Βρε ποιος γεννεθλιάζει!!!! :bigsmile: Αθηνούλι Χρόνια Καλά να έχεις, και να είναι όσα θες!
Printable View
Βρε ποιος γεννεθλιάζει!!!! :bigsmile: Αθηνούλι Χρόνια Καλά να έχεις, και να είναι όσα θες!
Χρονια πολλα Αθηνουλα κι οτι ποθεις μπροστα σου να το βρεις!!!!
Βρε, βρε...χρόνια σου πολλά Αθηνούλα...να τα εκατοστήσεις+, ό,τι επιθυμείς, με υγεία και πτυχία όσα θές!!!:nuts::love::love:
Skorpion και BlackOrWhat μου , να μου ειστε καλα .. σας ευχαριστω πολυ κοριτσια !! :love::love::love:
Χρόνια πολλά και καλά κι από μένα,έστω και καθυστερημένα:bigsmile:
ο,τι επιθυμείς και είθε ο μέγας Δάσκαλος να σου δώσει χρήσιμα μαθήματα(Αφού δε μπορούμε να το αποφύγουμε...):toung:
Μα τι ευχές δίνω πια.Πρώτα ευχήθηκα "απ όλα να χιε ο μπαξές "στη στάρφις και τώρα σε σένα Καλό Κρόνο.Εξαφανίστηκε και το ωραίο μου τρίγωνο μυστηριωδώς απ το ψυγείο και έχω νεύρα:embarrest
Ό,τι επιθυμείς :love:
Αν σου φανε το τριγωνο πανοραματος τοτε καποιο τετραγωνακι και αντιθεση θα παιζει πιστευω! χα χα χα!
χρονια πολλα Σοφη και απο εδω να χαιρεσαι τα 4 αγγελουδια σου υγεια και χαρα να εχεις παντα ,την αγαπη μου σε εσενα και την ομορφη Θεσσαλονικη:love:
Δεσποινα-κουκι:love:
Τα χρονια μου πολλα σε ολες τις Σοφιες του φορουμ μας ,σε ολες τις Αγαπες και αν υπαρχει και καμια Πιστη και Ελπιδες να ειναι παντα καλα:love:
Δεσποινα:love: