Να τον χαίρεσαι, γλυκειά μου.....:)
Printable View
Να τον χαίρεσαι, γλυκειά μου.....:)
Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!
Κάτια,parkat να είστε πολύχρονες!
Λιγα λουλουδια - YouTube
Ποιος γιορταζει σημερα;;:)
Η αγαπημενη μας ΠΑΡΚΑΤ -Κατερινα μας :)
και η αγαπημενη μας ΚΑΤΙΑΚΙς -Κατια :)
κοριτσαρες μου πολυχρονες και οτι επιθυμιτε !
Υγεια ,αγαπη και δουλεια να εχετε παντα σας ευχομαι!!!
και του χρονου εδω παλι γερές και δυνατες για να σας ξαναευχηθω λεμεεεεεε!!!!:)
με αγαπη
κουκακι:)
Να ‘σαι καλά Ταυρόπουλο! Πρώτη-πρώτη μας θυμήθηκες. Οι ευχές πάντα ευπρόσδεκτες, όπως κάθε κίνηση θετικής ενέργειας. Εύχομαι και σε σένα καλή άφιξη στο Τοξοτάκι που περιμένεις.
Χρόνια πολλά και από μένα Κατερίνα!
Κουκάκι πάει! Σου έφαγαν την πρωτιά μέσα από τα χέρια! :p ... Να είσαι καλά Δέσποινα...:)
Καλημέρα με τη σειρά Ταυρίνα και ταυρόπουλο, Κουκάκι και Κατερινούλα-φιλάκι!!!!!!!!!!
Κορίτσια μου δεν έχω λόγια! Είναι τόσο μαγευτικό να με θυμούνται άνθρωποι που δεν έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά που με έχουν γνωρίσει βαθιά. Σας στέλνω την αγάπη μου και τις προσευχές μου. Να έχετε όλες μια πάρα πολύ καλή μέρα πέρα από όλες τις αντιξοότητες, λέμε με ανάδρομο και έκθλειψη, διότι το φως σας είναι καθαρότερο και δυνατότερο από κάθε εξωτερική επιρροή.
Πολλά φιλια κούκλες μου.
Στελλινο μου πολυχρονη και παντα γερή και ευτυχισμενη !:)
κουκακι:)
Σ' ευχαριστώ Δεσποινάκι μου!
Σ' ευχαριστώ Κουκάκι μου!
Ζήτω στους τοξότες!!!
Αλλη μια τοξοτινα γλυκειά που έχει σήμερα γενέθλια ειναι και η Χρυσανθη μας:)
πολύχρονη και οτι επιθυμεις με υγεία,δυναμη και προκοπη σου ευχομαι κοπελαρα μου:)
:):)
ΚΟύυκι!! ... Και εσύ το ξέρεις,...δεν μπαίνω συχνά εδώ...αλλά μετα το κατσάδιασμα που έφαγα σε θυμάμαι καμιά φορά και λέω καλέ μπες να δεις ποιός γιορτάζει και πατάω like στις ευχές των άλλων μελών, τύπου, το εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου! Σήμερα είπα κάτσε να δεις που έχει τέλεια μνήμη!! ΜΠορεί να το θυμήθηκε!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Σου ανταποδίδω τις υπέροχες ευχές σου!! Άσχετο, εσύ κατάλαβες τίποτα από την Αφροδίτη που πέρασε από πάνω μας??? Εγώ τίποτα πάλι! Το πράγμα είναι αυτό!! Τέτοια κατάθλα πια! Έχω μεγαλώσει, έχω απογοητευτεί, τι να πω δεν ξέρω, με έχει χτυπησει αλύπητα και λέω έχε γούστο να χάσω και την αισιοδοξία μου!! Αν είναι ποτε΄δυνατόν! Ένας Τοξότης με 5 Τοξότες!! Δεσποινάκι να κρατάμε γερά !!! Σε φιλώ!!!!!!!!!!!! χχχ :)
Χρυσανθη μου χανουμε εμεις ποτε την αισιοδοξια μας μπρε;;;:)
ειπα να παιξω κανενα κινο ,τζοκερ κατι βρε αδερφε οταν εκατσε πανω στον Ηλιο και τριγωνισε συναμα και τον Δια μου αλλα τζιφος..:mad::p αντε απ 'εδω και εσυ μωρη Αφροδιταρα ειπα :p:eek:χαχααα!!!
Την αγαπη μου να εχεις και σημερα να περασεις καλα σου ευχομαι!:)
Η Κούκι μας σήμερα, το κουκάκι μας, η Δέσποινα, το Δεσποινάκι μας, η φίλη μας και συσπουδάστριά μας.......ναι!!!!! ναι!!!!!!!!!! Γ Ι Ο Ρ Τ Α Ζ Ε Ι!!!!!!!!!!!!!
Χίλια χρόνια χρυσά και ηλιόλουστα μαζί με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν!!!!!!!
Attachment 3983Attachment 3983Attachment 3983!!!!!!!!
Καλημέρα Δεσποινούλα και χρόνια σου πολλά!
Τον τελευταίο καιρό οι ευχές εδώ έχουν γίνει μόδα πασέ, αλλά με σένα που είσαι πορτιέρης στο site control και ευχοφύλακας , είσαι η χαρά του ευχόμενου. Κράτα λίστα λοιπόν…
Σου εύχομαι υγεία για σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς, απροσδόκητες χαρές και ευλογίες που ούτε καν τις έχεις φανταστεί. Το ωραίο στη ζωή, είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις. Ξέρω ότι κι ένα εγγονάκι δεν θα σου κακόπεφτε , οπότε βάλε κι αυτό στη λίστα. Τόσο μικρή που απέχτησες παιδιά, θα είσαι η γιαγιά με το πιο trendy άβαταρ στη χώρα.
Τόσο μικρή που ξεκίνησες την έγγαμη ζωή σου και ακόμα πορεύεσαι, έχω την έμπνευση να σου αφιερώσω αυτό το τραγούδι, γιατί ξέρω ότι τέτοιες μέρες γίνονται γερές ανασκοπήσεις. «Όταν γνωριστήκαμε ήμουν τόσο και τώρα είμαι τόσο. Για φαντάσου! Τόσα χρόνια!» . Αδυσώπητο το λογιστήριο της ζωής!
Έλα ένα για πάρτη σου….
http://www.youtube.com/watch?v=4qCreDDgyRQ
Κατια μου σε ευχαριστω πολυ για τι πραγματικα ομορφες ευχες σου!!!
Ευχομαι και εγω να εχεις παντα την υγεια σου :)
με αγαπη κουκι:)
Κουκάκι, να ζήσεις χίλια χρόνια,
σαν τον Δία,
χαρούμενη,
ευτυχισμένη,
γερή και..
πάντα γεμάτη θετική ενέργεια!!!!!!!!
Να χαίρεσαι όσους αγαπάς!
Νατα τα τοξοτάκια μας (πώς λέμε τα ναυτάκια μας) τα μπιρμπιλομάτικα....:)
Χρόνια σου πολλά Δέσποινα και από μένα...! να είσαι γερή και ότι επιθυμείς σου εύχομαι!
Χμμ για να δούμε στην αρχική μας σελίδα που δείχνει τους πλανήτες τώρα τι λέει για την ηλιακή σου επιστροφή....
Σελήνη στον Υδροχόο (δεν ξέρω ωρα βέβαια...) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα...not bad...θα μας βγάλεις ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία στην φετινή σου χρονιά στις ιντερνετικές σου επαφές? :p σε τρίγωνο η σύνοδος αυτή με τον Κρόνο....not bad!
Αφροδίτη σε σύνοδο ακριβείας με τον Πλούτωνα και όλο αυτό σε τρίγωνο με τον Άρη αλλά και το Δία...not bad at all!
και το βαρύ πυροβολικό για εμάς τα μεταβλητά την περίοδο αυτή....άρης από την παρθένο σε τετράγωνο ακριβείας με τον Ήλιο σου...και καλά ξεμπερδέματα....:p
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοπελαρα μου και την αναλυση πλανητων χαχα!!!!!:)
Αυτον τον Αρη τον ατιμο που κατσικωθηκε στην Παρθενο :mad:τι να τον κανωωωω;;;:(:cool:
παρτε τον δεν τον θελωωω:mad::eek:
με αγαπη κουκακι:)
σε λιγο πλησιαζουν και τα δικα σου γενεθλιακια:)
Χρόνια Πολλά γλυκό μας Δεσποινάκι!!!
Να σε χαιρόμαστε που φωτίζεις το site μας!
Φιλιά πολλά και στο Κουκάκι σου!
Πρωτομηνιά και τι να πρωτοθυμηθώ!!!!!!! Δέσποινα Κούκι σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις, να είναι όπως τα επιθυμείς και κάθε χρόνο σοφότερη, μικρότερη και πάντα τόσο μα τόσο καλοσυνάτη όπως είσαι πάντα !!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!! :):)
Νάτο και το άλλο Τοξότακι μας που έχει γενεθλιάκια σήμερα:)
Να τα εκατοστήσεις whisperer -Μαρια μας :)
χιλιοχρονη ,χαρουμενη και παντα με υγεια κοπελα μου ευχομαι να έχεις!
με αγαπη Κουκι:)
σε ευχαριστω πολυ Δέσποινα μου! Να είσαι καλά και εσύ σου ευχομαι!
και πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις ηλιακές μας φέτος γιατί είναι για πολλές μπάτσες...! :)
Γειά σου Μαρία μου και χίλια χρόνια χρυσά να έχεις. Τέλεια οι ήλιοι μας κάνουν τρίγωνο!!!! Με χαρά σου δίνω μία καρδούλα, γιατί μας είχαν λείψει.... :love:
Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα! Να είσαι καλά! :)
ότι επιθυμείς και εσύ σου εύχομαι...........ο ανάδρομος Ερμής της ηλιακής μου έχει ήδη χτυπήσει! γκρρρ
:Santa1:Χρονια πολλα στις Αννες του σαιτ μας και ειδικα στην Αννα -Παλιρροια:love:
:love::Santa1:
Δεσποινούλα, εδώ έχουμε δύο σίγουρες, την Παλίρροιά μας και την κυρία Άννα Σχοινοπλοκάκη που μας έχει χαρίσει αρκετά ενδιαφέροντα και καλογραμμένα άρθρα.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και δημιουργικά, με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές.
Να είστε καλά και οι δυο σας. :Snowman2:
Χρόνια πολλά σε όλα τα αστεροκόριτσα που γιορτάζουν!
:love:
Τις ευχές μου και στις δύο εξαφανισμένες Αννούλες- παλίρροια και κα Σχοινοπλοκάκη..... Που είστε κυρίες μου; Να είστε πάντα καλά!!!!! Τα φιλιά μου:love:
Σημερα εχεις τα γενεθλια σου ..
σε νοιαζομαι ,σε σκεφτομαι ...
και το ποσο πολυ μου λειπεις δεν μπορεις να το φανταστεις
ειχα την τυχη να σε μαθω απο εδω ,μου εδειχνες πραγματα ,μου μαθαινες πως να βαδιζω μεσα σε ενα σαιτ
μου ελεγες μην θυμωνεις και μην στεναχωριεσαι ,να εισαι αυθεντικη ,αληθεινη και ολα θα πανε καλα.
Τον ρωτουσα να μαθω και ποτε μα ποτε δεν μου αρνηθηκε..
''Αυτα δεξια που ειναι κατι φατσουλες που γελανε τι ειναι ;
Σμαιλ τα λενε και τα βαζουν οταν γραφουμε ποστ ΄΄η μυνημα θα πατας αναλογα ποιο σε εκφραζει στα ποστ σου ''
Ποσο υπομονη ειχε μαζι μου Θεε μου .
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ -ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ
ΕΛΠΙΔΑ,ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ
με πολυ αγαπη
Δεσποινα-κουκι:love:
σήμερα έχω και εγώ τα γενέθλιά μου... κάντε μου και εμένα μια ευχή :)
εύχομαι σε όλα τα τοξοτάκια που έχουν σήμερα γενέθλια χρόνια πολλά και πάντα καλή τύχη:)
Χίλια χρόνια χρυσά να έχεις Έρρικά μου.... Εμ δεν το γράφεις στο προφίλ σου, ότι είσαι κόρη του Δία κι εσύ.
Καλή ηλιακή επιστροφή λοιπόν.....
Ευχαριστώ όλους τοοοοοοοοόσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και επίσης να βγούμε αλώβητοι από αυτή την έκλειψη...
Δέσποινά μου, να είσαι καλά :love:Υγεία κι ευτυχία για εσένα και τους δικούς σου...
Αμαν βρε Δημητρη μου θα με πιασουν τα κλαμματα ..
χαιρομαι που ειδες το μυνημα μου με τις ευχες μου !
μου λειπεις τοσο πολυ...
χρονια πολλα παλληκαρι μουυυ!!!
φιλε μου καλε
:love::love:
σε αγαπαω παρααα πολυυυυυ!!!
Δυνατος να εισαι τοξοταρα μου και γερός
ευχομαιιιι!
Κεριά
Του μέλλοντος οι μέρες στέκοντ' εμπροστά μας
σα μιά σειρά κεράκια αναμένα -
χρυσά, ζεστά, και ζωηρά κεράκια.
Οι περασμένες μέρες πίσω μένουν,
μια θλιβερή γραμμή κεριών σβησμένων·
τα πιο κοντά βγάζουν καπνόν ακόμη,
κρύα κεριά, λιωμένα, και κυρτά.
Δεν θέλω να τα βλέπω· με λυπεί η μορφή των,
και με λυπεί το πρώτο φως των να θυμούμαι.
Εμπρός κυττάζω τ' αναμένα μου κεριά.
Δεν θέλω να γυρίσω να μη διω και φρίξω
τι γρήγορα που η σκοτεινή γραμμή μακραίνει,
τι γρήγορα που τα σβυστά κεριά πληθαίνουν.
Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
Σου εύχομαι πολλά ακόμα αναμένα και φωτεινά κεριά για το παράξενο ταξίδι της ζωής σου Μητσάκο μου... :)