Re: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
Μαράκι αφιερομένο! Μιλάμε για τρελό γέλιο!:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=mOuvi-fAxA8
Quote:
Originally Posted by
taurine
Καλώστο Μαράκι μας!
Να ξέρεις πως η πλειοψηφία που κατεβαίνει σε αγώνες,δεν κάνει μόνο ειδική διατροφή.
Χρησιμοποιούν ουσίες που επιδρούν στους θυρεοειδικούς νευρο-υποδοχείς, στο ΚΝΣ, χρησιμοποιούν στεροειδή,και οι γυναίκες τεστοστερόνες και αυξητική ορμόνη, ντοπαμίνη, εφεδρίνη, ψευδοεφεδρίνη και χίλιες δυο άλλες απαγορευμένες και εξαιρετικά επικίνδυνες ουσίες.
Υποψήφιοι για: Καρκίνο του ήπατος-παγκρέατος, καρκίνο ωοθηκών, κολπική μαρμαρυγή, ισχαιμικά επεισόδια, αγγειοεγκεφαλικά επεισόδια κλπ.
Οι πιο τυχεροί τη γλιτωνουν με καταστροφή του θυρεοειδή, με νεφρική ανεπάρκεια, και υπερτασική νόσο.
Ελπίζω να σε "συντόνισα" κάπως...:o
Φτάνει καλέ!:cry: Ζήτω η πατσοκοιλιά!:lol:
Quote:
Originally Posted by
taurine
Καλώστο Μαράκι μας!
Να ξέρεις πως η πλειοψηφία που κατεβαίνει σε αγώνες,δεν κάνει μόνο ειδική διατροφή.
Χρησιμοποιούν ουσίες που επιδρούν στους θυρεοειδικούς νευρο-υποδοχείς, στο ΚΝΣ, χρησιμοποιούν στεροειδή,και οι γυναίκες τεστοστερόνες και αυξητική ορμόνη, ντοπαμίνη, εφεδρίνη, ψευδοεφεδρίνη και χίλιες δυο άλλες απαγορευμένες και εξαιρετικά επικίνδυνες ουσίες.
Υποψήφιοι για: Καρκίνο του ήπατος-παγκρέατος, καρκίνο ωοθηκών, κολπική μαρμαρυγή, ισχαιμικά επεισόδια, αγγειοεγκεφαλικά επεισόδια κλπ.
Οι πιο τυχεροί τη γλιτωνουν με καταστροφή του θυρεοειδή, με νεφρική ανεπάρκεια, και υπερτασική νόσο.
Ελπίζω να σε "συντόνισα" κάπως...:o
Τα ξέρω Ταυρίνα μου,γιατί την οξυθυμία που την πας? Η την πεσμένη λίμπιντο?
Αυτά για απόψε...
Σας αφήνω να βάλω θερμόμετρο στην ψαρίνα μου...
Φιλιά στο παρεάκι το όμορφο!:love:
Καληνυχτα και απο εμενα...με περιμενει το γιαπι αυριο :p
Κάποια στιγμή θ'ανεβάσω βιντεάκι"greek kolos".
Πας σ'ένα Κρητικό γλέντι και αρχίζουν οι χοροί.Μετά από λίγο δεν φαίνεται ούτε το ζευγάρι,ούτε τα λαούτα,ούτε οι καλλιτέχνες..τίποτα!
Μόνο μια τεράστια αράδα από Ελληνικούς κ......ς να χοροπηδάνε και να χορεύουν.Πάνω κάτω,μικρές,μεγάλες,γιαγιά ες,θειες,ο καθένας με ότι έχει.Και ναι,είναι μοναδικός ο greek γιατί έχει όλα τα σχήματα και τις υφές..
Για τους άντρες ας μην πω τπτ,ολοιδρωτοι μια ζωή..
Γουστάρω όμως που είμαι Κρητικιά,και ζήτω η Ελλάδα!:mad::)
Καληνύχτα παιδάκια. Όνειρα γλυκά και Ποσειδώνια! :love:
http://www.youtube.com/watch?v=lnYan4E3FTM
Καληνύχτες πονηρές σε όλους..