Kαλως ηρθες κοντα μας. Χαρουμενη Πρωτοχρονια να ειναι και για σενα:)
Printable View
Kαλως ηρθες κοντα μας. Χαρουμενη Πρωτοχρονια να ειναι και για σενα:)
Καλημέρα και καλή χρονιά! Ευχαριστώ για την εγγραφή και εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία δύναμη και δημιουργικότητα! Ευχαριστούμε για όσα μας προσφέρετε στην κατανόηση της Αστρολογίας!:)
Καλησπέρα είμαι η Πηνελόπη .Κ
αλή χρονιά να έχουμε...!!!
καλησπερα. Είμαι η poppyleo και έκανα εγγραφή σήμερα. Καλή χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία!!!!
Γεια σας κι απο μενα!Ελπιζω να κανουμε καλη παρεα και δημιουργικη!;)
Γειαααα σας!!!
Sumfwnw apoluta me thn irene_m. to site einai apisteuto!!!
Καλως ορισατε στο myhoroscope:love:
Καλη χρονια σας ευχομαι και καλη πλοηγηση στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ:love:
:)
geiaaaaaaaa sas....!!!!!!!!!!!!:)
Γεια σου και σενα Ναταλια. Καλως ηρθες και Καλη Χρονια.:)
καλημερα, ειμαι νεο μελος ....!μαρεσει αυτο το site και θελω να ενημερωνομαι για διαφορα θεματα!!!!
καλημερα.πρωτη φορα επικοινωνω και σεν ξερω αν ειναι ο σωστος χωρος επικοινωνιας.ειμαι η roulavas.εχω παισει με τα μουτρα,πολυ ενδιαφεροντα ολα οσα γραφονται.βεβαια εχω ενα θεμα.οταν προσπαθω να βγαλω τον γενεθλιο χαρτη μου,δεν μου δινει αυτοματα το γεωγραφικο μηκος και πλατος και ετσι δεν μπορω να τον βγαλω.κατι κανω λαθος και δεν μπορω νατον εντοπισω.καλη χρονια και χαιρομαι για την παρεα σας.
kalimera se olous!!!
καλημέρα και χρόνια πολλά! είμαι η erotidaia και θέλω να σας ευχαριστήσω για το τόσο όμορφο και ενημερωτικό site που πραγματικά το μελετάω με πολύ ενδιαφέρον. Ασχολούμαι κι εγώ με την αστρολογία και είμαι ερευνήτρια της Ταρώ. Εύχομαι σήμερα που είναι των Φώτων να έχουμε όλοι Φως μέσα στην καρδιά μας, στη νόηση μας και στις πράξεις μας.
Καλησπέρα και καλώς μας ήρθατε όλα τα νέα μέλη. Να είστε καλά να μας χαίρεστε και να σας χαιρόμαστε και εμείς.
Τώρα το αν σήμερα των Φώτων λάβαμε Φως ή όχι erodidaia μας, δεν το ξέρω.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα την χρειαστούμε την ΦΩΤΙΣΗ και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις.
Καλή χρονιά να έχουμε και θετικά και ευχάριστα να σκεφτόμαστε και η φώτιση θα μας συνοδεύει πάντα!
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
καλησπερα σε ολους και καλη χρονια !!!! Ειμαι νεο "αιμα" στη παρεα σας, για αυτο θα πρεπει να μου δωσετε λιγο χρονο ωσπου να βρω τον ρυθμό μου. Ενημερωτικα , ειμαι Ταυρινα .... και περιμενω με μεγαλη αγωνια ολα αυτα τα υπέροχα που εχουν να συμβουν στους Ταυρους , εδω και αρκετα χρόνια. Θα ηθελα να πιστευω πως καποιος απο ολους εσας τους διαβασμενους θα μου δωσει τα φωτα του , αν τα χρειαστω! δεν ξερω ουτε απο πλανητες ουτε απο θεσεις...το μονο που ξερω ειναι πως εχω ταλαιπωρηθει πολυ στα προσωπικά μου τα τελευταια χρόνια !!!! Καλη συνεχεια σε ολους !!!!!
Καλημέρα, καλή χρονιά σε όλους!
Γεια σου και σε σενα Μαρια72.
Καλη Χρονια να εχεις και καλως ηρθες κοντα μας.:)
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Εύχομαι σε όλους, να πραγματοποιηθούν μόνο οι θετικές προβλέψεις για τον καινούργιο χρόνο. Το έχουμε όλοι μεγάλη ανάγκη!
γειά γειά γειά
Θα ηθελα πολυ να μαθω εαν εχω οψη Υοd [εχω Αρη στο ταυρο 21 στο 8 οικο ,κρονο στο τοξοτη 19 μοιρα 3 οικο και β. δεσμο στο ζυγο 23 στο 1 οικο ] και τι μπορει να λεει ευχαριστω πολυ
καλως σας βρηκα
geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
καλησπερα σας!!!! Θα ηθελα καποιος εμπειρος αστρολογος να μου ερμηνευση τον αστρολογικο χαρτη μου..Ευχαριστω πολυ!!
Athens,Greece
3:30am
1984 female
Καλησπερα σας, θεωρώ ότι κάνετε πολύ σοβαρή δουλεια. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω περισσότερο αστρολογία και θα ήθελα την βοήθεια σας.
GEIA XARA SE OLOUS!!
καλησπερα! φοβερο το site! εχω και καποιες αποριες...νομιζω οτι θα μου τις λυσετε...ελπιζω..
hi...:D:D:D
Καλημερα :)
Καλώς μας ορίσατε αγαπητα νεα μελη:)
Εύχομαι καλη συνέχεια στο καλύτερο αστρολογικο φορουμ!
Γεια σας! Μετα απο πολυ διαβασμα ψυχολογιας,ενεργειας συμπαντος, μου κεντρισε το ενδιαφερον η αστρολογια.. Ειμαι σε πολυ αρχικο σταδιο,μολις εβγαλα τον αστρολογικο μου χαρτη και προσπαθω να τον ερμηνευσω!
Καλησπέρα σας !!!Είμαι καινουριο μέλος και προσπαθω σιγά σιγά να καταλάβω τις σημασιες των όψεων πλατητών οίκων κτλ κτλ!!!!Προφανώς θα χρειάστω τις γνώσεις απο την εμπειρία κ την εξάσκηση σας κ σιγουρα είναι μεγαλύτερη απο την δική μου...Για να συστηθώ είμαι Κριός με ωροσκόπο Ζυγό ή Παρθένο κάποιοι χάρτες μου βγάζουν το ένα κ κάποιοι το άλλο..anyway, που θα πάει θα μάθω!!!!:rolleyes:
καλημερα σε ολους.λεγομαι αντωνης και σας ευχομαι τα καλυτερα.
Γεια σας το site σας είναι καταπληκτικό και ίσως το μοναδικό με τόσο ευρεία γκάμα θεμάτων Συγχαρητήρια!!