το άρθρο για τα δεκαήμερα του υδροχόου ειναι το μόνο ζώδιο που έχει μείνει για τους ιχθείς υπάρχει άρθρο.Ελπίζω να μην αργήσει...
Ευχαριστώ που μοιράζεται τόσο γενναιόδωρα τις γνώσεις σας.
Φρίξος
Ευχαριστω που με δεχθηκατε κατ>αρχην λεγομαι Αντωνης ,ειμαι διδυμος με Asc σκορπιο δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα ειμαι πολυλογας κανονικα στο γραψιμο (ερμης στον ταυρο σε τριγωνο με ουρανο,πλουτωνα)
Καλημέρα σε όλους !
Καλημέρα:). Έχω εγγραφεί αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μου αρέσει η αστρολογία και από το site αυτό μαθαίνω αρκετά αν και έχω πολλές απορίες. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα άρθρα που ανεβάζετε και όλο και κάτι μαθαίνουμε εμείς οι αρχάριοι.
Καλησπέρα και από εμένα ως καινούργιο μέλος:love:
Γεια σε ολους:)
Καλησπερα σας.ειμαι η Ζαζα ασχετη απο αστρολογια και με λιγες γνωσεις στους υπολογιστες.Προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει διαβαζοντας πολυ τα αρθρα του site εξαιρετικα
διαβαζω τις συνομιλιεσ σας και διαπιστωνω πως ολοι σας εχετε γνωσεις στην αστρολογια.Πως θα μπορουσα να σας ακολουθησω;σας φιλω και ειλικρινα σας καμαρωνω
Καλημέρα και καλώς μας ήρθες Ζαζα:)
Σιιγά-σιγά αφου θα διαβαζεις τα αρθρα και θεματα θα δεις οτι οι γνωσεις που θα αποκτησεις
θα σε βοηθησουν να καταλαβεις και να συμμετεχεις
Ομως αν εχεις καποια απορια αστρολογικη και τωρα μπορεις στην καταλληλη ενοτητα να την γραψεις:)
για να σε βοηθησουν
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ,ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
Κι εγώ καινούρια με ενδιαφέρον να μάθω. Γεια σε όλους
γεια σας!! ειμαι καινούριο μέλος και φαίνεται εξαιρετικό το site!
Γεια σας και απο εμενα,ευχαριστω που με δεχτηκατε,συνεχιστε με την ιδια ορεξη.Μπραβο σε ολη την ομαδα.
To site σας είναι εκπληκτικό! τόσα πολλά ενδιαφέροντα άρθρα! ένας τεράστιος θησαυρός γνώσης για τους φίλους της αστρολογίας! Μπράβο! και πάλι μπράβο!
Γεια σε όλους
Όταν μας συμβαίνουν ... αφύσικα πράγματα στη ζωή καταφεύγουμε στα μεταφυσικά!
Για λύσεις; απαντήσεις; Μήπως τις έχουμε ήδη μέσα μας;
Πιθανά να ψάχνει ο καθένας μηχανισμούς και τρόπους να συνομιλήσει βαθύτερα με τον εαυτό του.
σασ χαιρετω και ευχομαι παντα να μασ ερχετε η ευνεια οταν την χρειαζομασται
γεια σε όλους!!!ταυρος και η σημερινή πανσεληνος στο δικό μου δεκαημερο:cry:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΡΑΜΑ
Sisialeko, από μόνη της η ευχή σου προς εμάς, δείχνει πως και πόσο κατά βάθος δεν το έχεις βάλει κάτω. Τι πάει να πει καλέ μου άνθρωπε είμαι "δράμα";
Και εάν είσαι. - λέμε τώρα υποθετικά - είμαστε και εμείς εδώ να σε στηρίξουμε όσο μπορούμε. Αλλιως ποιός ο λόγος να βρίσκεσαι εδώ τριγύρω εάν δεν έχεις τουλάχιστον το θάρρος να αποκομίσεις λίγο από την αισιοδοξία μας, την καλή μας διάθεση και ας μας έχει πέσει το νταβάνι στο κεφάλι, και ας νιώθουμε ώρες -ώρες ότι έρχονται οι εφιάλτες να μας κατασπαράξουν. Και πόσα άλλα ακόμα. Δεν το ξέρεις πως ο καλός καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται;
Αντε σήκω και μιμήσου μας! Τα αξίζεις και το αξίζουμε οπωσδήποτε. Ε, και που είσαι, σίγουρα δεν θα χάσεις. Με το να μουτζοκλαίς και να πιστεύεις ότι τα θηρία τα έχουν βάλει μαζί σου, κακό του κεφαλιού σου.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
Γεια σας! Καλώς σας βρήκα! Το site σας είναι πολύ ενδιαφέρων και πραγματικά πιστεύω ότι βοηθά πρωτάρηδες σαν κι εμένα να μάθουν περισσότερα και ουσιαστικά πράγματα για την αστρολογία...
γεια σας κ καλως σας βρηκα.Την βρισκω ενδιαφερον την ιστοσελιδα σας.Συνεχιστε την καλη δουλεια!!
Καλημερα και καλώς μας ήρθατε:)
Εύχομαι καλη περιήγηση στο σαιτ και καλο διαβασμα στα αρθρα και θεματα λοιπόν!!!
Γείας απο τον χρήστη μαντίλι καλή συνέχεια στο να δείξεται στόν κόσμο οτι η αστρολογία είναι άξια προσοχής και όχι ανακρίβειες και κάποιες προβλέψεις που βγάζουν οι αστρολόγοι απο το μυαλό τούς.Καλη συνέχεια και πάλι στο έργο σας:)
εκείνη η στήλη με τις συγγνώμες που ειναι ρε παίδες?
Γεια σας ειμαι η Ιωαννα.Καλως σας βρηκα
Καλησπερα τωρα εκανα εγγραφη.καλως σας βρηκα.:)
Καλώστην και καλά το έκανες!! :lol::love:
Ένα γειά μπήκα να πω..κάθε μέρα διαβάζω προγνώσεις..απλά δε γράφω....Ένα ευχαριστώ γιατί αποδείχτηκε μεγάλη βοήθεια το να διαβάζω τις προγνώσεις αφού μέσα απο αυτές παίρνω και συμβουλές για το πως πρέπει να αντιμετωπίσω κάθε όψη ..που...ναι το βλέπω να λειτουργεί μέσα μου.... Καλή Κυριακή...