Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω οτι οι αδυναμίες που παραμένουν αδυναμίες,παρ'οτι τις γνωρίζουμε και εφ'οσον βλάπτουν,ειναι θέμα.Εννοείται,οτι αυτο ισχύει για όλους μας και οχι μονο για σενα,Naziara
Quote:
Originally Posted by
taste
Για ατομο γεννημενο στο khartoum-Sudan 01/09/1969/ 19.10 ποιος ειναι ο ωροσκοπος?
Στις νέες καταχωρήσεις της προσωπικής σου βάσης δεδομένων, αν επιλέξεις τη χώρα Sudan και στην πόλη συμπληρώσεις τα πρώτα γράμματα από Khartoum με λατινικούς χαρακτήρες, θα σου βγάλει επιλογή για την πόλη που ζητάς για να καταχωρήσεις τον χάρτη που θέλεις.. :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
gold soul
Στις νέες καταχωρήσεις της προσωπικής σου βάσης δεδομένων, αν επιλέξεις τη χώρα Sudan και στην πόλη συμπληρώσεις τα πρώτα γράμματα από Khartoum με λατινικούς χαρακτήρες, θα σου βγάλει επιλογή για την πόλη που ζητάς για να καταχωρήσεις τον χάρτη που θέλεις.. :bigsmile:
Nαι το είδα και το έκανα,απλά ελεγα μήπως λογω Αφρικής,ηταν κάπως τα πράγματα.Ευχαριστώ,anyway,gold soul
Quote:
Originally Posted by
shsh
hello to all
χελοου!χελοου!!!:cheesy::bigsmile:
γεια σου και σενα!!!
καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!!:bigsmile
καλη συνεχεια ευχομαι!!!:
Quote:
Originally Posted by
taste
Για ατομο γεννημενο στο khartoum-Sudan 01/09/1969/ 19.10 ποιος ειναι ο ωροσκοπος?
Στις 0ο Κριού 54΄ είναι ο Ωροσκόπος!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΣ ΘΕΣΩ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ....
Quote:
Originally Posted by
ΧΡΥΣΠΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΣ ΘΕΣΩ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ....
καλως μας ηρθες!!!:bigsmile:
Καλησπέρα και απο μένα!!Καλως σας βρήκα! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kvassiliκki
Καλησπέρα και απο μένα!!Καλως σας βρήκα! :bigsmile:
καλως μας ηρθες !!
σου ευχομαι καλη συνεχεια στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!:bigsmile: